Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
REKLAMA
Czujesz, że czegoś Ci brakuje? Ale nie do końca wiesz czego? Masz wrażenie, że może być lepiej niż jest dotychczas? Nie mylisz się! Może być znacznie lepiej!
Stacje muzyczne od 1:00 do 6:00!®
To gwarancja muzyki na każdej stacji!
Granie różnych gatunków muzycznych!
Bez reklam!
Dzięki stacjom muzycznym w godzinach nocnych poczułem wielką siłę, jaka posiada moja kablówka. - EVENo
To jest wszytko, czego potrzebuję. - Scrooge
Nareszcie odkryłam źródło prawdziwej muzyki. - AgataBJ
Wypróbuj już teraz i przekonaj się, że stacje muzyczne od 1:00 do 6:00® to więcej niż oczekujesz!
Stacje muzyczne od 1:00 do 6:00® są dostępne w każdej kablówce oraz cyfrówce między 1:00, a 6:00. Firma daje gwarancję podanych możliwości. Cytaty wykorzystane w reklamie podlegają prawom autorskim firmy Stacje muzyczne od 1:00 do 6:00®. Zbieżność osób i nicków jest przypadkowa.
PO REKLAMIE
Czujesz, że czegoś Ci brakuje? Ale nie do końca wiesz czego? Masz wrażenie, że może być lepiej niż jest dotychczas? Nie mylisz się! Może być znacznie lepiej!
To gwarancja muzyki na każdej stacji!
Granie różnych gatunków muzycznych!
Bez reklam!
Dzięki stacjom muzycznym w godzinach nocnych poczułem wielką siłę, jaka posiada moja kablówka. - EVENo
To jest wszytko, czego potrzebuję. - Scrooge
Nareszcie odkryłam źródło prawdziwej muzyki. - AgataBJ
Wypróbuj już teraz i przekonaj się, że stacje muzyczne od 1:00 do 6:00® to więcej niż oczekujesz!
Stacje muzyczne od 1:00 do 6:00® są dostępne w każdej kablówce oraz cyfrówce między 1:00, a 6:00. Firma daje gwarancję podanych możliwości. Cytaty wykorzystane w reklamie podlegają prawom autorskim firmy Stacje muzyczne od 1:00 do 6:00®. Zbieżność osób i nicków jest przypadkowa.
PO REKLAMIE
Już wiem co to znaczy że wszystko skończyło się na Kill'em All. To jeden z najbardziej zaraźliwych memów w naszym kraju. Zjadliwością dorównuje wirusom grypy.
Mem - zaraźliwy wzorzec informacji powielany przez pasożytniczo zainfekowane ludzkie umysły i modyfikujący ich zachowanie, powodujący, że rozprzestrzeniają oni ten wzorzec.
Mem - zaraźliwy wzorzec informacji powielany przez pasożytniczo zainfekowane ludzkie umysły i modyfikujący ich zachowanie, powodujący, że rozprzestrzeniają oni ten wzorzec.
po raz kolejny pytam - po co nas o tym informujesz?Geminiman019 pisze:Już wiem co to znaczy że wszystko skończyło się na Kill'em All. To jeden z najbardziej zaraźliwych memów w naszym kraju. Zjadliwością dorównuje wirusom grypy.
EVENo, a czy ty w ogóle wiesz co to znaczy że coś skończyło się na "Kill'em All"? Jeżeli nie, to profesor Geminiman zaraz Ci to wyjaśni. "Kill'em All" to pierwszy album Metalliki. Gdy dany wykonawca wydaje pierwszy album, to zaczyna na nim zarabiać pieniądze i staje się komercyjny. To jest równoznaczne z utratą rangi artysty i degradacją do rangi zwykłego rzemieślnika. Ktoś to powiedział, momentalnie zaraziło to wszystkie ludzkie umysły i jest to powszechnie kopiowane i rozpowszechniane masowo przez wszystkich, w praktycznie każdym kontekście. I tak powstał najpopularniejszy mem w naszym kraju. Widzicie że to jest jest dużo bardziej zaraźliwe niż wszystkie odmiany grypy razem wzięte. Najgorsze jest to że ludzie są tak głupi, że nadużywają tego nawet nie wiedząc co to dokładnie oznacza i skąd pochodzi. Innym memem, tym razem z branży gier elektronicznych jest when is done. Jest to związane z praktykami 3DRealms, związanymi z grą "Duke Nukem Forever". Studio to nie mogąc podać konkretnej daty wydanie tej gry, powiedziało że DNF ukaże się kiedy będzie gotowy. I tak podchwycili to wszyscy producenci gier, a szczególnie Blizzard-Activision. Ja na uczelni mam zajęcia związane z socjologicznymi aspektami kultury i to może mi się w przyszłości przydać.