Powstaje nowy album Bon Jovi...
Moderator: Mod's Team
Te tytuły są takie jakby Jon miał kompleksy, głęboką depresję i problemy z wódą- What The Water Made of Me. No chyba, że jednak tą pisał Richie, więc wtedy jednak brał udział w pisaniu piosenek 
Mam wrażenie, że ten cały album powstał jednak rzeczywiście na zasadzie Jona siedzącego w wannie i myślącego sobie' What About Now?.... A pierdyknę sobie album a potem pojadę w trasę nudzi mi się'. Wyszedł z wody, spojrzał, że ma zmarszczone paluchy od wody i powstało What The Water Made of Me, a to wszystko było w niedzielę przed mszą o czym sobie przypomniał, skumał, że nie zdąży, odmówił za to modlitwę i zakończył Amen.
Żarty żartami, ale takie te tytuły robią na mnie wrażenie, że to wszystko jakby tak na odp....dol wszystko na szybko, bez zespołu, z przypadkowymi muzykami, shanksem i komputerkiem.
Mam wrażenie, że ten cały album powstał jednak rzeczywiście na zasadzie Jona siedzącego w wannie i myślącego sobie' What About Now?.... A pierdyknę sobie album a potem pojadę w trasę nudzi mi się'. Wyszedł z wody, spojrzał, że ma zmarszczone paluchy od wody i powstało What The Water Made of Me, a to wszystko było w niedzielę przed mszą o czym sobie przypomniał, skumał, że nie zdąży, odmówił za to modlitwę i zakończył Amen.
Żarty żartami, ale takie te tytuły robią na mnie wrażenie, że to wszystko jakby tak na odp....dol wszystko na szybko, bez zespołu, z przypadkowymi muzykami, shanksem i komputerkiem.
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tytuły naprawdę ciekawe i jestem ciekawa co się pod nimi kryje. To wykonanie The fighter http://www.youtube.com/watch?v=Y-hLiXDAEJw przypomina mi bardzo Not Running Anymore. Mam nadzieję, że na płycie będzie to inaczej brzmiało, bo dwie identyczne piosenki na jednej płycie to tak średnio...
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tytuły ciekawe. To oczekiwanie na album BJ budzi emocje jak zwykle, ale pewnie jak zwykle będzie tez album , czyli kawallki typu Happy now, the circle i lost highway.
Oczekiwanie jak zwykle i album tez jak zwykle. No ale koncert bedzie super.
Oczekiwanie jak zwykle i album tez jak zwykle. No ale koncert bedzie super.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Straszliwe te tytuły, jak zobaczyłam w pierwszym momencie myślałam, że żart jakiś ...
Najbardziej przerażające AMEN... Arka Noego support? TV Trwam patronem?! może i to będzie rocker.. ale ten tytuł błagam..
Wiele wręcz śmiesznych - Beautiful World? Takich piosenek było setki z podobnym tytułem, Army of One... zalatuje Afganistanem.., Pictures of You, I am with you.. sama bym lepiej nie wymyśliła no geniusz..
Szkoda, ze nie jest na odwrót The Fighter bonusem a Not running na płycie.. cóż.
Water? faktycznie dowód, ze jednak Rysiek coś zrobił na tej płycie, nie będziecie sie musieli sprzeczać czy grał czy nie grał
zgadzam się z Bartkiem!
Dokładnie, wszystko na odwal, jakby sobie zrobili konkurs kto wymyśli bardziej zabawny tytuł;P udało się
Najbardziej przerażające AMEN... Arka Noego support? TV Trwam patronem?! może i to będzie rocker.. ale ten tytuł błagam..
Wiele wręcz śmiesznych - Beautiful World? Takich piosenek było setki z podobnym tytułem, Army of One... zalatuje Afganistanem.., Pictures of You, I am with you.. sama bym lepiej nie wymyśliła no geniusz..
Szkoda, ze nie jest na odwrót The Fighter bonusem a Not running na płycie.. cóż.
Water? faktycznie dowód, ze jednak Rysiek coś zrobił na tej płycie, nie będziecie sie musieli sprzeczać czy grał czy nie grał
Dokładnie, wszystko na odwal, jakby sobie zrobili konkurs kto wymyśli bardziej zabawny tytuł;P udało się
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Dla mnie ocenianie po tytułach jest mimo wszystko bezsensowne.
Taki Amen może brzmieć bardzo rockowo i być np na końcu refrenu tylko padającym jednym słowem.
Nie mam nic do tych tytułów, bo nawet nie wiem o czym są.
Więc spokojnie...
Co nie zmienia faktu, że płyta jest wg mnie robiona pod trase, a nie odwrotnie.
Ale to jaka jest zobaczymy w marcu.
Ciekawe czy w Niemczech w weekend zagrają coś jeszcze oprócz BWC
Taki Amen może brzmieć bardzo rockowo i być np na końcu refrenu tylko padającym jednym słowem.
Nie mam nic do tych tytułów, bo nawet nie wiem o czym są.
Więc spokojnie...
Co nie zmienia faktu, że płyta jest wg mnie robiona pod trase, a nie odwrotnie.
Ale to jaka jest zobaczymy w marcu.
Ciekawe czy w Niemczech w weekend zagrają coś jeszcze oprócz BWC
monjovi pisze:Straszliwe te tytuły, jak zobaczyłam w pierwszym momencie myślałam, że żart jakiś ...
Livin' on a Prayer, I Believe, Save a Prayer, i Keep the Faith też cię śmieszą?
To, że noszą krzyże i medaliki też?
To jest Bon Jovi a nie jakiś bohemamut
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
hehe AMENTomker pisze:monjovi pisze:Straszliwe te tytuły, jak zobaczyłam w pierwszym momencie myślałam, że żart jakiś ...
Najbardziej przerażające AMEN... Arka Noego support? TV Trwam patronem?! może i to będzie rocker.. ale ten tytuł błagam..?
Livin' on a Prayer, I Believe, Save a Prayer, i Keep the Faith też cię śmieszą?
To, że noszą krzyże i medaliki też?![]()
To jest Bon Jovi a nie jakiś bohemamut
A tak serio tam jest o wierze, wiara może być w różne rzeczy, w miłośc w ludzi w szczęscie w religie rónież czy tam Boga, ale to AMEN jest jednoznaczne zbyt jednoznaczne, boje się tylko, że to będzie coś bardzo ckliwego, obawiam się pieśni kościelnej.
Ich krzyże mnie nie śmieszą, niech sobie noszą co chcą, ich sprawa
PS ale to nie miejsce na dyskusje o poglądach religijnych.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2013, o 14:31 przez monjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tytuły oczywiście niewiele mówią, ale już miejsce na płycie może sugerować pewne rzeczy 
1."Because We Can" (It's My Life/ Undivided/ Have a Nice Day/ Lost Highway/ We Weren't Born to Follow)
2."I'm With You" (Say It Isn't So/ Everyday/ I Want to be Loved/ Summertime/ When We Were Beautiful)
3."What About Now" (Thank You for Loving Me / The Distance/ Welcome to Wherever You Are / (You Want To) Make a Memory)/ Work for the Working Man)
4."Pictures of You" (Two Story Town/ Joey/ Who Says You Can't Go Home/ Whole Lot of Leavin/ Superman Tonight)
5."Amen" (Next 100 Years/ Misunderstood/ Last Man Standing/ We Got It Going On/ Bullet)
6."That's What the Water Made Me" (Just Older/ All About Lovin' You/ Bells of Freedom/ Any Other Day/ Thorn in My Side)
7."What's Left of Me" (Mystery Train/ Hook Me Up/ Wildflower/ Seat Next to You/ Live Before You Die)
8."Army of One" (Save the World/ Right Side of Wrong/ Last Cigarette/ Everybody's Broken/ Brokenpromiseland)
9."Thick as Thieves" (Captain Crash & The Beauty Queen From Mars / Love Me Back to Life/ I Am/ Till We Ain't Strangers Anymore/ Love's the Only Rule)
10."Beautiful World" (She's a Mystery/ You Had Me from Hello/ Complicated/ The Last Night/ Fast Cars)
11."Room at the End of the World" (I Got the Girl/ Bounce/ Novocaine/ One Step Closer/ Happy Now)
12."The Fighter" (One Wild Night/ Open All Night/ Story of My Life/ I Love This Town/ Learn to Love)
Z powyższego zestawienia wynika, że prawdopodobnie:
- Amen i Room at the End of the World będą rockerami
1."Because We Can" (It's My Life/ Undivided/ Have a Nice Day/ Lost Highway/ We Weren't Born to Follow)
2."I'm With You" (Say It Isn't So/ Everyday/ I Want to be Loved/ Summertime/ When We Were Beautiful)
3."What About Now" (Thank You for Loving Me / The Distance/ Welcome to Wherever You Are / (You Want To) Make a Memory)/ Work for the Working Man)
4."Pictures of You" (Two Story Town/ Joey/ Who Says You Can't Go Home/ Whole Lot of Leavin/ Superman Tonight)
5."Amen" (Next 100 Years/ Misunderstood/ Last Man Standing/ We Got It Going On/ Bullet)
6."That's What the Water Made Me" (Just Older/ All About Lovin' You/ Bells of Freedom/ Any Other Day/ Thorn in My Side)
7."What's Left of Me" (Mystery Train/ Hook Me Up/ Wildflower/ Seat Next to You/ Live Before You Die)
8."Army of One" (Save the World/ Right Side of Wrong/ Last Cigarette/ Everybody's Broken/ Brokenpromiseland)
9."Thick as Thieves" (Captain Crash & The Beauty Queen From Mars / Love Me Back to Life/ I Am/ Till We Ain't Strangers Anymore/ Love's the Only Rule)
10."Beautiful World" (She's a Mystery/ You Had Me from Hello/ Complicated/ The Last Night/ Fast Cars)
11."Room at the End of the World" (I Got the Girl/ Bounce/ Novocaine/ One Step Closer/ Happy Now)
12."The Fighter" (One Wild Night/ Open All Night/ Story of My Life/ I Love This Town/ Learn to Love)
Z powyższego zestawienia wynika, że prawdopodobnie:
- Amen i Room at the End of the World będą rockerami
Intrygujące tytuły...
Pewnie będzie to pozytywna płyta.
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Niektóre tytuły ciekawe.. Amen mnie zaintrygował.
Beautiful World jakoś ten tytuł mi nie pasuje. Jednak nie ma oceniać po tytułach piosenek, prawdziwe rozliczenie będzie w marcu jak usłyszymy piosenki, a pewnie w lutym pojawią krótkie fragmenty piosenek z albumu. W The Circle pojawiły się miesiąc przed premierą płyty.