Dlatego kupiałam 2x GC i do końca roku czeka mnie posucha, ale wierzę że warto
KOLEJNOŚĆ WEJŚCIA NA STADION.
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pytanie do bardziej obeznanych osób (na tego typu koncercie byłam x lat temu).
O której zaczyna się koncert? (na bilecie mam tylko podaną godzinę od której wpuszczają na stadion -17sta).
I druga sprawa: o której realnie trzeba się pojawić pod stadionem? (mam miejsce numerowane).
Dla mnie to o tyle ważne, że jadę z drugiego końca Polski, autem, i każda dodatkowa godzinką na sen przed koncertem jest bezcenna
O której zaczyna się koncert? (na bilecie mam tylko podaną godzinę od której wpuszczają na stadion -17sta).
I druga sprawa: o której realnie trzeba się pojawić pod stadionem? (mam miejsce numerowane).
Dla mnie to o tyle ważne, że jadę z drugiego końca Polski, autem, i każda dodatkowa godzinką na sen przed koncertem jest bezcenna
Hej, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale jestem tu nowa i nie do końca jeszcze ogarniam. Mam jedno pytanie, mianowicie na 18 urodziny dostałam bilet na GC od znajomych, problem w tym, że bilet jest drukowany, a na nim są dane osobiste mojej koleżanki, czy przez to będę miała problem z wejściem? Albo gorzej wgl mnie nie wpuszcza ;ccc. Sprawdzają przy takich biletach dane? Jeśli tak to co powinnam zrobić?
Hej! nic się nie przejmuj, dane adresowe były potrzebne eventimowi tylko do weryfikacji zakupu. To także zabezpieczenie w przypadku kradzieży. Ale przy wejściu ważny będzie tylko kod kreskowy i nawet jeśli się go nie zczyta to powinni wpisać kod ręcznie i będzie ok:)haruna95 pisze:Hej, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale jestem tu nowa i nie do końca jeszcze ogarniam. Mam jedno pytanie, mianowicie na 18 urodziny dostałam bilet na GC od znajomych, problem w tym, że bilet jest drukowany, a na nim są dane osobiste mojej koleżanki, czy przez to będę miała problem z wejściem? Albo gorzej wgl mnie nie wpuszcza ;ccc. Sprawdzają przy takich biletach dane? Jeśli tak to co powinnam zrobić?
możesz przeczytać sobie także poniższe informacje:
http://www.eventim.pl/bilety.html?affil ... owParent#6
Witam. Czy ktoś wie , czy w strefie GC za 350 zł są miejsca siedzące, bo tak wynika z"planu sali " na eventim? Wybieramy się na koncert z mężem i z naszymi synami, 14 i 9 lat, nie chciałabym, żeby mi gdzieś zginęli. Nie jesteśmy stałymi bywalcami koncertów i nie wiem, który bilet kupić. Rozważam właśnie GC za 350zł, sektor Q na trybunach, ewentualnie sektoN na samym dole.
Proszę o odpowiedzi od ludzi, którzy chodzą na koncerty, poradżcie. Chcielibyśmy też coś widzieć, no i żeby takiego ścisku nie było.
Proszę o odpowiedzi od ludzi, którzy chodzą na koncerty, poradżcie. Chcielibyśmy też coś widzieć, no i żeby takiego ścisku nie było.