Dorota pisze:Jeej, mój ulubiony outtake z New Jersey. Uwielbiam ten tekst z Hello Goodbye BeatelsówRicky Skywalker pisze:Ok pomarudziliśmy... a teraz czas na prawdę: z pewnych źródeł wiem, że BWC rzeczywiście jest dowcipem, a prawdziwy nowy singiel jest tu:
http://download.hellshare...e-mp3/10864713/
Enjoy!![]()
A tak jeszcze odnośnie piosenki – niedawno wróciłam, przesłuchałam ją jeszcze parę razy i kurczę, jako popowa piosenka jest całkiem fajna, wesoła, pozytywna i w ogóle. Tylko serio, czemu ona jest aż tak bardzo popowa…
Nie mam pojęcia jak to będzie brzmiało na żywo. Trochę boję się, że wyjdzie to co z This is Love, TIL – po zdjęciu wszystkich efektów, które były na płycie, na żywo była katastrofa. Ale tak to jest, jak się nie pisze porządnych partii instrumentalnych, tylko liczy na sztuczne efekty, a potem na koncercie nie ma tego czym wypełnić. No ale nic, trochę mam nadzieję, że z Because We Can coś jeszcze wykombinują – może Jon zagra pierwsze solo w formie jaka jest, a Richie z drugiego zrobi jakieś mega 2-minutowe outro i choć cudów nie będzie, to może jeszcze jakoś to podratują. Zobaczymy
Dorota bardzo słuszna uwaga a propo produkcji i tych solówek.
Wczoraj wieczorem znowu słuchałem This is Love na żywo no i jak wiemy to było bardzo nieudane. Chociaż kawałek bardzo fajny.