Boże, znowu koszmar wraca...EVENo pisze:Ten wynik to przede wszystkim zasługa ząbków Jona.
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Dołączyła: 29 Sie 2009A ja nie wiem o co chodzi z tymi zębami, no ładne są, wiadomo, że zrobione jak u każdej innej gwiazdy. O co tyle krzyku?
Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale afera z ząbkami chyba Cię nie ominęła. Nie pamiętam kiedy to było dokładnie, ale raczej nie dalej jak rok temu.
Chodzi o to, że był pewien czas, w którym ząbki Jona były ważniejsze na forum od czegokolwiek innego. Pojawili się wyznawcy Ząbkoizmu i czcili swojego Boga - Jona.
-
- It's My Life
dario_esik
Muszę to powiedzieć, bo zawsze mnie to zastanawiało - co znaczą te cztery gwiazdki? Bo po krótkim zastanowieniu można się domyślić, że miejscowość, w której mieszkasz jest na cztery litery, ale jest wulgarna, więc ją ocenzurowałeś. Jeżeli jest aż tak źle to ja ci moge ufundować namiot
Scrooge i PePe się może dołożą to stać nas będzie nawet na przyczepę kempingową
Tylko uważaj na Brainiaców ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Muszę to powiedzieć, bo zawsze mnie to zastanawiało - co znaczą te cztery gwiazdki? Bo po krótkim zastanowieniu można się domyślić, że miejscowość, w której mieszkasz jest na cztery litery, ale jest wulgarna, więc ją ocenzurowałeś. Jeżeli jest aż tak źle to ja ci moge ufundować namiot
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
-
- It's My Life
A co to solidarność Błazen Team'uEVENo pisze: Muszę to powiedzieć, bo zawsze mnie to zastanawiało - co znaczą te cztery gwiazdki? Bo po krótkim zastanowieniu można się domyślić, że miejscowość, w której mieszkasz jest na cztery litery, ale jest wulgarna, więc ją ocenzurowałeś. Jeżeli jest aż tak źle to ja ci moge ufundować namiotScrooge i PePe się może dołożą to stać nas będzie nawet na przyczepę kempingową
Tylko uważaj na Brainiaców
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
To słowo to dupa i nie jest wulgarne, to część ciałaEVENo pisze:dario_esik
Muszę to powiedzieć, bo zawsze mnie to zastanawiało - co znaczą te cztery gwiazdki? Bo po krótkim zastanowieniu można się domyślić, że miejscowość, w której mieszkasz jest na cztery litery, ale jest wulgarna, więc ją ocenzurowałeś.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
-
- It's My Life