Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

:hahaha: ja już siedzę w bananowej republice, mogą mi skoczyć :D

btw. możesz już wywalić tą nonsensopedie, wszyscy już chyba widzą, że to tylko przykrywka dla WikiLeaks :P
EVENo

Post autor: EVENo »

btw. możesz już wywalić tą nonsensopedie, wszyscy już chyba widzą, że to tylko przykrywka dla WikiLeaks :P
Kuźde! To przez to się dowiedzieli! Pewnie ktoś stąd zakablował. Przyznawać się kto! Agata? To na bank była Agata!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać.
Typ? Przecież ona jest zupełnie przeciętna. Miliony takich dziewczyn chodzi po naszych ulicach. Nie odnajduje w niej nic nadzwyczajnego, co pozwoliłoby mi zatrzymać ją aż do finału.

Obrazek
Agata BJ pisze:W programie Top Model żaden z fotografów nie mówił żadnej z dziewczyn jak ma się dokładnie ustawić. Każda z nich sama pracuje na swoje zdjęcia. Ania nie różni się w tym od innych.

Taka jest różnica, że inne potrafiły powiedzieć co je krępuje, w jakiej pozie się nie widzą i protestowały chcąc pokazać coś "swojego", bo teksty "pochyl się", "podnieś rękę", "zegnij kolano" hehe wychodzą od fotografa, który oczekuje od nich czegoś konkretnego a nie własnych fantazji. Ania bez gadania po prostu robi to, co się jej karze.
jovi pisze: Tylko, że ona powiedziała to, gdy patrzyło na nią kilka mln osób a Ciebie czyta max 10 użytkowników tego forum.
10? aż tylu się nie spodziewałam.
Jako jedyna uczestniczka miała plan jak wydać te pieniądze i swoim chwytliwym "kupie dom dla rodziców" zakręciła łzą w 90% kobiecych oczu.
No dobra, ale TVN to nie instytucja charytatywna a mam talent to nie konkurs na najlepszy biznesplan. Dziwna jest nasza mentalność. Nieważne czy gwiazda X czy Y umie tańczyć/śpiewać/grac. Spadła tydzień temu z konia, więc oddam na nią swój głos. Niech ma coś od życia!
No i dodam najważniejszy argument - ONA POTRAFI ŚPIEWAć :D
Ty po prostu nie potrafiłeś docenić mojego talentu :D jeszcze o mnie kiedyś usłyszysz... :P.

[ Dodano: 2010-11-29, 19:19 ]
Ja lecę po PePe'go.
:ok:
EVENo

Post autor: EVENo »

jovizna pisze:Cytat:
Ja lecę po PePe'go.

:ok:
Cały czas się zastanawiałem, czy to normalnie brzmi ;]
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

EVENo mnie ubiegł, a miałam sprzedać gorącego niusa. No cóż, chłopaki, spier*alajcie gdzie pieprz rośnie, bo jak Was Amerykany dojadą, to nie będzie za ciekawie. :D
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

jovizna pisze:
jovi pisze: Tylko, że ona powiedziała to, gdy patrzyło na nią kilka mln osób a Ciebie czyta max 10 użytkowników tego forum.
10? aż tylu się nie spodziewałam.
No widzisz ... ona pewnie też tylu się nie spodziewała.
Jako jedyna uczestniczka miała plan jak wydać te pieniądze i swoim chwytliwym "kupie dom dla rodziców" zakręciła łzą w 90% kobiecych oczu.
No dobra, ale TVN to nie instytucja charytatywna a mam talent to nie konkurs na najlepszy biznesplan. Dziwna jest nasza mentalność. Nieważne czy gwiazda X czy Y umie tańczyć/śpiewać/grac. Spadła tydzień temu z konia, więc oddam na nią swój głos. Niech ma coś od życia!
Napisz list do TVN :) jak nie konkurs na najlepszy biznesplan skoro dostała 300 tyś?? :) Ja za 300 tyś powiedziałbym nawet że wybuduje w Polsce kolejny kilometr autostrady by tylko zgarnąc taką kasę.

No i dodam najważniejszy argument - ONA POTRAFI ŚPIEWAć :D
Ty po prostu nie potrafiłeś docenić mojego talentu :D jeszcze o mnie kiedyś usłyszysz... :P.
Mam nagrania więc jeśli chcesz opublikuję i tych 10 użytkowników oceni TALENT ... ale pamiętaj, że możesz stracić fanów.
Pewnie usłyszę albo i nie .. gdy skończę rozdział Bon Jovi.
C'mon
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

EVENo pisze: Kuźde! To przez to się dowiedzieli! Pewnie ktoś stąd zakablował. Przyznawać się kto! Agata? To na bank była Agata!
Ej! Nie ja! Nie!
jovizna pisze:
Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać.
Typ? Przecież ona jest zupełnie przeciętna. Miliony takich dziewczyn chodzi po naszych ulicach. Nie odnajduje w niej nic nadzwyczajnego, co pozwoliłoby mi zatrzymać ją aż do finału.
No widzisz, według Ciebie jest przeciętna. Według mnie ma coś w sobie. Może patrzymy na to pod innym kątem. Mimo tego wszystkiego co napisałaś, ja podtrzymuję to, co pisałam wcześniej.
Z tych 3 uczestniczek, które pozostały, moim zdaniem, Ania powinna zwyciężyć. Pomijam już dziewczyny, które odpadły wcześniej. Przewinęło się tam wiele ciekawych typów urody. Na przykład Emilia Pietras. Ją też chętnie bym widziała w swoim obiektywie, gdyby była okazja. No, ale ona jak wiemy - już nie wygra tego programu.

A tak na marginesie to o każdym można powiedzieć, że ma przeciętną urodę :D Zależy co się komu podoba.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Poza tym że jej głowa to wielokąt , schodzi jej minimalnie lewe oko, posiada szyję jak żyrafa , babka jest tak koścista że może robić jako zabawka dla psa, to nic do niej nie mam :D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Agata BJ pisze:
A tak na marginesie to o każdym można powiedzieć, że ma przeciętną urodę :D Zależy co się komu podoba.
Wypraszam sobie, o mnie nie można, nie pozwalam :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Owszem Agatko, ale jeśli już ktoś pcha się do takiego programu, zostaje wybrany i dociera do finału to wymagania wobec takiej osoby są znacznie większe niż byłyby wobec tej "codziennej" Ani Piszczałki spacerującej sobie ulicami swojego Gradówka zmierzającej do sklepu pani Irenki po świeży chlebek. Może wtedy powiedziałabym, że jest ciekawa, ale póki co na na TAP MADL nie nadaje się. Już nawet nie tyle chodzi o jej urodę, co o osobowość a raczej jej brak. Jest taka troszkę puściutka a przynajmniej robi wszystko, bym tak ją postrzegała.

Emilia Pietras??? Widocznie mamy inne poczucie estetyki i piękna :)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

jovizna pisze:Owszem Agatko, ale jeśli już ktoś pcha się do takiego programu, zostaje wybrany i dociera do finału to wymagania wobec takiej osoby są znacznie większe niż byłyby wobec tej "codziennej" Ani Piszczałki spacerującej sobie ulicami swojego Gradówka zmierzającej do sklepu pani Irenki po świeży chlebek.
Zastanów się więc dlaczego dotarła aż do finału, gdzie oceniali ją sami fachowcy tacy jak Marcin Tyszka? ;) Jej długi pobyt w programie nie jest przypadkiem, tak jak to sugerujesz. Zasłużyła sobie na finał według kogoś, kto się na tym zna i siedzi w tym od lat.
jovizna pisze: Emilia Pietras??? Widocznie mamy inne poczucie estetyki i piękna :)
Piękno samo w sobie to trochę inne pojęcie niż piękno, które chce się mieć w modelce czy fotomodelce. Nie chodzi o to, żeby dziewczyna była ładniejsza niż wszystkie inne. Chodzi o to by wyróżniała się czymś od reszty, potrafiła pokazać coś ciekawego. ?adna buzia to nie wszystko i nie tylko tym się sugeruję podając tutaj moje faworytki.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata BJ pisze:jovizna napisał/a:
Owszem Agatko, ale jeśli już ktoś pcha się do takiego programu, zostaje wybrany i dociera do finału to wymagania wobec takiej osoby są znacznie większe niż byłyby wobec tej "codziennej" Ani Piszczałki spacerującej sobie ulicami swojego Gradówka zmierzającej do sklepu pani Irenki po świeży chlebek.

Zastanów się więc dlaczego dotarła aż do finału, gdzie oceniali ją sami fachowcy tacy jak Marcin Tyszka? ;) Jej długi pobyt w programie nie jest przypadkiem, tak jak to sugerujesz. Zasłużyła sobie na finał według kogoś, kto się na tym zna i siedzi w tym od lat.
Właśnie myślę nad tym za każdym razem, gdy na nią patrzę :D i nic mądrego nie przychodzi mi do głowy. Fachowcy? Niech będzie, chociaż Korwin - Piotrowskiej nie określiłabym takim mianem. Jest dla mnie osobą nieszczerą i zobaczysz, że najdalej za pół roku wyśmieje zwyciężczynię w swoim błazeńskim programie.
Piękno samo w sobie to trochę inne pojęcie niż piękno, które chce się mieć w modelce czy fotomodelce. Nie chodzi o to, żeby dziewczyna była ładniejsza niż wszystkie inne. Chodzi o to by wyróżniała się czymś od reszty, potrafiła pokazać coś ciekawego. ?adna buzia to nie wszystko i nie tylko tym się sugeruję podając tutaj moje faworytki.
Zgadzam się! ale dla mnie Ania nie wyróżnia się ani urodą ani sposobem bycia. Nie widzę w niej również tego innego piękna. Ok mówią, że jest niby tam sobie skromna... ale dla mnie istnieje różnica między skromnością a zahukaniem.
Ona jest jak miliony z nas, dlatego to co piszesz nijak ma się do tej dziewczyny. Jeśli ona wygra ten program, to nie wróżę jej wielkiej kariery. Podpisze kontrakt, pochodzi trochę po światowych wybiegach i świat zapomni o Ani Piszczałce, która swoim zachowaniem tak bardzo mnie irytuje :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Wracamy do punktu wyjścia :D Bo obie mamy swoje zdanie i żadna z nas nie przekona drugiej (bo i po co?). Więc na tej wymianie opinii zakończmy bo już nic nowego nie wnosimy do tej dyskusji :D

Jeszcze tylko co do Korwin-Piotrowskiej. Faktycznie, ona chyba najmniej się orientuje w tej branży. Jednak ja miałam na myśli raczej resztę jury, która świat mody czy fotografii ma w małym palcu i spotyka się z nim codziennie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Oprócz muzyki interesują mnie także samochody. Jak każdy fan motoryzacji, jaram się concept-carami, będącymi zabawkami stylistów i konstruktorów. Przypomniały mi prototypy Audi z początku XXI wieku, takie jak Steppenwolf (krzyżówka TT-ki z SUV-em, 2000) czy Avantissimo (A8 w wersji kombi, 2001). Dzisiaj w dobie produkcji dziwactw takich jak Kia Soul czy Nissan Juke, seryjne wersje prototypów Steppenwolf czy Avantissimo nie wzbudziłyby w nikim żadnego zdziwienia.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Skończ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”