jovi pisze:culles - nie trudno wejść na strone jovizny i wkleic zdjecia domow - te ktore ona tak z trudem szukala po necie - przynajmniej bys napisal ze to zdjecia z jej strony ale ja nic nie mowie

po prostu nie dostrzegasz czyjeś pracy :| bo dziewczyna sie napracowala i pewnie jakby dzis byla na necie to by sama Ci to napisala:|
OK, mój błąd, wyrażąm skruchę, głupio mi, dręczy mnie sumienie...przepraszam... ale...
...skoro tak myślisz... spoko szanuję Twoję zdanie, ale...
Czy to, że dziewczyna jest z tego samego forum, nakazuje mi od razu podawać źródło? - TAK! hmm... ale przyjżyjmy się temu bliżej... Kiedy przekazujesz komuś zdjęcia, pliki, umieszczasz je na forach zawsze podajesz ich źródła, czy autorów? Zawsze? Wielu ludzi wykonywało przy nich taka samą pracę, a w niektórych przypadkach nawet i większą niż Jovizna, za co szacunek Jej i nim, ale czy to, że autorem damengo zdjęcia jest osoba Ci nieznana usprawiedliwia Cię od podania jego źródła... sam odpowiedz sobie na to pytanie, bo każdemu należy się taki sam szacunek, a podobno mamy demokrację i wszyscy ludzie są równi...
Od razu pomyślałem, że może nie wklejać tych zdjęć skoro są ze strony, którą wszyscy znają i pewnie często tam zaglądają, ale taki jest temat i przyjemniej jest (przynajmniej mi) oglądać coś w sposób posegregowany z odpowiednimi komentarzami i fajną dyskujsją, bo po to ten temat chyba? jest, także PEACE... albo lincz, jeszcze raz przepraszam. Nie chcę nikomu wchodzić w drogę, ale tak naprawdę można mieć ciekawe zdanie o niektórych osobach, które za wszelką cenę szukają zaczepki... (oby złudne).