Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Jak wiecie interesuję się muzyką rozrywkową i nie ograniczam się wyłącznie do Bon Jovi (i M. Callnera jeżeli chodzi o reżyserów teledysków). Mam też pewno skrywane pragnienie. Chciałbym żeby do mediów powrócili tacy polscy artyści z lat 90-tych jak Big Day, Firebirds, Golden Life, Houk, Illusion, Lizar, O.N.A. czy Rotary. O Just 5 czy L.O. 27 nie chcę słyszeć, bo to dobre tylko dla Sweet Hot 15. W momencie kiedy te zespoły były na topie (lata 1995-1998), zacząłem swoją przygodę w świecie muzyki rozrywkowej.
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Geminiman019 pisze:Media Cyfrowe i Komunikacja Elektroniczna, Studia Magisterskie, II Rok. Niedługo będę pisał i bronił pracę magisterską.
Jak II rok to chyba jednak jeszcze długo :D

Btw. EVENo - Prokop lepszy!
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
EVENo

Post autor: EVENo »

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

mała-mi pisze:
Geminiman019 pisze:Media Cyfrowe i Komunikacja Elektroniczna, Studia Magisterskie, II Rok. Niedługo będę pisał i bronił pracę magisterską.
Jak II rok to chyba jednak jeszcze długo :D
O_O w takich chwilach jeszcze bardziej jestem za zlikwidowaniem gimnazjów
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Geminiman019

O_O w takich chwilach jeszcze bardziej jestem za zlikwidowaniem gimnazjów
Zapomniałem wam to powiedzieć. Byłem ostatnim rocznikiem ze starym trybem nauczania (8 klas podstawówki, 4 klasy Liceum) i załapałem się jeszcze na Starą Maturę bez matematyki. Swój Egzamin Dojrzałości zdawałem w 2004 roku i powiem szczerze był to chyba najlepszy rok mojego życia. Latem 2003 roku ponownie zacząłem interesować się muzyką na poważnie (bo zacząłem znowu oglądać Listę 30 TON) i w pełni to rozkwitło dopiero rok później.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Zapomniałem wam to powiedzieć. Byłem ostatnim rocznikiem ze starym trybem nauczania (8 klas podstawówki, 4 klasy Liceum) i załapałem się jeszcze na Starą Maturę bez matematyki.
Dobrze, że o tym wspomniałeś... moje życie było puste bez tej wiedzy.

A tak powaznie - masz jakiś konkretny cel w publikowaniu tutaj swojej biografii czy po prostu nie masz kolegów?
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Geminiman019

A tak powaznie - masz jakiś konkretny cel w publikowaniu tutaj swojej biografii czy po prostu nie masz kolegów?
Zdecydowanie to drugie. Ja od zawsze jestem samotnikiem i nigdy nie miałem ani przyjaciół, ani żadnej dziewczyny. Całe dnie przesiaduję w domu i prawie nie wychodzę na zewnątrz. Moja mama wyjątkowo krzywo patrzy na to, że chcę do kogoś pójść w gości. Uważa że będę wszędzie traktowany jako Persona non grata. Mam po prostu wyjątkowo nadopiekuńczą rodzicielkę, a jak wiadomo rodzina to rzecz święta.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

a w jakim celu piszesz takie rzeczy? Kogoś interesuje jaką maturę pisałeś bądź kiedy obejrzałeś listę 30 ton?
Geminiman019

Nikogo nie powinno obchodzić co ja tu piszę. Rattie, chyba zapominasz że ten topic to temat typu "offtpic w offtopicu" czyli Wolna Amerykanka, każdy pisze co chce (oczywiście to nie zwalnia ze stosowania zasad Netykiety). Jak chcesz to możesz całkowicie zignorować to co tu wcześniej napisałem. To samo dotyczy reszty forumowiczów.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

To w takim razie traktujesz offtop jako bloga, na którym się wyżalasz i nie oczekujesz odpowiedzi? Do czegoś takiego służy przeważnie blog/pamiętnik, a forum (czy to offtop, czy inny temat) służy do rozmowy. Przynajmniej tak mi się wydaje...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Geminiman019

Dobra nie mówmy już o tych moich wypocinach, bo to do niczego sensownego nie doprowadzi i lepiej zapomnijmy już o tym. Teraz do rzeczy. Czy chcielibyście żeby TVP1 wznowiło emisję "Muzycznej Jedynki" po kilkunastu latach? Jednak to wszystko widziałbym w w naprawdę ciemnych barwach. Gdyby tak się stało to non stop byłby tam wykonawcy jak: Ddoa, Feel, Gosia Andrzejewicz, Kasia Cerekwicka czy Liber z Sylwią Grzeszczak. Pamiętacie gromy KAZELOTA jakie rzucał odnośnie tego programu w utworze "12 Groszy"? Dla przypomnienia:Muzyczna Jedynka/kto się tam pokazuje/tego ja nie szanuję. Jednak do 13 latach ten tekst nic nie stracił z siły przekazu.
Ostatnio zmieniony 26 października 2010, o 18:13 przez Geminiman019, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

Zapomniałam wam powiedzieć ; mam na imię Paulina , mam ciemne włosy , ciemne oczy i chorobliwie jasną cerę. Uwielbiam chemię , matmę i fizykę natomiast mam niewyobrażalną niechęć do przedmiotów humanistycznych. Wdaję się w dyskusję z każdym nauczycielem i wyrażam swoje odmienne zazwyczaj budzące kontrowersje poglądy. Przez to żaden Pan/Pani profesor mnie nie lubi jednak dzięki mojej fotograficznej pamięci ( która jest moją jedyną zaletą) zmuszeni są wstawiać mi dobre oceny. Tym sposobem w ogóle się nie ucząc mam średnią na , którą absolutnie nie zasługuje, wszystkie prace domowe odrabiam na przerwach. I gdzie tu sprawiedliwość ? Moją jedyną pasją, na której mi zależy jest medycyna . Oglądam wszystkie możliwe horrory w celach komediowych, nigdy nie obejrzałam i nie obejrzę Titanica , Pamiętnika i różnych innych harlekinopodobnych wytworów.Uwielbiam piłkę nożną ( granie i oglądanie). Od lat niezmiennie ostatnio mimo wielkich rozczarowań kibicuję Włochom . Jestem wierna !Ponadto mam dosyć specyficzne poczucie humoru.
PS : Lubię czarny kolor, a maturę pisze z chemii fizyki i biologi, z polskiego jej nie zdam :whoeva:

Tak na poważnie , Gem kocham Twoje posty ale czasem ciężko jest czytać coś takiego ( patrz wyżej :P)
Geminiman019

Alicia 478, opamiętaj się i proszę żebyś przestała robić sobie ze mnie jaja. To że piszę to co piszę, nie powinno być żadnym powodem by się ze mnie nabijać. To co napisałaś w tym poście, interesuje mnie tak samo jak kierunki migracji żurawi. Jestem ślepy umysłowo i nie umiem dostrzec żadnych podtekstów czy przenośni w tym co kieruję w wypowiedziach do innych osób. Z moją łepetyną jest coś nie tak i jestem wyczulony na punkcie komentarzy na swój temat. Dlatego proszę was: skończcie wreszcie definitywnie pisać na mój temat. AMEN, FINITO
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Geminiman019 pisze:Alicia 478, opamiętaj się i proszę żebyś przestała robić sobie ze mnie jaja. To że piszę to co piszę, nie powinno być żadnym powodem by się ze mnie nabijać.
Sory, ale jeżeli coś mnie śmieszy, to się śmieję, tak? Odruch bezwarunkowy. A że to offtop, to można pisać o czymkolwiek się chce, tak?
Ech, to Ty już lepiej pisz o teledyskach...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”