Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na płycie tylko 90 osób? Wydawało mi się, że więcej pomieści... A Golden Circle jest 2x mniejszyPrzemo30 pisze:witajcie. ja wczoraj późnym wieczorkiem zakupiłem w Empiku 2 bilety na płytę za 190zł bez żadnych problemów. Pan ładnie sprawdził dostępność w komputerze i okazało się, że z puli 90ciu biletów na dzień wczorajszy zostało 6! nie zastanawiałem się zbyt długo i zakupiłem! jak tak dalej pójdzie, to się okaże, że do końca może?? tego miesiąca nie będzie już biletów.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spytałem kiedy będą bilety wysyłane, oto odpowiedz eventimu :

Witam serdecznie,
uprzejmie informuję, że rozpoczeliśmy już przygotowanie biletów na ten koncert . Bilety powinny być wsyłane w tym tygodniu.
Zapewniam że naszej strony dokładamy wszelkich starań by zamówienia z biletami realizować jak najszybciej. Proszę o odrobinkę cierpliwości.

- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja zrobiłam to w czwartek ok 15 i wciąż nie mam potwierdzenia.Adrian pisze:I Like It! ;DDrogi/Droga Adrian ...,
Dziękujemy, otrzymaliśmy Twoją płatność.
Udanej zabawy!
Zespół Eventim
Dla waszej informacji, przelewałem kasę z PKO w piątek o 16tej.
Najs.
Ale mimo wszystko jestem dziwnie spokojna. Póki co.
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Ja też w czwartek i to przez IPKO i nie dostałam żadnego maila z wiadomością, ze otrzymali zapałtę, choć status mam ''opłacone'':P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ty masz chyba identyczną sytuację jak ja, robiłaś przelew Dotpay? Może oni nie wyślą nam żadnego maila, skoro jest "opłacone", tylko pewnego pięknego dnia listonosz zapuka do naszych drzwi i dostarczy bilet?monjovi pisze:Ja też w czwartek i to przez IPKO i nie dostałam żadnego maila z wiadomością, ze otrzymali zapałtę, choć status mam ''opłacone'':P

- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Tak przez Dotpay robiłam, też sie właśnie nad tym zastanawiam, że oni może wysyłają to potwierdzenie zapłaty mailem tylko tym którzy robili przelew w banku a nie internetowy Dotpay jak my.
oby tak było
oby tak było
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mam identyczną sytuację. Płaciłam kartą, mam status "opłacone" i "w trakcie wysyłki", żaden mail do mnie nie przyszedł. Podejrzewam, że któregoś pięknego dnia po prostu pan listonosz przyniesie coś innego niż rachunekGloria pisze:Ty masz chyba identyczną sytuację jak ja, robiłaś przelew Dotpay? Może oni nie wyślą nam żadnego maila, skoro jest "opłacone", tylko pewnego pięknego dnia listonosz zapuka do naszych drzwi i dostarczy bilet?

One has to dream...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Sprawdzam ciagle spam i nic nie ma, byłoby to śmieszne z jednej strony, że osoby które zapłaciły później np. przez bank zostają rozliczone szybciej niż my przez teoretycznie szybki internetowy przelew, no ale cóż.