Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Gem i jovizna na poprawienie humoru. :D Czytam pierwsze słowa Gema
Geminiman019 pisze:Oprócz muzyki interesują mnie także samochody.
po czym przechodzę od razu do wypowiedzi jovizny (bo i po co czytać gema?)
jovizna pisze:Skończ...
:hahaha:
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Geminiman019 pisze:Jak każdy fan motoryzacji, jaram się concept-carami, będącymi zabawkami stylistów i konstruktorów.
Jestem fanem motoryzacji i jakoś nie jaram się "concept-carami" ;>
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Elektryczny Nissan Leaf wygrał konkurs Car of the Year 2011.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Geminiman019 pisze:Elektryczny Nissan Leaf wygrał konkurs Car of the Year 2011.
On jest boski, interesuje się muzyka, motoryzacją, a do tego jeszcze podrózuje w czasie :buja:
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tu akurat ma rację bo car of the year wybiera się "na rok do przodu" ;P ze względów marketingowych...
EVENo

Post autor: EVENo »

Odkąd Fiat 500 został Samochodem Roku to nawet się nie interesuję tym plebiscytem...
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Co Ty chcesz od 500 ;p całkiem udane nawiązanie do oryginału, na pewno znacznie lepsze niż New Beetle ;) Wersją Abarth sam bym nie pogardził :D fajny hot hatch.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Scrooge pisze:Tu akurat ma rację bo car of the year wybiera się "na rok do przodu" ;P ze względów marketingowych...
No tyle to ja wiem, ale dopiero co ogłosili finalistów. Wyniki już były?!

EDIT. Faktycznie, wyniki były wczoraj, nie wiem czemu się mi $*^&&%, że 29 grudnia.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
EVENo

Co Ty chcesz od 500
Auta tego nie trawię, bo:
1. Jest brzydkie.
2. Jest małe.
3. Jest FIATem
4. Wkurzyła mnie reklama tego samochodu http://www.youtube.com/watch?v=PWq58Aooalg Bo masz uczucie takiej Polskości, patriotyzmu, a na końcu co? Fiat 500! On także jest częścią naszej historii! To obraża mnie jako Polaka.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Co do "brzydkości" to kwestia gustu, ale uwierz mi, że mały, lekki samochód + mocny slinik = mega fun z jazdy ;) wiem co mówię bo prawie 3 lata jeździłem Mini Cooperem. Reklama może faktycznie troszkę przesadzona, ale jakby nie patrzeć Fiat ma dużo wspólnego z polską motoryzacją - 125p, 126p, a sama 500 jest składana w Polsce (Tychy) ;)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Kolejny raz o wygranej zdecydowało WSPÓ?CZUCIE NASZYCH RODAKÓW!!! Co za ludzie!!! Idę się napić.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Geminiman019

Ostatnio zainteresowała mnie największa mniejszość na świecie, która ma swój dzień 13 sierpnia. Chodzi mi o osoby... leworęczne. Jak wiadomo, tacy ludzie nie mają zbyt łatwego życia, bo takich osób na świecie jest mniej niż 20 procent i dlatego trudno o przedmioty przystosowane specjalnie dla nich. Jakby co, ja jestem praworęczny i nie jestem w stanie sobie wyobrazić wykonywania czynności manualnych lewą ręką, takich tak krojenie nożem, jedzenie łyżką czy pisanie piórem. To dla mnie jest niewykonalne. Pewnie wśród forumowiczów są także osoby leworęczne i ciekawi mnie jak radzicie sobie z takimi problemami. Jednym z nich jest gra na gitarze.
EVENo

Geminiman019 pisze:Pewnie wśród forumowiczów są także osoby leworęczne i ciekawi mnie jak radzicie sobie z takimi problemami.
Wydaje mi się, że skoro ktoś jest praworęczny to wszystko łatwiej mu przychodzi prawą ręką, a lewą nie radzi sobie zbyt dobrze, natomiast jeżeli ktoś jest leworęczny to wszystko łatwiej przychodzi mu lewą ręką, a prawą nie radzi sobie zbyt dobrze.

Tak samo czarnemu trudno przychodzi bycie białym, a białemu trudno przychodzi bycie czarnym.

Albo kobiecie trudno przychodzi bycie facetem, a facetowi bycie kobietą.

Albo fanowi Biebera trudno przychodzi bycie fanem Metallici, a fanowi Metallici trudno przychodzi bycie fanem Biebera.

Albo chomikowi trudno przychodzi być jeżem, a jeżowi trudno przychodzi być chomikiem.

Ale takie jest moje zdanie, mogę się mylić.
Geminiman019

EVENo, leworęczność zdarza mu osób każdego koloru skóry i u każdej płci. Mnie zastanawia jak można wykonywać czynności manualne przeciwną ręką. Jak wiecie, u większości ludzi lewa ręka to prosty chwytak a prawa to precyzyjny manipulator. Jeżeli chodzi o leworęcznych gitarzystów, to lepiej kupować wiosło specjalnie dla leworęcznych i grać jak Jimi Hendrix, Paul McCartney czy Tony Iommi? A może próbować grać na praworęcznej gitarze, podobnie jak Joe Perry, Mark Knopfler czy Billy Corgan?
Awatar użytkownika
Mrówka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Mrówka »

Geminiman019 pisze:Pewnie wśród forumowiczów są także osoby leworęczne i ciekawi mnie jak radzicie sobie z takimi problemami.
Ja jestem leworęczna i dla mnie wcale nie jest to problemem :P
Mylić się jest rzeczą ludzką, ale żeby naprawdę coś spaprać- na to potrzeba komputera.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”