Sebastian Bach: Skid Row i solo

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Sebastian Bach: Skid Row i solo

Post autor: olcat »

Przypuszczam, że tego pana nie trzeba tutaj nikomu przedstawiać :) Moim skromnym zdaniem, największy głos zaraz za Robertem Plantem, taka też pasja i zaangażowanie a że jestem tylko dziewczyną, dodam, że i uroda ]:->, dynamit koncertowy, genialny teksty, najbardziej (przynajmniej u nas) niedoceniona, a jaka ważna sylwetka hard i heavy, a Skid Row bez niego to coś jak Slash i Duff ze Scottem Weilandem.

Słowem - ja o kolesiu nie potrafię powiedzieć złego słowa - jak jest z Wami? ;)
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Nooo, generalnie to pewnie zaraz posypią się zarzuty wobec Bacha, jako że w końcu jesteśmy fanami BJ, a pewnie większość z nas zna przy okazji historię o konflikcie 'owego pana' z naszym własnym autoryzowanym (xD) rodzonym niemalże Jonny'm z 1989 roku bodajże (wspólna trasa BJ i Skid Row) :D :D :D .
Aczkolwiek co do mojego zdania na temat Baza i Skid Row....solowych nagrań Bacha nie słyszałam, więc wypowiedzieć się nie mogę, ale jeśli o zespół chodzi, to należy on zdecydowanie do pierwszej dwudziestki moich ulubionych, ze względu rzecz jasna na wokal Bacha, teksty, i-jakżeby inaczej w moim przypadku ....zerknijcie do profilu jak nie wiecie ^-^- naprawdę dobre solówki Snake'a. No i za całokształt, czyli utwory takie jak "18 And Life", "Wasted Time" bodajże (świetna ballada), "In A Darkened Room" czy moje ukochane "Youth Gone Wild". Innymi słowy-jeśli o Skid Row chodzi, moje zdanie jest jak najbardziej pozytywne. :) :) :)
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Ja tak naprawde nie moge zbyt wiele powiedziec o Skid Row. Moja pani z czasow studenckich ich uwielbiala, szczegolnie S. Bacha :), ostatni raz slyszalem ich wlasnie na studiach jeszcze ze 3,4 lata temu...
moze czas odswiezyc ta znajomosc?? juz szukam na allegro
:D
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

Ja osobiście nie słucham Skid Row, ale skoro jest taki fajny to sobie coś ściągne i posłucham, a później napisze czy mi się podoba.
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

Ja do Skid Row nic nie mam. Uwielbiam ich 18 & life big guns itd. Ale jedno mnie zaskoczylo. Chyba czego nie wiem.
Twisted Sister pisze:jako że w końcu jesteśmy fanami BJ, a pewnie większość z nas zna przy okazji historię o konflikcie 'owego pana' z naszym własnym autoryzowanym (xD) rodzonym niemalże Jonny'm z 1989 roku bodajże (wspólna trasa BJ i Skid Row) :D :D :D .
Mozecie mi przyblizyc o co poszlo jak sie zakonczylo itd?? Bede wdzieczna.
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

oooo....wielkie dzieki olcat !! !! !!
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

no no no wkoncu temat dla mnie :P
uwielbiam Skid Row i Sebastianka sa boscy nie pod wzgledem urody bo niejaki moj tata uwaza ze s.b to baba bez cyckow z meska twarza :evil: :lol:
Ale maja w sobie super dynamit i wspaniale graja ich koncerty to rewolucja i ekspresja .Sa super maja piekne teksty i szalenie kapitalne solowki juz nie wspomne o zajefajnym glosie Blondynka :P
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

To co mam Skid Row uważam za bardzo dobre. Wokal z początku nie za bardzo mi podszedł, ale po osłuchaniu musze przyznać, że Sabastian ma bardzo dobry głos, a z wyglądu podobają mi sie tylko jego włosy :D Mówiłam już, że mam słabośc do blondynów?? :P
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Kasiunia pisze:To co mam Skid Row uważam za bardzo dobre. Wokal z początku nie za bardzo mi podszedł, ale po osłuchaniu musze przyznać, że Sabastian ma bardzo dobry głos, a z wyglądu podobają mi sie tylko jego włosy :D Mówiłam już, że mam słabośc do blondynów?? :P
Kochana, masz rację, głos Sebastiana jest naprawdę incredible :mrgreen: . Włosy też... co do całej reszty, nie tak głośno, bo Olcat usłyszy *-*.
Dżołk oczywiście, proszę się nie obrażać ;) ;) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Twisted Sister pisze:
Kasiunia pisze:To co mam Skid Row uważam za bardzo dobre. Wokal z początku nie za bardzo mi podszedł, ale po osłuchaniu musze przyznać, że Sabastian ma bardzo dobry głos, a z wyglądu podobają mi sie tylko jego włosy :D Mówiłam już, że mam słabośc do blondynów?? :P
Kochana, masz rację, głos Sebastiana jest naprawdę incredible :mrgreen: . Włosy też... co do całej reszty, nie tak głośno, bo Olcat usłyszy *-*.
Dżołk oczywiście, proszę się nie obrażać ;) ;) .
Radzę zaprzestać roznamiętniania się nad MOIM Sebastianem, bo w przeciwnym razie W11 będzie miało nowe scenariusze :P

Kasiunia - FARBOWANY blondyn. Naprawdę, nie ma sięczym zachwycać :P:P :diabel:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

olcat pisze:Radzę zaprzestać roznamiętniania się nad MOIM Sebastianem, bo w przeciwnym razie W11 będzie miało nowe scenariusze :P

Kasiunia - FARBOWANY blondyn. Naprawdę, nie ma sięczym zachwycać :P:P :diabel:
Ja oficjalnie przestaję się zachwycać sufitowym owłosieniem Sebastiana-wiesz najlepiej, że ja nie gustuję w blondynach :diabel: .
(jak również w całej reszcie Sebastiana XD)
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

Post autor: LoRdI »

Skid Row - CLUB CITTA' KAWASAKI 7-24-89 polecam rewelacyjny koncert, fanatyczna publicznosc rewelacja!!

ogolnie za Skid Row jakos nie przepadam a Sebastiana tym bardziej nie lubie.
ale maja troche swietnej muzyki.
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Twisted Sister pisze:
olcat pisze:Kasiunia - FARBOWANY blondyn. Naprawdę, nie ma sięczym zachwycać :P:P :diabel:
Ja oficjalnie przestaję się zachwycać sufitowym owłosieniem Sebastiana-wiesz najlepiej, że ja nie gustuję w blondynach :diabel: .
Popieram!! Farbowanym blondynom stanowcze NIE !! :P
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Kasiunia pisze:
Twisted Sister pisze:
olcat pisze:Kasiunia - FARBOWANY blondyn. Naprawdę, nie ma sięczym zachwycać :P:P :diabel:
Popieram!! Farbowanym blondynom stanowcze NIE !! :P
To było specjalnie, coby ostudzić Wasze zapały - bo ja mam orgazmiczne reakcje na farbowanych blondynów XD ot, - zboczenia :mrgreen:

A wspomniany koncert właśnie zarzuciłam do DC - za jakieś pół roku będzie XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”