O nieeeeAgata BJ pisze:Top Model oglądam nałogowo(zboczenie zawodowe? [nie, nie jestem modelką
]).
Jestem za Anią
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chyba tylko ze względu na wzrost i ogólne proporcje.
chociaż przyznaję, że jak zrobią jej profesjonalny make up, to w niczym nie przypomina tej Ani Piszczałki, którą znam z programu.
Mam wrażenie, że tej dziewczynie udaje się wszystko przez przypadek. Jest infantylna, nierozgarnięta, zbyt jeszcze dziecinna, aby móc się w tym wszystkim odnaleźć. Co najważniejsze - w ogóle nie jest dla mnie ładną/atrakcyjną/ pociągającą* dziewczyną.
Cała ta trójka to konfiguracja najgorsza z możliwych.
1. Bezpłciowa Paulina, wiecznie powtarzająca, że jest szarą myszką.
2. Olę, która jak mówi, to mam wrażenie, że zaraz się przewróci. Zero krzepy i wigoru. Czy mówi o wielkiej wygranej czy o śmierci stryjka, to wszystko w taki sam sposób.
3. Ania... o niej już wspominałam
Moją faworytką, jeśli chodzi o urodę była Pamela.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Mam wrażenie, że tej dziewczynie udaje się wszystko przez przypadek. Jest infantylna, nierozgarnięta, zbyt jeszcze dziecinna, aby móc się w tym wszystkim odnaleźć. Co najważniejsze - w ogóle nie jest dla mnie ładną/atrakcyjną/ pociągającą* dziewczyną.
Cała ta trójka to konfiguracja najgorsza z możliwych.
1. Bezpłciowa Paulina, wiecznie powtarzająca, że jest szarą myszką.
2. Olę, która jak mówi, to mam wrażenie, że zaraz się przewróci. Zero krzepy i wigoru. Czy mówi o wielkiej wygranej czy o śmierci stryjka, to wszystko w taki sam sposób.
3. Ania... o niej już wspominałam
Moją faworytką, jeśli chodzi o urodę była Pamela.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
http://komixxy.pl/407281/Proste-pytanie
Mój komixx.
Po pierwsze: jak macie konto to oceńcie.
Po drugie: popatrzcie na źródło (pod komixxem) i na komentarz
[ Dodano: 2010-11-29, 17:23 ]
Co do Mam Talent: byłem za Pawłem, mimo, że z występu na występ coraz mniej mi sie podobał. Jego castingowy utwór był po prostu powalający. Szkoda, że nie został przy tego typu piosenkach.
Mój komixx.
Po pierwsze: jak macie konto to oceńcie.
Po drugie: popatrzcie na źródło (pod komixxem) i na komentarz
[ Dodano: 2010-11-29, 17:23 ]
Co do Mam Talent: byłem za Pawłem, mimo, że z występu na występ coraz mniej mi sie podobał. Jego castingowy utwór był po prostu powalający. Szkoda, że nie został przy tego typu piosenkach.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ola nie wygra TAP MADL, gdyż jest za niska na wybieg. Paulina nie zna angielskiego, więc chcąc nie chcąc program wygra Aniaalniac pisze:1. Ja byłam za Piotrkiem Lisieckim. Ale ta mała zasłużyła na wygraną. Ma głos, jak dzwon.
2. Ola ma wygrać Top Model i koniec kropka. Ania mnie odrzuca.![]()
3. No cóż, na każdego kiedyś przyjdzie czas. "Naga broń" już nigdy nie będzie taka sama.

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tylko dlatego, ze Ania jest jak taki cielaczek. Mówią, że współpraca z nią jest super, ale to wydaje mi się wynika z jej braku pomysłu na siebie, przez co poddaje się zupełnie fotografowi. A to przecież ona powinna wiedzieć co jest jej mocną stroną i to eksponować. Nie zawsze będzie miała to szczęście,by współpracować w dobrym fotografem, który będzie potrafił wyciągnąć to coś na zdjęciu.
Mnie żadna kandydatka do Top Model nie przypadła do gustu. No, może najbardziej Ola.
Co do Mam Talent, moimi faworytami byli Lisiecki i Bednarek, chociaż ten ostatni po tym, co pokazał w finale
Nie myślałam, że dziecko wygra, lecz może rzeczywiście jej się należy... Ma świetny głos.
Co do Mam Talent, moimi faworytami byli Lisiecki i Bednarek, chociaż ten ostatni po tym, co pokazał w finale

Mylić się jest rzeczą ludzką, ale żeby naprawdę coś spaprać- na to potrzeba komputera.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
To o czym piszesz nie jest raczej powodem, dla którego ja chciałabym z nią współpracować, gdybym mogła.
Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać. Jej twarz świetnie nadaje się do portretów. Ciało też ma odpowiednie. W programie Top Model żaden z fotografów nie mówił żadnej z dziewczyn jak ma się dokładnie ustawić. Każda z nich sama pracuje na swoje zdjęcia. Ania nie różni się w tym od innych. Uważam, że świetnie się odnajduje w sesjach, które są realizowane w programie
Dlatego właśnie, gdybym ja miała możliwość, to jako osoba robiąca zdjęcia wybrałabym Anię do współpracy.
Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać. Jej twarz świetnie nadaje się do portretów. Ciało też ma odpowiednie. W programie Top Model żaden z fotografów nie mówił żadnej z dziewczyn jak ma się dokładnie ustawić. Każda z nich sama pracuje na swoje zdjęcia. Ania nie różni się w tym od innych. Uważam, że świetnie się odnajduje w sesjach, które są realizowane w programie
Tylko, że ona powiedziała to, gdy patrzyło na nią kilka mln osób a Ciebie czyta max 10 użytkowników tego forum.jovizna pisze:Ja też zbieram na dom a program "MAM TALENT" to przecież nie konkurs fundacji "SPE?NIAMY MARZENIA", więc nie rozumiem takiego argumentu.
A co sądzicie o finałowej trójce z TAP MADL?
Jako jedyna uczestniczka miała plan jak wydać te pieniądze i swoim chwytliwym "kupie dom dla rodziców" zakręciła łzą w 90% kobiecych oczu.
No i dodam najważniejszy argument - ONA POTRAFI ŚPIEWAć
Śpiewać nie na tyle by wygrać ale słowami "kupie dom" zyskała 60% wiecej głosów.
C'mon
http://wiadomosci.onet.pl/cnn/wiadomo-k ... omosc.html
Tytuł tego artykułu: Wiadomo, kto stoi za atakiem na portal WikiLeaks. To był "Błazen"
K***a! Mają nas! Scrooge - powiadom dario_esika. Ja lecę po PePe'go.
Tytuł tego artykułu: Wiadomo, kto stoi za atakiem na portal WikiLeaks. To był "Błazen"
K***a! Mają nas! Scrooge - powiadom dario_esika. Ja lecę po PePe'go.