Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ile ja bym dał za 11 dni nic nierobienia...Geminiman019 pisze: Mam więc jeszcze 11 dni nic nierobienia.
Tutaj mam promocję dla Agaty: zawsze gdy jest przekleństwo - edytujesz i stawiasz trzy kropki, prawda? Dzisiaj zrobię to za Ciebie!EVENo, a czy ty w ogóle wiesz co to znaczy że coś skończyło się na "Kill'em All"? Jeżeli nie, to profesor Geminiman zaraz Ci to wyjaśni. "Kill'em All" to pierwszy album Metalliki. Gdy dany wykonawca wydaje pierwszy album, to zaczyna na nim zarabiać pieniądze i staje się komercyjny. To jest równoznaczne z utratą rangi artysty i degradacją do rangi zwykłego rzemieślnika. Ktoś to powiedział, momentalnie zaraziło to wszystkie ludzkie umysły i jest to powszechnie kopiowane i rozpowszechniane masowo przez wszystkich, w praktycznie każdym kontekście. I tak powstał najpopularniejszy mem w naszym kraju. Widzicie że to jest jest dużo bardziej zaraźliwe niż wszystkie odmiany grypy razem wzięte. Najgorsze jest to że ludzie są tak głupi, że nadużywają tego nawet nie wiedząc co to dokładnie oznacza i skąd pochodzi. Innym memem, tym razem z branży gier elektronicznych jest when is done. Jest to związane z praktykami 3DRealms, związanymi z grą "Duke Nukem Forever". Studio to nie mogąc podać konkretnej daty wydanie tej gry, powiedziało że DNF ukaże się kiedy będzie gotowy. I tak podchwycili to wszyscy producenci gier, a szczególnie Blizzard-Activision. Ja na uczelni mam zajęcia związane z socjologicznymi aspektami kultury i to może mi się w przyszłości przydać.
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
A konkretny komentarz podaruję... hmmm... może Scrooge miałby ochotę?
ALE URWA?!!!!!Geminiman019 pisze:Najgorsze jest to że ludzie są tak głupi, że nadużywają tego nawet nie wiedząc co to dokładnie oznacza i skąd pochodzi.
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci-dni ... 1561372,44
Nic tylko siąść i płakać że ten mały gnojek ma monopol na nagrody muzyczne. Jeżeli zdobędzie Grammy, to chyba ukręcę mu tę jego małą główkę
Nic tylko siąść i płakać że ten mały gnojek ma monopol na nagrody muzyczne. Jeżeli zdobędzie Grammy, to chyba ukręcę mu tę jego małą główkę