Pierwsza klasa:
(You Want To) Make A Memory
Ballad Of Youth, Bed Of Roses, Blood On Blood, Brokenpromiseland
Dry County
Every Road Leads Home To You
I Believe
Keep the Faith
Lay Your Hands On Me, Living In Sin, Living On A Prayer,
River Runs Dry
Santa Fe, Say It Isn't So , Stick To Your Guns
These Open Arms
Wanted Dead Or Alive,
Druga klasa:
Church Of Desire
Damned, Dirty Little Secret
Fast Cars
Hard Times Come Easy, Hook Me Up
I Could Make A Living Out Of Loving You, I want you , If I Was Your Mother, In And Out Of Love, It's Just Me
Just Older
Learn To Love, Lie To Me, Love's The Only Rule, Love For Sale
My Guitar Lies Bleeding In My Arms
Next 100 Years, Novocaine
Only Lonely
Runaway
Save A Prayer, Stay
The Distance
Trzecia klasa:
99 In The Shade
Bullet
Diamond Ring
Everybody's Broken
It's My Life
Little Bit Of Soul, Love Lies
Mr. Big Time
She's a Mystery
Taking It Back , Talkin' In Your Sleep
Without Love
Jedna z lepszych piosenek Richiego. Co prawda muzycznie totalna kopia chyba Whitesnake - Is This Love czy jakoś tam. Jednak Znajduje się w tej połowie piosenek Strangera które nie chce zapomnieć i za rok może dwa posłucham dla przypomnienia.
In These Arms
[ Dodano: 2012-08-25, 19:30 ]
Też pokoszę się o małe podsumowanie.
Jako iż mój gust odbiega znacznie od średniej forum to spodziewałem się, że zestawienie będzie się znacznie różniło od mojego. Po kilkunastu postach zgodność tego co bym zostawił na swoim miejscu była jakaś 5% co mnie nie zdziwiło wcale

Teraz jednak wygląda to znacznie lepiej.
Pierwsza klasa. Dla mnie to powinna być klasa absolutnych perełek, mega hitów i piosenek o najwyższym poziomie artystycznym oraz moich ulubionych piosenek oczywiście. Dlatego obecność BOYouth (2kl), BOBlood (3kl), LYHOM (2kl) a wręcz szokująca obecność takiej miernoty patrząc na pozostałe piosenki jak Stick To Your Guns (3 klasa jak nie niżej). Z resztą mógłbym polemizować czy 1 czy 2ga, ale generalnie nie mam zastrzeżeń.
Druga klasa. Tutaj kilka piosenek dla których obraza jest bycie w tej grupie i tu chodzi mi głownie o DLSecret, IIWYMother, LTORule, Runaway czy SAPrayer. Również MGLBIMArms powinno być w pierwszej klasie, ale nie mogłem jej nie dać wyżej niż uprzednio wymienione lepsze (lub równie dobre) piosenki. Za wysoko Damned, HTCE, ICMALOOLY czy LFSale.
3 Klasa. Obecność tutaj IML traktuję jako żenujący żart prowadzącego tą zabawe. Zwłaszcza jak się daje wyżej FCars a zarzuca się IML komercję a przy LISin się tego zarzutu nie czyni. No nic to EVENo sumienie będzie gryźć

Reszta raczej się zgadza.
Zabawa przednia i uczy, że każdy ma swój gust. Mam swoje zastrzeżenia co do przebiegu gry. Gołym okiem widać, to co Eveno wspomniał, ze co niektórzy umieszczają w propozycjach specjalnie piosenki mało znane, aby móc ocenić coś fajnego. Ochłapy w stylu Mr Big Time długo muszą czekać aż ktoś oceni, ale jak się wrzucie np LOP to od razu masa chętnych do oceniania.
Powinno się pomyśleć o systemie, ze najpierw wrzucamy piosenki z singli, potem normalne piosenki, a po określonej ilości możemy wrzucać demówki.
Pomysł jak i gra przednia.