BBC Radio 2 - Koncert

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

ktoś z nich chyba liczyć nie umie z tym 7 :cfaniak:
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Dziennikarze przewidzieli. ZESPÓŁ JON BON JOVI.
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Rock legends Bon Jovi perform live... legends bo przeszli do historii rocka... smutno mi
Richie Pomora
I Believe
I Believe

Post autor: Richie Pomora »

Teraz muszę czatować na YT i szybko ściągać nagranie przed tym jak je zablokują za prawa autorskie :D
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Przecież jak mówił o 7 nowych to na koniec dodał "...I think" więc przestancie wyliczać.
Obrazek
rtcr
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rtcr »

Sobol i inni starzy wyjadacze mieli rację. Nie ma co oczekiwać od tego zespołu powrotu do dobrego rockowego grania i przekonaliśmy się o tym. Powiem szczerze jeżeli takie coś ma dominować w Gdańsku to żałuję, że kupiłem bilet i chyba przestanę bronić ten zespół.
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
KondZik

Post autor: KondZik »

dziś zagrał Jon i chwilami pozostała część BJ
jak taka będzie reszta płyty to chyba po raz 1 nie kupie płyty mojego ukochanego zespołu...
dziękuje dobranoc...
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

wywiad leci z Jonem jeszcze
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Kurczę, jak ten zespół mnie denerwuje… Jak już nagrają porządne gitary jak w Army of One to piosenka nudna i męcząca jak nie wiem co, jak uda im się wymyślić coś fajnego jak What About Now to nawet pół solówki tam nie dadzą, a jak już nagrają całkiem w porządku piosenkę jak That’s What The Water Made Me to wyjeżdżają z jakimś baby, baby, baby niczym Justin Bieber. Rany...
KondZik

Post autor: KondZik »

rtcr pisze:Sobol i inni starzy wyjadacze mieli rację. Nie ma co oczekiwać od tego zespołu powrotu do dobrego rockowego grania i przekonaliśmy się o tym. Powiem szczerze jeżeli takie coś ma dominować w Gdańsku to żałuję, że kupiłem bilet i chyba przestanę bronić ten zespół.

:whoeva: Spoko, zagrają ze 3 z nowej płyty to będziemy się świetnei bawić :jupi:
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Army Of One - Zajebiste! Połączenie Indie Rock z ich Modern Rockiem + odrobina klasyki (LYHOMe i LISin). to bedzie stadionowy killer! Jak publika będzie podążać.
What's Left Of Me - brzmi jak poąłczenie Someday + Life's Too Short i jakiś demówek - Chwytliwe i zapowiada się naprawdę dobrze
Whats About Now - coraz bardziej mi się podoba. Nie słysząłme cąłości, ale na pewno posłucham
Thats What Water Made Me - Słyszałem tylko fragment refrenu, brzmi RNRollowo, ale trudno oceniać
Amen nie słuchałem

Generalnie. Podoba mi się to co usłyszałem. Słaba jakość, bo Jon brzmi jakby miał grype.
Jednak What's Left I Army Of One sprawiają, ze czuję podekscytowanie nowym albumem!!
Będzie dobrze ;D

Dużo Tico i Davida zapowiada się na albumie. Będzie album z wyraźnym udziałem zespołu po tym co usłyszałem.

Dziękuje za uwagę. Amen.
rtcr
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rtcr »

KondZik pisze:
rtcr pisze:Sobol i inni starzy wyjadacze mieli rację. Nie ma co oczekiwać od tego zespołu powrotu do dobrego rockowego grania i przekonaliśmy się o tym. Powiem szczerze jeżeli takie coś ma dominować w Gdańsku to żałuję, że kupiłem bilet i chyba przestanę bronić ten zespół.

:whoeva: Spoko, zagrają ze 3 z nowej płyty to będziemy się świetnei bawić :jupi:
3-4 z nowej płyty, 3 z Lost Highway, ze 2 z Circla, kilka z crusha i handa i zbyt wiele miejsca na lata 90 i 80 nie pozostanie.
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dorota pisze: piosenkę jak That’s What The Water Made Me to wyjeżdżają z jakimś baby, baby, baby niczym Justin Bieber. Rany...
tak jak w ITArms i Always??
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Super, że mamy na forum mieszane uczucia co do nowych utworów, bez tego dyskusja nie miałaby sensu. Ja jestem w tej części, która jest jeszcze bardziej optymistycznie nastawiona do nowego albumu po wysłuchaniu koncertu.

Cenię ich za przeszłość, ale akceptuję równie mocno teraźniejszość. Zmienili się to fakt. Ale mi jednak wciąż dają emocje, szczęście, uśmiech na twarzy. I wiecie co jest najfajniejsze? Żadne negatywne komentarze nie mogą tego zmienić i nie zmienią :) Każdy ma swoje zdanie. Uważacie, że to kupa była - ok, ja uważam odwrotnie (z małym wyjątkiem Army Of One muszę się jeszcze z nią osłuchać), ale dla mnie to wciąż te same chłopaki z New Jersey, co na początku mojej drogi muzycznego odkrywania ich twórczości.

Czekam z niecierpliwością na nowy album
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

na Gdańsk proponuję baner w stylu:
Richie Sing! Beucauce YOU can ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”