Kto pyta, nie błądzi.

Możesz tutaj zadać dowolne pytanie odnośnie zespołu.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kejt93bub pisze:Ja też mam pytanie - czy istnieje możliwość zamiany biletu na miejscu? Tzn nie u konikow, a u tych organizatorów z namiotu Backstage, bo mam GC a chcialabym DC :) oczywiście za opłatą. Bardzo bardzo proszę o odpowiedź, bo muszę się przygotować finansowo.
hahahahhahahah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dobre !!

It Made My Day jak to się teraz mówi popularnie :D

Dand pisze:Też mam pytanko, może nawet głupsze ale jade pierwszy raz na taki koncert i chce być na wszystko przygotowany ;p
Mianowicie chodzi mi o to czy na początku jest jakaś główna brama przez , która wchodzą wszyscy a potem się kieruje do konkretnej kolejki czy od razu staje się w kolejce np. na golden circle. Wcześniej wywnioskowałem z tego co pisaliście ,że od razu do jednej kolejki ale popatrzyłem dzis na bilet i tam są jakby dwa paski do oderwania więc domyślam się ,że będzie przejscie przez jakies dwie bramy.

Nie no, jedna kolejka chyba normalnie będzie ;)
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Cieszę się, że poprawiłam Ci humor, ale nie to było moim zamiarem... Pytam, może i wg. Ciebie - doświadczonego fana (..) głupio, ale pytam bo nie wiem i chciałabym uzyskać odpowiedź. Jeśli to miało oznaczać "definitywnie nie", prędzej bym to określiła jako "definitywnie nie, kompletna idiotko".
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kejt93bub pisze:Cieszę się, że poprawiłam Ci humor, ale nie to było moim zamiarem... Pytam, może i wg. Ciebie - doświadczonego fana (..) głupio, ale pytam bo nie wiem i chciałabym uzyskać odpowiedź. Jeśli to miało oznaczać "definitywnie nie", prędzej bym to określiła jako "definitywnie nie, kompletna idiotko".
Próbuj wymienić, a co! Najwyżej Ci nie wymienią :P Osobiście z chęcią pooglądam takie starania, jak Ci nie wyjdzie to się pośmieję, a jak się uda to pogratuluję.
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

na miejscu na pewno nie wymienisz biletu, nawet za dopłatą. Pamiętaj, żeby wziąć wydruk potwierdzenia zapłaty za bilet i jakiś dowód tożsamości.

do GC będą dwie kolejki - jedna dla backstage, druga dla "normalnych" ;P
do DC kolejna (z podziałem na pakiet Crush i te inne, może być tez jeszcze jakiś wewnętrzny podział na backstageowy DC i nie, diabły wiedzą co znów wymyślą) i następna dla zwykłych biletów.

możesz wziąc plecak, jesli jest normalnych rozmiarów, a nie jakiś super wielki, na stelażu czy jeszcze coś podobnego.

Przede wszystkim weźcie coś do siedzenia, nawet folię/gazetę, szczegolnie jeśli planujecie być sporo wcześniej przed koncertem, coś p/deszczowego (ale unikajcie parasolek, czasem zabierają), wode do picia bo gorrąco;) i chyba tyle.
No i nie jedzcie ogórkow ;D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

kejt93bub pisze:Ja też mam pytanie - czy istnieje możliwość zamiany biletu na miejscu? Tzn nie u konikow, a u tych organizatorów z namiotu Backstage, bo mam GC a chcialabym DC :) oczywiście za opłatą. Bardzo bardzo proszę o odpowiedź, bo muszę się przygotować finansowo.
Ogólnie udało mi się wymienic ten GC Backstage na Diamond, więc stałam w PIERWSZYM rzędzie (sic!) między Richiem a Jonem i udało mi się zrobić nagrania i zdjęcia
Zapytam tylko: how come???
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Zrobiła uprade'a przewidzianego dla Backstage, jak sądzę ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ricky Skywalker pisze:Zrobiła uprade'a przewidzianego dla Backstage, jak sądzę ;)
Rozwiń myśl... bo nie kumam :D
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Jeśli ktoś jest członkiem Backstage, ma możliwość dostać się do DC (w sumie chyba niezależnie od tego, jaki bilet oryginalnie kupił) jeśli nie są wykupione wszystkie miejsca w DC. Yanni tak zrobił w Dreznie :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ricky Skywalker pisze:Jeśli ktoś jest członkiem Backstage, ma możliwość dostać się do DC (w sumie chyba niezależnie od tego, jaki bilet oryginalnie kupił) jeśli nie są wykupione wszystkie miejsca w DC. Yanni tak zrobił w Dreznie :)
Jak długo żyję i jak długo jestem członkiem Backstage, tak nie słyszałam o takich możliwościach manewru. Widać wyjątkowe SZCZęŚCIE mieli ci wszyscy, którym się udało :)
To nie jest praktyka Backstage.To raczej zależy już tylko od miejsca koncertu i ochrony. Jeśli sektory DC i GC nie były całkowicie wypełnione to owszem, mogli "dorzucać" ludzi, ale to, że stało się tak w Dreźnie nie znaczy, że tak po prostu można zawsze. :)
Inaczej wszyscy kupowaliby General Admission za 50 euro i liczyli na to, że wejdą przed scenę, tylko dlatego, że należą do FC.
Awatar użytkownika
bad_name62
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: bad_name62 »

Ja mam pytanie ;d
Ma ktoś może zdjęcie Richego jak był mały ?
Jona znalazłam przypadkiem i był taki słodziutki xD :lol: I chciałabym zobaczyć Ryśka .. ;p
Jakby ktoś miał, byłabym wdzięczna :)
I've been everywhere, still I'm standing tall .. :)
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Awatar użytkownika
bad_name62
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: bad_name62 »

Dzięki :)
I've been everywhere, still I'm standing tall .. :)
KondZik

Post autor: KondZik »

Ta dziewczyny:P Rysiu taki piękny :D
Nawet Johnny się zgadza :P
http://3.bp.blogspot.com/-kPKp3dNOO9U/T ... o1_500.gif
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Ja mam takie pytanko odnośnie projektu Live at New Meadowlands Stadium. Ten koncert był dostępny w wybranych kinach na świecie, jednak nigdzie nie natknąłem się na info o planach wydania tego na DVD. Czy może ktoś z Was wie coś na ten temat? Dokument przy okazji The Circle też puszczali w kinach by potem dołączyć do płyty.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
wiolcik66
It's My Life
It's My Life

Post autor: wiolcik66 »

Ja mam pytanko:) Ma ktoś może wersję audio Bad Medicine/ Rock You Like A Hurricane/ Old Times Rock and Roll z Monachium ?? :D Bo ja nie znalazłam :)) Myślałam że to będzie w tej wersji którą ktoś kiedyś dodał z Crushmagazine chyba no ale nie ma ;/ Więc jakby ktoś miał , to bym była bardzo bardzo wdzięczna :)
If the love that I got for you is gone
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zadaj pytanie (Q&A)”