Znaczy się oni mają spotkania w 'kościele' - pokoju w jednej z kamienic. Normalnie jedzą, piją rozmawiają i się modlą. I zawsze jest jakaś muzyka no i padło na KtF.
Nie jestem za bardzo obeznana w temacie religii ale czas zacząć
Teraz cały czas bedzie mi to chodziło po głowie Ma strasznie fajny klimat w tym wykonaniu, wydawać by się mogło, że tekst mógłby być o niczym a i tak człowiek się uśmiechnie
misstwisted pisze:Dziś około 18:30 w RMFie po raz pierwszy usłyszałam 'Because We Can'. Taka mała wzmianka.
Ja jeszcze w żadnym radiu nie słyszałem, bo rzadko słucham w ogóle radia.. Jeżeli o tej godzinie pojawiła się piosenka, to może dołączyła ona do propozycji do POPlisty, bo wcześniej w propozycjach tej piosenki jeszcze nie było..
Specjalnie sprawdzałam, ale w dzisiejszej Popliście się nie pojawiła. Widocznie była zagrana jako jakiś przerywnik albo premiera (?). Już się ktoś w komentarzach pod Poplistą upomina o tą piosenkę. Być może ktoś z forum
Pewnie była propozycją. Ja też radia nie słucham, ale słyszałam ją na włoskim RTL - moja mama często to ogląda, to połączenie radia i telewizji, bo w trakcie piosenki leci teledysk, ale i sa wiadomosci co godzine itd Jak leciało BWC to w tle pokazali urywki z koncertów (coś jak nasz koncertowy spot)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...