http://www.youtube.com/watch?v=FihojlPM ... re=related
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Chciałbym coś wyjaśnić odnośnie tego co pisałem na temat teledysków Always i Lie to Me. Tak naprawdę to podobają mi się wersje performance tych klipów w których jest tylko sam zespół. To takie moje upośledzeniem z spowodowane Aspergerem. Marty Callner nie jest jedynym reżyserem teledysków, który zrobił teledyski takiego typu. Inne wideoklipy w podobnym stylu to m.in.: ZZ Top Pincushion (reż. Julien Temple), Radiohead Just (reż. Jamie Thraves) oraz Korn Here to Stay i Thoughtless (reż. The Hughes Brothers). Ja nie jestem fanem Marty'ego Callnera, tylko WIDEOKLIPÓW KTÓRE MAJ? ALTERNATYWN? WERSJę PERFORMANCE Z SAMYM GRAJ?CYM ZESPO?EM. On dla Bon Jovi zrobił teledyski tylko do trzech piosenek. Marty robił to przede wszystkim dla Aerosmith i tych klipów Powietrznych Kowali powstało aż 11.
Offtop z topicu Piosenka dnia:
I stąd moje zapytanie - jakiej marki macie słuchawki? Czy próbowaliście kilku modeli? Wcześniej posiadałem Phillipsa, ale nie pamiętam dokładnej nazwy. W tej chwili jestem posiadaczem Sony MDR-XD200 i szczerze powiedziawszy jestem znacznie bardziej zadowolony z tego sprzętu.
- fantastyczny utwór. W ogóle odkrywam Bon Jovi na nowo w słuchawkach (nawet The Circle brzmi dobrze).
?aden film w Dolby Surround nie zapewni takich wrażeń jak intro Lay Your Hands On Me na słuchawkach.No prawda, na słuchawkach, jeszcze dobrych słyszy się wiecej i lepiej wiadomo.
I stąd moje zapytanie - jakiej marki macie słuchawki? Czy próbowaliście kilku modeli? Wcześniej posiadałem Phillipsa, ale nie pamiętam dokładnej nazwy. W tej chwili jestem posiadaczem Sony MDR-XD200 i szczerze powiedziawszy jestem znacznie bardziej zadowolony z tego sprzętu.
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2011, o 14:58 przez EVENo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mam słuchawki firmy Bose (takie oto: http://technologie.gazeta.pl/internet/5 ... 8.html?i=5) i naprawdę lepszych nie znalazłam, recenzja nie jest ani trochę przesadzona. Nie są najtańsze, ale wolę "niszczyć sobie słuch" przy lepszej jakości - każdy instrument genialnie słychać, wrażenia suuper
Wcześniej używałam Apple'a, ale między tymi a tymi to niebo a ziemia, nie ma o czym rozmawiać.
A co do LYHOM, to w słuchawkach - mistrzostwo. Chociaż przy Something To Believe In już kompletnie odpływam.
A co do LYHOM, to w słuchawkach - mistrzostwo. Chociaż przy Something To Believe In już kompletnie odpływam.
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Ja uzywam BEYERDYNAMIC DT 770 PRO
http://www.sound.pl/prod/8221/47.htm
NIE SA TANIE!! Fakt... Ale warto... Szczegolnie, jesli kochamy sie w muzyce rockowej... Gitary brzmia niesamowicie cieplo, przejrzyscie i barwnie- mozna wychwycic takie smaczki, ktorych generalnie jakos nieslyszalo sie wczesniej;) Basy sa cudownie niskie i... Naprawde... Zyc nie moge bez tych sluchawek obecnie, bo u mnie w domu, niestety, nie wszyscy maja ten sam gust muzyczny, co ja;)
http://www.sound.pl/prod/8221/47.htm
NIE SA TANIE!! Fakt... Ale warto... Szczegolnie, jesli kochamy sie w muzyce rockowej... Gitary brzmia niesamowicie cieplo, przejrzyscie i barwnie- mozna wychwycic takie smaczki, ktorych generalnie jakos nieslyszalo sie wczesniej;) Basy sa cudownie niskie i... Naprawde... Zyc nie moge bez tych sluchawek obecnie, bo u mnie w domu, niestety, nie wszyscy maja ten sam gust muzyczny, co ja;)
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
"I got to take myself a permanent vacation..."
A ja przyszedlem sie pozegnac... wakacyjnie:) Razem z Zona znikamy na okres letni... Odcinamy sie od netu i cywilizacji ( prawie) na dobre... Wybieramy sie do Aleksandrii, nad Morze Srodziemne ( miala byc Polska- wyszly inne plany...)
Bawcie sie dobrze na koncertach Bon Jovi, bawcie sie cudnie na wakacjach, odpoczywajcie i cieszcie sie zyciem
Do zobaczenia ( wirtualnie) w sierpniu ( chyba) 
A ja przyszedlem sie pozegnac... wakacyjnie:) Razem z Zona znikamy na okres letni... Odcinamy sie od netu i cywilizacji ( prawie) na dobre... Wybieramy sie do Aleksandrii, nad Morze Srodziemne ( miala byc Polska- wyszly inne plany...)
Bawcie sie dobrze na koncertach Bon Jovi, bawcie sie cudnie na wakacjach, odpoczywajcie i cieszcie sie zyciem

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tez wybralabym AleksandrieROCKSTAR pisze:Wybieramy sie do Aleksandrii, nad Morze Srodziemne ( miala byc Polska- wyszly inne plany...)
Udanego wypoczynku.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa