jak adrian nie zawsze się z toba zgadzam to tutaj w 100% .amen tez bardzo dobry nastrojowy utwor. nigdy już nie ebdzie drugiego livina ale mnie się podoba
Jestem rozczarowany nowymi piosenkami. Chyba najbardziej podobało mi się Amen. Jutro na spokojnie jeszcze posłucham. ALe jak na razie nie jest za rewelacyjnie. Ale to dopiero połowa albumu..
Mam mocno mieszane uczucia do nowych piosenek ale nie na tyle, żeby sprzedawać bilet. Nie oczekiwałam nie wiadomo czego (a już najmniej powrotu do brzmień z poprzednich dekad), staram się podchodzić do nowych kawałków z dystansem, pierwsze wysłuchanie też rzadko kiedy weryfikuje stosunek do piosenki.
Z dzisiejszych najbardziej spodobała mi się chyba What the water made of me, najmniej chyba What's left of me, nic już z niej nie pamiętam.
Amen na + za klimat i mamy tam wysoko przestrojony akustyk czy to nie był akustyk już ?
what about now gdyby troche więcej powera i solo byłbym nawet na tak
army jakieś takie nie wiem, no to dla mnie nie BJ
water w zasadzie nie jest zle ale niezbyt podchodzi, na innych plytach jako zapychacz
left on me nie wiem w zasadzie nie gryzie mnie w oczy ale tez bez jaj
ogolnie to nie jest tak ze to najgorsze kawalki na swiecie ale nic mnie nie ruszylo, nie ma juz tych czasow gdy wkladalem plyte i ktorys kawlake za 1 razem mnie ruszal, a nie za 100, nie o to chodzi wg mnie
i od razu mowie ze nie chodzi tylko o stare plyty
bo np na Circle brokenpromiseland, bullet, happy now mnie ruszyly
tutaj NARAZIE nic a nic
KondZik pisze:ogolnie to nie jest tak ze to najgorsze kawalki na swiecie ale nic mnie nie ruszylo, nie ma juz tych czasow gdy wkladalem plyte i ktorys kawlake za 1 razem mnie ruszal, a nie za 100, nie o to chodzi wg mnie
W sumie to z tym się zgodzę, piosenki są co najmniej ok, ale bez takiego "o k...., to jest zajebiste". A jak pół roku temu AOTL wyciekło to przynajmniej pół płyty mnie chwyciło przy pierwszym przesłuchaniu...
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
KondZik pisze:Amen na + za klimat i mamy tam wysoko przestrojony akustyk czy to nie był akustyk już ?
what about now gdyby troche więcej powera i solo byłbym nawet na tak
army jakieś takie nie wiem, no to dla mnie nie BJ
water w zasadzie nie jest zle ale niezbyt podchodzi, na innych plytach jako zapychacz
left on me nie wiem w zasadzie nie gryzie mnie w oczy ale tez bez jaj
ogolnie to nie jest tak ze to najgorsze kawalki na swiecie ale nic mnie nie ruszylo, nie ma juz tych czasow gdy wkladalem plyte i ktorys kawlake za 1 razem mnie ruszal, a nie za 100, nie o to chodzi wg mnie
i od razu mowie ze nie chodzi tylko o stare plyty
bo np na Circle brokenpromiseland, bullet, happy now mnie ruszyly
tutaj NARAZIE nic a nic
No ale na koncertach nie ma co się spodziewać tych 3 piosenek z circla.
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
Dla mnie najgorsze w tych nowych kawałkach jest to,że musze sie do nich na siłe przekonywać by je polubić. Nie ma tak,że slucham, podoba mi sie i CHCE posłuchać znowu tylko nijako MUSZE posłuchać znowu bo to moje Bon Jovi. Nie wiem czy to na dłuższą mete ma jakiś sens.