Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
:)
kompletnie nie jarzę czemu tych kawałków nie ma na płycie. Właśnie to mnie się czasem nie podoba w Bon Jovi - napiszą coś i sami nie czują, że to jest dobre, a może czują, ale ulegają jakimś skretyniałym debilom przy wyborze piosenek.
W tym przypadku wybieram piosenkę nr 3
W tym przypadku wybieram piosenkę nr 3
...and just only rock...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Głos: Standing (chociaż NR też świetne)
2.Wybór piosenek od chyba KTF jest suwerennym wyborem Jona i Richiego. Bounce ma taką formę jaką ma, bo Jon i Richie byli dumni z historii jakie opowiadali w piosenkach typu RSOW, Joey, YHFH czy LMBTL. Taki też kształt nadali albumowi. Bounce byłoby zupełnie inne gdyby wyrzucić RSOW, YHFH, LMBTL i wrzucić za nie NRegrets, Standing i ARTBelive. W mojej opinii byłoby lepszym albumem, ale w opinii Richiego i Jona na pewno nie.
3.Piosenki typu ARTB, Standing, Lucky i nawet Undivided niestety mają podobieństwa do innych znanych piosenek i pewnie miało to też wpływ na ich brak w normalnej trackliście, a Undivided nie zostało przez to singlem.
1.Czy coś jest dobre czy nie to raczej zależy od odczucia danej osoby. Jon miał odczucie, ze Livin jest za słabe na SWW, Richie, że w IML nie powinno być tekstu o Sinatrze. Oboje byli w błędzie, bo i LOP i ten fragment trafiło do szerszego grona.kompletnie nie jarzę czemu tych kawałków nie ma na płycie. Właśnie to mnie się czasem nie podoba w Bon Jovi - napiszą coś i sami nie czują, że to jest dobre, a może czują, ale ulegają jakimś skretyniałym debilom przy wyborze piosenek.
2.Wybór piosenek od chyba KTF jest suwerennym wyborem Jona i Richiego. Bounce ma taką formę jaką ma, bo Jon i Richie byli dumni z historii jakie opowiadali w piosenkach typu RSOW, Joey, YHFH czy LMBTL. Taki też kształt nadali albumowi. Bounce byłoby zupełnie inne gdyby wyrzucić RSOW, YHFH, LMBTL i wrzucić za nie NRegrets, Standing i ARTBelive. W mojej opinii byłoby lepszym albumem, ale w opinii Richiego i Jona na pewno nie.
3.Piosenki typu ARTB, Standing, Lucky i nawet Undivided niestety mają podobieństwa do innych znanych piosenek i pewnie miało to też wpływ na ich brak w normalnej trackliście, a Undivided nie zostało przez to singlem.
:)
Bed of Roses jako piosenka jak i teledysk. Na koncertach już wygrywa Always dzieki Rychowi i jego gitarze Jon tez sie niezle jara... Chociaż Bed of Roses w Zurichu chyba 2000 - zajebioza...
Decyduję się na Bed Of Roses
Decyduję się na Bed Of Roses
...and just only rock...
Dwie genialne, dwie świetne, niesamowite piosenki. Mogę wiele słów napisać o tych piosenkach, ale to są moje dwie ulubione ballady BJ, jak nie w ogóle. Obie uwielbiam na koncertach, solówki świetne. Chyba są to moje ulubione teledyski BJ. Trudno jest wybrać lepszą, ale wybieram Always. Bo jest moja ulubioną balladą jaka kiedykolwiek powstała.
Głos: Always