Versus 2

Piszesz piosenki, rysujesz? Pokaż się!

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Poison - Every Rose Has Its Thorn.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Poison - Every Rose Has Its Thorn- powod? Jeden z pierwszych kawalkow zagranych na gitarze, tych kilkanascie lat temu, hehe :)
Jaro
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jaro »

Głos na Cinderella - Don't Know What You Got (Till It's Gone);]
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Cinderella - Don't Know What You Got (Till It's Gone) 2:2 Poison - Every Rose Has Its Thorn.

Bryan Adams - Everything I Do VS Richard Marx - Right Here Waiting

Głos: Everything I Do. W tym zestawieniu wygrywa Bryan Adams. Ale są to dwa kapitalne kawałki, i jeżeli pisoenka Right Here Waiting byłaby w innym zestawieniu, to pewnie by wygrała..
EVENo

Post autor: EVENo »

(Everything I Do) I Do It for You, często z resztą nazywana najlepszą balladą wszechczasów.
Jaro
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jaro »

Głos na Bryan Adams - Everything I Do ;]
Awatar użytkownika
kade17
I Believe
I Believe

Post autor: kade17 »

Bryan Adams - Everything I Do kocham tą piosenkę, tak jak inne jego. I ten głooos ... :yes:
I don't give a dawn how it's supposed to be
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Pamiętam te czasy kiedy Everything I Do było nowością. Piosenka w dużej mierze przyczyniła się do sukcesu filmu Robin Hood: Książę złodziei z Kevinem Costnerem w roli tytułowej. Zresztą to pierwsza piosenka Adamsa jaką pamiętam. I zawsze jak ją słyszę to przypomina mi się tamten klimat, tamta muzyka.Zacna to piosenka. Głos na Adamsa
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

Oddaje głos na Richard'a Marx'a - Right Here Waiting

Everything słyszę zawsze i wszędzie. Tak samo częściej wolałbym teraz słuchać Right Here, jak Learn To Love niż Always (album).

A propos Robin Hooda z Costnerem - owszem jako wyciskacz łez to może i dobry, ale od strony życia banitów to daremny film strasznie.

Najlepsza wersja filmowa Robina w kapturze to rok 1983-1986 - Michael Praed i Jason Connery z fantastyczną oprawą muzyczną Clannad, odgrawa w moim życiu tę samą rolę co Bon Jovi. Zawsze wracam do tego serialu - towarzyszące emocje są nie do opisania. Natomiast Bryan Adams z 'Everything I do' kojarzy mi się z "fatalną siostrą" tego kultowego serialu.
...and just only rock...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Richard Marx - Right Here Waiting.
Ostatnio coś wracam do tego numeru, za każdym razem jak go słucham, budzi we mnie jakąć dziwną tęsknotę...
Everything I Do - fajny numer, ale tak do bólu eksploatowany w stacjach radiowych, że troszkę się przejadł.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Everything I Do - fajny numer, ale tak do bólu eksploatowany w stacjach radiowych, że troszkę się przejadł.
... to jeden z moich powodow, dla ktorych wybieram kawalek Richarda Marxa.

Drugi- sentymenty rzecz jasna. "Repeat Offender" z ""Right Here Waiting" to byla jedna z pierwszych plyt CD, jakie dane mi bylo uslyszec, na mojej jakze "wypasionej", te 20 lat temu wiezy Sony, hehe:) ( i jeszcze niezapomniane "Too Late to Say Goodbye" z tej samej plyty, ehhh...)

p.s.
TheRock pisze:Najlepsza wersja filmowa Robina w kapturze to rok 1983-1986 - Michael Praed i Jason Connery z fantastyczną oprawą muzyczną Clannad
To lecialo chyba zawsze w niedziele, w godzinach popoludniowych, prawda?? :)
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

Everything I Do :)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Bryan Adams - Everything I Do 6:3 Richard Marx - Right Here Waiting
Drugi- sentymenty rzecz jasna. "Repeat Offender" z ""Right Here Waiting" to byla jedna z pierwszych plyt CD, jakie dane mi bylo uslyszec, na mojej jakze "wypasionej", te 20 lat temu wiezy Sony, hehe:) ( i jeszcze niezapomniane "Too Late to Say Goodbye" z tej samej plyty, ehhh...)
Richard Max.. kapitalny artysta. ;) Kilka miesięcy temu zacząłem go słuchać, i naprawdę mi się bardzo spodobał. Przede wszystkim pierwsze 3 płyty, magia po prostu. Mój ulubiony solowy artysta po Bryanie.
TheRock pisze:Najlepsza wersja filmowa Robina w kapturze to rok 1983-1986 - Michael Praed i Jason Connery z fantastyczną oprawą muzyczną Clannad
Robin z Sherwood było świetne. Najlepsza adaptacja Robin Hooda ever. Jednak film z 1991 roku też był dobry, ale to nie to samo co brytyjski serial, z niesamowitym klimatem, świetną obsadą, humorem, i muzyką (świetny soundtrack, słucham czasami, naprawdę świetny). Serial poznałem z 2 lata temu, i niesamowicie mnie wciągnął. Może jako dziecko kiedyś, to oglądałem, ale tego nie pamiętam..

Sory za offtop. ;) Pogrubię kolejną parę, bo niektórzy mogą nie zauważyć. ;)

Gary Moore - Still Got The Blues VS Eric Clapton - Tears In Heaven

Mój głos: Still Got The Blues. Minimalnie wygrywa Gary Moore. Może z sentymentu, że poznałem jego muzykę po śmierci. A także, że tak mi się jego muzyka spodobała. ;)
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Mój głos na Still Got The Blues. Dzięki Garemu zacząłem słuchać blues rocka i teraz jestem również wielkim fanem Claptona i całej reszty bluesowych gitarzystów. Still Got The Blues ma więcej pazura, a poza tym wspominane już tysiące razy sentymenty. Głos na Still Got The Blues
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Tears in Heaven :)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Twórczość fanów”