Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

No dobra. Zastawia mnie co było gdyby Marty tworząc klip "Always", bawił się opcją HUE w ustawieniach obrazu (sprawdźcie co to jest w programie do przeglądania plików graficznych ACD See). Jak wiecie w tym teledysku dominowały wyłącznie ciepłe kolory (odcienie żółtego i pomarańczowego), to po użyciu tej funkcji wszystko przybrałoby zimne barwy (odcienie zielonego i niebieskiego). Jednak to nie byłby całkowity negatyw obrazu, bo ciemne pozostałoby zostałby ciemne. Wszystko to po obejrzeniu polskich wideoklipów w reżyserii Borysa Lankosza, jakich jak "Sid i Nancy" Roberta Gawlińskiego czy "OCSID" grupy Big Day. Zresztą to było powszechne w polskich teledyskach z lat 90.
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

Gem tylko słowo sprostowania i już daję Ci spokój. To co napisałam nie miało byś próbą poniżenia Cię tylko pokazaniem jak to jest gdy się czyta niektóre Twoje posty bo jak sam zauważyłeś
To co napisałaś w tym poście, interesuje mnie tak samo jak kierunki migracji żurawi.
zbyt interesujące to nie jest . Nasuwa się więc pytanie po cholerę to pisałeś jeżeli doskonale zdajesz sobie z tego sprawę i nie mów, że jesteś niepełnosprytny umysłowo bo zamiast mnie 'zgasić' uzyskujesz zupełnie odwrotny efekt ośmieszając się.
Btw. nie przejmuj się tak wszystkim i spróbuj mieć do siebie więcej dystansu :)) PEACE i naprawdę lubię Twoje posty :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

to się okazuje po prostu, że gem nie do końca z deklem ma orajt, a ja zaczynałem już myśleć, że to konto to jakis żart evena albo skródza hehehe
Ech, to Ty już lepiej pisz o teledyskach...
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Coś Wam ten offtop schodzi w jednym kierunku ;) to i ja coś dodam:
Geminiman019 pisze: Ja od zawsze jestem samotnikiem i nigdy nie miałem ani przyjaciół, ani żadnej dziewczyny. Całe dnie przesiaduję w domu i prawie nie wychodzę na zewnątrz. Moja mama wyjątkowo krzywo patrzy na to, że chcę do kogoś pójść w gości. Uważa że będę wszędzie traktowany jako Persona non grata. Mam po prostu wyjątkowo nadopiekuńczą rodzicielkę, a jak wiadomo rodzina to rzecz święta.
Gemi, czy to w życiu czy tylko na forum to nikt nie powinien nikogo obrażać, jakim by ten drugi nie był. Wiadomo. Jednak często nie jest to łatwe, szczególnie, że Ty jesteś z tych co nie tyle że się nie bronią, ale i nadstawiają drugi policzek i wciąż przepraszają, że w ogole żyją.
Kolego, jedna dobra rada cioci Ewy: jeżeli Ty w najbliższym czasie nie planujesz zostać następcą prezesa pewnej dużej partii politycznej, to dla własnego dobra - wyprowadź się z domu jak najszybciej... Gdziekolwiek! Nawet ten akademik to naprawdę nie taki zły pomysł. Powodzenia życzę! :)
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Nie mogę mieszkać w akademiku, ponieważ mieszkam w tym samym mieście gdzie znajduje się ta uczelnia do której uczęszczam. Ba, ja nawet tam dojeżdżam tylko jednym autobusem (w około 25 minut). Ponadto w ogóle nie interesuję się polityką.

Teraz coś z zupełnie innej beczki, a mianowicie coś dotyczące mangi. Jakimi pokemonami byliby po wyzwoleniu Arrancarzy z mangi "Bleach"? Oczywiście ta lista jest niepełna.

Tres Halibel - Sharpedo
Ulquiorra Cifer - Crobat
Nnoitra Jiruga - Pinsir
Grimmjow Jaggerjack - Persian
Charlotte Coolhorne - Roserade
Avirama Redder - Fearow
Findor Carias - Kingler
Choe Neng Poww - Wailord
Nirgge Parduoc - Donphan
Tesla Lidencruz - Grumpig
Illforte Granz - Tauros
Edorad Leones - Magmar
Cirucci Thunderwitch - Swellow
Ostatnio zmieniony 26 października 2010, o 21:40 przez Geminiman019, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

....

[ Dodano: 2010-10-26, 23:14 ]
Alicia 478 pisze:Od lat niezmiennie ostatnio mimo wielkich rozczarowań kibicuję Włochom .
I to jest mega plus!! Forza Italia!!
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

alniac pisze:Agata, co studiujesz?
jovi pisze:Agata jest na studiach medycznych i studiuje House'ologie powiązaną z psychologią wewnętrznych układów pokarmowych w skrócie coś z fotografią
Jovi byłeś niesamowicie blisko :D
Animacja i menedżerstwo kultury, a specjalizacja jaką skończyłam to, istotnie, Fotografia. Teraz magisterka leci ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Rattie pisze:
mała-mi pisze:
Geminiman019 pisze:Media Cyfrowe i Komunikacja Elektroniczna, Studia Magisterskie, II Rok. Niedługo będę pisał i bronił pracę magisterską.
Jak II rok to chyba jednak jeszcze długo :D
O_O w takich chwilach jeszcze bardziej jestem za zlikwidowaniem gimnazjów
Szlag! Myślałam o magisterskich JEDNOLITYCH :lol: Rattie nie ekscytuj się, wszystko zmierza ku likwidacji gimnazjów.
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

nie ma takich studiów ;)
A co do gimnazjów to pasowałoby je jak najszybciej zlikwidować razem z gimnazjalistami
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
EVENo

Post autor: EVENo »

Rattie pisze:A co do gimnazjów to pasowałoby je jak najszybciej zlikwidować razem z gimnazjalistami
Gimnazjum to najgorsza rzecz jaka wymyślono - 3 lata chodzenia do szkoły tylko po to żeby przetrwać, 3 lata życia do czterech gwiazdek, 3 lata zastanawiania się czy tylko ja jestem normalny, a cała reszta to debile?

Co do postów Gema - po prostu je pomijam - czytam dwie pierwsze linijki, jak nie ma w nich nic ciekawego to przechodzę do następnego posta. Gdyby jego życie było ciekawe to bym sobie poczytał, ale nudniejszego mieć po prostu nie można. No chyba, że się jest rośliną.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

EVENo pisze:Gimnazjum to najgorsza rzecz jaka wymyślono - 3 lata chodzenia do szkoły tylko po to żeby przetrwać, 3 lata życia do czterech gwiazdek, 3 lata zastanawiania się czy tylko ja jestem normalny, a cała reszta to debile?
Temu panu następne piwo poproszę kupić.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Jeszcze są, w ramach wyjątku, ale sama tak studiuje, wiec zakladam, ze nikt mnie nie wrabia ;)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Studia medyczne nadal występują w formie studiów jednolitych, tak samo bodajże farmacja, czy niektóre kierunki "techniczne"..., niektórych rzeczy nie da się "ogarnąć" w 3 lata.
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

Kod: Zaznacz cały

[quote="Alicia 478"]Od lat niezmiennie ostatnio mimo wielkich rozczarowań kibicuję Włochom . [/quote]
I to jest mega plus!! Forza Italia!![/quote]
ESATTAMENTE :)
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Post autor: kami »

E poi si dice che tutti parlano solo inglese :)

Geminiman - może zaskocz nas jakimś pikantnym szczegółem ze swojego życie, żeby udowodnić, że nie jest nudne ;)
We need something to believe in
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”