towarzyszke dla mnei namalowałeś w paincie?
kurde w koncu musze sie wylogowac i wrocic do roli pani domu
jakas kolacja by sie dzieciom przydała czy co...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
nie to kumpela z dawnej swietnosci pierwszego huba a obecnie ponownie podlaczona do internetutowarzyszke dla mnei namalowałeś w paincie?
bez przesady aż tak nie zartujemykurde w koncu musze sie wylogowac i wrocic do roli pani domu
ja bym wzial 2 razy to "czy co"jakas kolacja by sie dzieciom przydała czy co...
i tu tkwi Twoj problem , że Ty wogole nie koszasz Jona. o! z tą aukcja wczora to musiał być przekretprzeciez nie bede tutaj siedzial 24h
no misiek widocznie ja stoje za całą zabawaa widze zescie bezemnie i tak sie swietnie bawili
do grzańca najlepsze są imprezyja tez bym cos zjadl do grzanca bo zaraz bedziemy robic ;d
mnie tam nic nie boli pewnie spałeś w jakiejs embrionalnej pozycjiglowa boli pic sie chce a tu zaraz trzeba wyjsc na dwor a tam zimno brrrrr
impreza? toż to było naprawianie kompa jak widzeno impreaza mala byla (bardziej spotkanie kumpli przy naszym dobrze narodowym ) brak dziwczyn (chyba ze licz sie te z kompa )
no zdarza Ci siepier.. glupoty za przeproszeniem
wiec nie wychodzisz tylko wyjezdzasznie che mi sie za bardzo jedziemy z kumpel do multikina sprawdzic ten czwartokowy koncert queena w multikinie i z ta jakas karta czy cos;[ zeby taniej bylo
obiecuje Ci ze jak ja dostane zrype to Ty tezja zrype a za co ja kjuz ktos dostanie t oty
w koncu300m to mam do przystanku a do kina daleko a pozniej ide do komisu zobaczyc Ci te pudelka
w to juz sie nie bawieobiecanki macanki
no łejSilly boy grow up
a z ta pania domu to zadne zarty