No ja po włosach Jona też poznałem
7 stycznia wychodzi singiel, płyta w marcu. 2 miesiące to nie za dużo
Moderator: Mod's Team
http://www.youtube.com/watch?v=GcEmHpMzaT4Możecie mi podać link do informacji o tej specjalnej okładce Because We Can? Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Zapewne coś przegapiłem i byłbym wdzięczny gdybyście podzielili się źródłem, z którego czerpiecie info o tych 4 wersjach teledysków i interaktywnej okładce.
Idąc dalej za wiedzą z jovitalka ( nie chce mi sie sprawdzać ) to jest to pierwszy promujący singiel ze studyjnego albumu od czasów 7800 Fahrenheit, w którym Richie nie maczał palców.Because We Can is confirmed to be written by Jon, Billy Falcon and John Shanks.
No jest taka opcja, że tekstowo i kompozycyjnie będzie bardziej Jona. Czy źle czy dobrze? Na Handzie Richie przy połowie piosenek nie jest wymieniony jako autor tekstu, a jest to mój ulubiony krążek.Idąc dalej za wiedzą z jovitalka ( nie chce mi sie sprawdzać ) to jest to pierwszy promujący singiel ze studyjnego albumu od czasów 7800 Fahrenheit, w którym Richie nie maczał palców.
Potwierdza nam to,że wpływ RS na nową płytę Bon Jovi jest mniejszy niż przy poprzednich. Czas pokaże jak wygląda reszta utworów ale zaczynam miec obawy,że przez solowy album Ryśka nowa płyta zespołu będzie bardziej płytą Jona.
Oj. Z WWBTFollow tak nie było. Podana była informacja kiedy w radio poleci i dopiero w ten dzień była dostępna.PePe pisze:Jak to jest, że zawsze mielismy przynajmniej jakiś snippet z nowej, nadchodzącej piosenki BJ, często tygodnie przed słyszeliśmy ją całą, a dziś zostały 4 dni do premiery nowego singla a my nie wiemy nic? :bg:
Jestem w szoku.
Adrian pisze:
ps.
http://www.bonjovi.pl/forum/topics53/we ... vt1429.htm
Fajnie się czyta nasze reakcje po pierwszym usłyszeniu singla WWBTFollow ;D
Dzisiaj mam inne podejście do tej piosenki, ale mam nadzieje, że po Because We Can będa podobne reakcje na forum
Jak patrzę na wypowiedzi co niektórych, po usłyszeniu po raz pierwszy WWBTF jestem zdumiony ich reakcją. Teraz pewnie te osoby mają odwrotne zdanie co do piosenki.PePe pisze:Ja nie moge uwierzyc, ze WWBTF tak bardzo mi sie wtedy podobalo