Newsy, różności, ploteczki...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie mam pojęcia co się stało z ostatnim tematem dlatego wrzucam tutaj info o nowym albumie.
Jon podał kilka inoformacji na temat nowego albumu i najbliższej przyszłości.
Album:
Roboczo nazwany jest "What About Now"
Jest bardzo "społeczny" tematycznie
Pierwszy singiel będzie się nazywał "Because We Can"
Drugim singlem prawdopodobnie będzie "I Am With You"
Album o trudnych sprawach, ale z optymizmem
Jest na nim piosenka "Is Anybody Wannts Left With Me" (tu w tytule jest na pewno błąd)
Ostatnią piosenką jest utwór "Fighter", który jest tak zwana "Odą do samego siebie"
Sądząc po tytule piosenka "What About Now" też tam się pojawi
Jako iz Richie promuje teraz album to Jon zajmuję się nagrywaniem piosenek do filmów (albo jednego)
Przynajmniej 2 piosenki znajda się na albumie do filmu Stand Up Guys z Alem Pacino.- Running i Old Hiatus.
Running będzie promować film i zostanie nakręcony do niej klip
Pacino przesłał Jonowi list z podziękowaniami za piosenkę Running, którą określił jako najlepszą piosenkę do filmu w którym wystąpił
NA nowym albumie Big & Rich pojawia się 2 piosenki stworzone z udziałem Bon Jovi
W zeszłym roku nagrali około 43 piosenki.
Znamy piosenki Fighter i What About Now. 2 rożne typy piosenek co może oznaczać zróżnicowany album.
Podoba mi się tytuł 1 singla, ale się nie napalam bo na WWBTFollow się zawiodłem lekko
Album:
Roboczo nazwany jest "What About Now"
Jest bardzo "społeczny" tematycznie
Pierwszy singiel będzie się nazywał "Because We Can"
Drugim singlem prawdopodobnie będzie "I Am With You"
Album o trudnych sprawach, ale z optymizmem
Jest na nim piosenka "Is Anybody Wannts Left With Me" (tu w tytule jest na pewno błąd)
Ostatnią piosenką jest utwór "Fighter", który jest tak zwana "Odą do samego siebie"
Sądząc po tytule piosenka "What About Now" też tam się pojawi
Jako iz Richie promuje teraz album to Jon zajmuję się nagrywaniem piosenek do filmów (albo jednego)
Przynajmniej 2 piosenki znajda się na albumie do filmu Stand Up Guys z Alem Pacino.- Running i Old Hiatus.
Running będzie promować film i zostanie nakręcony do niej klip
Pacino przesłał Jonowi list z podziękowaniami za piosenkę Running, którą określił jako najlepszą piosenkę do filmu w którym wystąpił
NA nowym albumie Big & Rich pojawia się 2 piosenki stworzone z udziałem Bon Jovi
W zeszłym roku nagrali około 43 piosenki.
Znamy piosenki Fighter i What About Now. 2 rożne typy piosenek co może oznaczać zróżnicowany album.
Podoba mi się tytuł 1 singla, ale się nie napalam bo na WWBTFollow się zawiodłem lekko
Jest w dziale "Richie Sambora".Adrian pisze:Nie mam pojęcia co się stało z ostatnim tematem dlatego wrzucam tutaj info o nowym albumie.
http://www.bonjovi.pl/forum/muzyka-i-plyty-vf32.htm
Urywek What About Now tak średnio mi się spodobał, inaczej jest z Fighter, podoba mi się, i myślę, ze byłoby to dobre zakończenie płyty. Tylko, że słyszeliśmy akustyczną wersję, a na płycie pewnie pojawi się w normalnej wersji..
Płyta będzie w marcu, a trasa koncertowa ma zacząć sie w lutym.
Bon Jovi
JUST ANNOUNCED! Jon Bon Jovi has been nominated for a Golden Globes Award!!!
In the category of "Best Original Song, Motion Picture" Jon's song "Not Running Anymore" from the upcoming film "Stand Up Guys" will be up for the award when the show airs on NBC, January 13th! Congratulate
Chyba nie trzeba tłumaczyć
JUST ANNOUNCED! Jon Bon Jovi has been nominated for a Golden Globes Award!!!
In the category of "Best Original Song, Motion Picture" Jon's song "Not Running Anymore" from the upcoming film "Stand Up Guys" will be up for the award when the show airs on NBC, January 13th! Congratulate
Chyba nie trzeba tłumaczyć
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://nocoty.pl/title,Beyonce-10-najle ... caid=5fced
Na poprawę humoru polecam wprowadzenie do tekstu ;D
Coś ostatnio modne zrobiło się wśród niedowartościowanych redaktorów obrażanie Bon Jovi.. słabe
Coś ostatnio modne zrobiło się wśród niedowartościowanych redaktorów obrażanie Bon Jovi.. słabe
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na poprawę humoru polecasz?Adrian pisze:http://nocoty.pl/title,Beyonce-10-najle ... caid=5fced
Rozczarowani BJ ale gloryfikujący Beyonce nie są moim autorytetem, pozdrawiam :bg:
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja się za nich modlę wieczorami, to znaczy za ich brak gustu muzycznegoGloria pisze:Na poprawę humoru polecasz?Adrian pisze:http://nocoty.pl/title,Beyonce-10-najle ... caid=5fced
Coś ostatnio modne zrobiło się wśród niedowartościowanych redaktorów obrażanie Bon Jovi.. słabeChyba jakiś czarny ten humor...
Rozczarowani BJ ale gloryfikujący Beyonce nie są moim autorytetem, pozdrawiam :bg: