Znajdę to na torrentach (właściwie to już znalazłam), znajdę też pasujące napisy tylko błagam nie dziś, bo muszę się uczyć

Moderator: Mod's Team
Czytajta ze zrozumieniem, moje DVD ma wejście USB, jest podróżne, malutkie, ale w sumie możecie się tym zająć przynajmniej nie będę miała się czym martwićwitektok pisze:AgaBonJovi pisze:niestety moje dejvedej nie czyta usb, ale znalazłam na pebie rock of ages z lektorem i rockstara - nagra się na płytkę i pohuloTakże DVD nie ma opcji pendrive, więc osoby które załatwiają te filmy robią to tak by były to filmy jednak na płytce. Więc na płytach ma być, to dla mnie najważniejsze, bo inaczej nie obejrzymyTalia pisze:z lektorem
Nie lubię filmów z lektorem, a już musical z lektorem...
No jak tam chcecie.
Jeżeli Wam nie zależy na HD i na napisach zamiast lektora, to ok.
TakGloria pisze:I czy macie kable które nam połączą jedno z drugim?
Mam nadzieję, że zabójcza prędkość mojego internetu wyrobi się w tydzieńwitektok pisze:Talia, czy masz możliwość ściągnięcia dwóch filmów i wgrania ich na pendrive?
Jeśli chodzi o Rock Stara to ja go mam u siebie. Obejrzany z tysiąc razy leży gdzieś tam między innymi rzeczami, więc mogę go zgrać i przynieść. Zwykłe avi z napisami.Talia pisze:Mam nadzieję, że zabójcza prędkość mojego internetu wyrobi się w tydzień jeżeli nie, to ktoś może ten drugi film przynieść na własnym penie, czyż nie?
Też dziś tak miałamGloria pisze:Nie być tu 5 min jest równoznaczne z tym, że człowiek kompletnie przestaje ogarniać temat
Hmm, jak ktoś umie korzystać z takich cudownych wynalazków jak google maps i jakdojade.pl, to myślę, że sobie poradzi. Ja oczywiście nie mam nic przeciwko jakiemuś wspólnemu spotkaniu wcześniej ale mogłabym się pojawić po 19 i to najlepiej w okolicy centrum (Rynek), bo wcześniej tam będę. Ale to już jak uważaciewitektok pisze:To bardzoo dobrze, a i pytanie, czyli nie umawiamy się nigdzie, wszyscy trafią na podany adres bez problemu tak?