Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

W tym roku byłam w Hard Rock Cafe w Edynburgu i mimo moich szczerych chęci i obejścia całej restauracji kilka razy (a tłumy były niesamowite, na stolik czekaliśmy 40 minut) - nie znalazłam nic związanego z BJ :(
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
specops
I Believe
I Believe

Post autor: specops »

W krakowskim Hard Rocku jest talerz z perkusji Tico ;)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Dzisiaj przeczytałam wiadomość, że w dniu 15.02.2012r zagra u nas w kraju Sting.
Czy oni już nie mają kogo zapraszać, tylko w kółko jednych i tych samych np: Sting albo George Michael albo jakieś nic nie warte "gwiazdki" :bije:
Zastanawiam się czemu tak jest? Główna przyczyna na pewno tkwi w kasie. Ale nie lepiej te pieniądze przeznaczone na tych samych artystów zainwestować raz a porządnie w kogoś naprawdę interesującego lub kto jeszcze nie był w naszym kraju ?! Oczywiście mam na myśli naszych chłopaków. Jestem wściekła :zly:
BJ - It's my life - Always !
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: justine94 »

Podzielam Twoją wściekłość,bo niby w czym fani Stinga ,U2 czy Jean'a Michel'a Jarre'a są lepsi od Nas-fanów Bon Jovi??
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kwestią najistotniejszą nie jest raczej kasa, a ilość potencjalnych osób, które by przyszły na koncert danej gwiazdy. W Polsce mamy niestety niewielu fanów BJ, co przekłada się na ilość ich sprzedanych płyt w naszym kraju. Co za tym idzie - nie warto robić koncertu w miejscu, gdzie nie jest pewne czy przeciętnej wielkości stadion zostanie zapełniony publicznością. Dlatego zespoły typu BJ życzą sobie sum niewyobrażalnie wielkich - aby nie ponieść strat w razie jakiegoś fiasko. Niestety..
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Agata BJ pisze:Kwestią najistotniejszą nie jest raczej kasa, a ilość potencjalnych osób, które by przyszły na koncert danej gwiazdy. W Polsce mamy niestety niewielu fanów BJ, co przekłada się na ilość ich sprzedanych płyt w naszym kraju. Co za tym idzie - nie warto robić koncertu w miejscu, gdzie nie jest pewne czy przeciętnej wielkości stadion zostanie zapełniony publicznością. Dlatego zespoły typu BJ życzą sobie sum niewyobrażalnie wielkich - aby nie ponieść strat w razie jakiegoś fiasko. Niestety..
"W 1997 KISS po raz pierwszy miał zagrać w Polsce, lecz z powodu małej sprzedaży biletów a także wycofania się w promocji radia RMF FM, koncert został odwołany".

Zobaczyłem, to czytajac bografię zespołu Kiss. Jak zrobią koncert BJ, jak nawet nie było zainteresowania w 1997 rok zespołem Kiss.. Naprawdę nie rozumiem upodobań muzycznych Polaków, i nigdy nie zrozumię..
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: TheRock »

justine94 pisze:Podzielam Twoją wściekłość,bo niby w czym fani Stinga ,U2 czy Jean'a Michel'a Jarre'a są lepsi od Nas-fanów Bon Jovi??
Fani w. w. to wszyscy!!. Ich każdy zna i gdzieś tam słuchał, równie dobrze wymienionych wyżej mogą słuchać discowcy, technowcy, popowcy, ciocie, wujki, dzieci, młodzież, panowie w sweterkach, babcie w beretach, drwale z siekierą, eskimosi, żule z Jędrusia, Wacek z giełdy, wietnamczyk z kasetami, Paweł z bananem, Monika z kucykiem, sprzedawca rybek, Donald Tusk, Kazik z wędką, Włodzimierz Żyrandol, Tadzik Wrona i inni, nie ma znaczenia ich się słucha-ło (ogląda-ło) to jest modne, niezłe w towarzystwie...
...and just only rock...
specops
I Believe
I Believe

Post autor: specops »

Ich każdy zna i gdzieś tam słuchał,
Ale to jeszcze za mało by dać te 100-parę złotych za bilet.
Co do Bon Jovi- w sumie każdy chyba słyszał It`s my life lub widział jakiś filmik tego typu,gdzie jest ono użyte , wiele osób się przytulało przy Always czy Thank you..ale po prostu muzyka BJ nie chwyciła aż tak w radiu w Polsce- porównaj sobie ile razy w tygodniu masz w RMF-ie,Zetce czy nawet Esce Rock Bon Jovi, a ile np. Stinga czy U2
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: justine94 »

Szczerze powiedziawszy,na dzień dzisiejszy wolałabym nie słyszeć ich w radio,ale za to widzieć ich w Polsce na koncercie :)
Zresztą,nie są grani w naszych rozgłośniach aż tak często,bez przesadyzmu,osobiście wydaje mi się,że np. weekendowymi popołudniami częściej można w niektórych stacjach usłyszeć U2 niż BJ ("One" i "With or without you" czasem wręcz lodówkami wyskakują :D )
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dzisiaj na chandrę zjadłabym takie cudowne, bajeczne ciasteczka :PPP

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

[ Dodano: 2011-11-20, 21:09 ]
Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie przez jakiś czas. ;/
Nie będę miała dostępu do internetu i z tego powodu jestem bardzo nieszczęśliwa :beksa:
Ale gdy spojrzę na to zdjęcie to mi się humor poprawia :))

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

[ Dodano: 2011-11-20, 21:32 ]
Bardzo mi się podoba ta sentencja

KAŻDY MA SWÓJ WEHIKUŁ CZASU.
GDY CHCESZ SIĘ COFNĄĆ W CZASIE - MASZ WSPOMNIENIA.
A GDY CHCESZ ZOBACZYĆ PRZYSZŁOŚĆ - MASZ MARZENIA.
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Troche smieszne, troche strasznie smutne w pewnym sensie...

"12 Extremely Disappointing Facts About Popular Music"

Punkt 12 i komentarz rozbawily mnie najbardziej... :)

http://www.buzzfeed.com/daves4/12-extre ... opular-mus

... reszta juz nie ;/
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Punkt 2. Żadna piosenka Led Zeppelin, R.E.M. czy Depeche Mode nie dotarła do miejsca #1. 10 piosenek Rihanny osiągnęło miejsce pierwsze. Na liście 30 Ton w 2001 roku utwór Dream On przez dwa tygodnie był numerem 1, a Precious z 2005 roku przez pięć tygodni był na szczycie zastawienia. Jedyny utwór Rihanny jaki trafił do 30 Ton to debiutanckie Pon De Replay z 2005 roku. Pojawił na #9 potem spadł na #24, następnie na #30 i koniec.
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Cóż można by rzec, że należy się cieszyć, że jesteśmy w mniejszości, bo większość zwykle nie ma racji ;) A punkt 12 faktycznie zabawny :D
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bardzo wzruszający film. Łzy same cisną się się do oczu a zwłaszcza na końcu gdy ten biedny chłopak cieszy się razem ze wszystkimi :beksa:

http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

http://www.youtube.com/watch?v=u5i02-72 ... re=related
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

http://dailynewbloginternational.wordpr ... ead-at-49/

Nie wierze, że ktoś sobie robi takie jaja. Prawie zawału dostałam!

komentarz Jona:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1025_n.jpg

Idioci :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”