Najlepszy utwór wszechczasów
Moderator: Mod's Team
Adrian pisze Dirty Litle ... to jest chyba jedyna perełka tej płyty znaczy się HAND... ale piosenka wszechczasów??!! .. To chyba nieporozumienie, mało kto ośmielił by się tak napisać chyba
!!;/ Moje piosenki.. tzn te najleprze są chyba wdrogim poście heehhee albo innym gdzie sa G'nr itd
P.S Livin' Ona A Prayer znalażł sie na liście 50 piosenek które zmieniły Świat. Kolega mi to mówił... widział na jkiejś autoryzowanej stronie
P.S Livin' Ona A Prayer znalażł sie na liście 50 piosenek które zmieniły Świat. Kolega mi to mówił... widział na jkiejś autoryzowanej stronie
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
No to czas na mnie. Wiec tak:
a) Bon Jovi - Prayer, Wanted, Always, I'll Be There For You, Living In Sin, Lay Your Hands On Me, Love Lies, Hardest Part..., Bad Name, Let It Rock, I'd Die For You, Born To Be My Baby, Bad Medicine, KTF, Bed Of Roses, This Ain't A Love Song, TD, Something To Believe In, Undivided
b) Jon Bon Jovi - Blaze Od Glory, Santa Fe, Dyin' Ain't Much Of A Livin', August 7; 4:15,
c) Aerosmith - Crazy, Amazing, I Don't Want...., Sweet Emotion, Hole In My Soul, Angel, Cryin', Jaded, Dream On
d) Cinderella - Don't Know What You Got (Till It's Gone), Nobody's Fool, Heartbreak Station, Dead Man's Road, Shake Me, Gypsy Road, If You Don't Like It, The Last Mile
e) Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle, Everything About You, Busy Bee, Cloudy Skies, So Damn Cool, 12 Cents
f ) Skid Row - 18 & Life, Youth Gone Wild
g) wiele innych np:
Led Zeppelin, Guns'N'Roses, Queen, AC/DC, Pink Floyd, U2,
Deep Purple, Iron Maiden, Metallica, Lady Pank, Alice Cooper, Bruce Springsteen, The Beatles, Dżem itd...
a) Bon Jovi - Prayer, Wanted, Always, I'll Be There For You, Living In Sin, Lay Your Hands On Me, Love Lies, Hardest Part..., Bad Name, Let It Rock, I'd Die For You, Born To Be My Baby, Bad Medicine, KTF, Bed Of Roses, This Ain't A Love Song, TD, Something To Believe In, Undivided
b) Jon Bon Jovi - Blaze Od Glory, Santa Fe, Dyin' Ain't Much Of A Livin', August 7; 4:15,
c) Aerosmith - Crazy, Amazing, I Don't Want...., Sweet Emotion, Hole In My Soul, Angel, Cryin', Jaded, Dream On
d) Cinderella - Don't Know What You Got (Till It's Gone), Nobody's Fool, Heartbreak Station, Dead Man's Road, Shake Me, Gypsy Road, If You Don't Like It, The Last Mile
e) Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle, Everything About You, Busy Bee, Cloudy Skies, So Damn Cool, 12 Cents
f ) Skid Row - 18 & Life, Youth Gone Wild
g) wiele innych np:
Led Zeppelin, Guns'N'Roses, Queen, AC/DC, Pink Floyd, U2,
Deep Purple, Iron Maiden, Metallica, Lady Pank, Alice Cooper, Bruce Springsteen, The Beatles, Dżem itd...
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
Ale ja uwazam te kapele za niesamowite a ich utwory za wizytowki. Wybrac jednej nie umiem, bo poprostu wszystkie sa genialne. WSZYSTKIE zasluguja na miano najlepszych.eeeee....Gosiu, ten temat, jesli nie zauważyłaś, nosi nazwę 'najlepszy utwór wszechczasów' a nie 'jakie znasz utwory/kapele'.
P.S Nie lubie jak sie do mnie mowi Gosiu. Wole poprostu Gośka
Bon Jovi - Dirty Little Secret
Bon Jovi - Always
Bon Jovi - It's My Life
Kylie Minogue & Nick Cave - Where the Wild Roses Grow
Nickelback - Someday
Bon Jovi - Always
Bon Jovi - It's My Life
Kylie Minogue & Nick Cave - Where the Wild Roses Grow
Nickelback - Someday
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Moja lista przebojów:
Przebojem wszechczasów BJ jest jak dla mnie In These Arms, to moja najulubieńsza z najulubieńszych
Zdaje sobie sparwe, że mogę wydać sie ograniczona ale prócz BJ niewiele słucham muzyki, jakieś pojedyńcze kawałki.
Z zagranicznych - Berlin: Take my breath away
Z polskich - (i tu pewnie kolejne zaskoczenie)- Anna Jantra: Przetańczyć z tobą chce całą noc.
Poza tym wielkim przebojami bazapalacyjnie jest gra moich dzieciaczków
Mówcie sobie co tam chcecie- Dla mnie kazdy ich uwtór jest wielkim hitem

Przebojem wszechczasów BJ jest jak dla mnie In These Arms, to moja najulubieńsza z najulubieńszych
Zdaje sobie sparwe, że mogę wydać sie ograniczona ale prócz BJ niewiele słucham muzyki, jakieś pojedyńcze kawałki.
Z zagranicznych - Berlin: Take my breath away
Z polskich - (i tu pewnie kolejne zaskoczenie)- Anna Jantra: Przetańczyć z tobą chce całą noc.
Poza tym wielkim przebojami bazapalacyjnie jest gra moich dzieciaczków

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Mhm u mnie zalezy
tak fazami
Jak mam faze na Romantyczne
Berlin - Take my breath away + cały Bryan Adams
Polskie
To Anusia Jantar i Anitka
Tak ogólem
To Bon jovi Livin , Always
A z Polskości

To Perfeciku kołysanke lubie
U mnie to same przeboje wszechczasów
Prawie każda piosenka wpada mi głeboko do serducha
Jak mam faze na Romantyczne
Berlin - Take my breath away + cały Bryan Adams
Polskie
To Anusia Jantar i Anitka
Tak ogólem
To Bon jovi Livin , Always
A z Polskości
To Perfeciku kołysanke lubie
U mnie to same przeboje wszechczasów
Prawie każda piosenka wpada mi głeboko do serducha
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...