co masz zrobic dzisiaj zrob jutro bedziesz mial dzien wolnego, a co masz zrobic jutro zrob po jutrze bedziesz mial 2 dni wolnego
lub nie rób wcale, po co się przemęczać
ewa
witam wszystkich, jestem tutaj nowa ( tylko prosze tego nie wycinać
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
misiek łapówkarzu okropnyno nie wiem musze sie zastanowic w zastanawianiu moze pomoc jakas lapowka czy cos
a ja sponsora lub sponsorkispoko moge nic nie robic tylko sponsora potrzebuje
te misiowamam nadzieje ze chociaz mnie zadowolisz jako mod ofkors
widziszJakie cos? Każesz mi użyć mojej wyobrażni ? Lub uzyjesz swojej ?
Wy i te lancuchy wy SM czy cote misiowa uwazaj sobie bo cos mi sie wydaje ze poluzowal Ci sie lancuch
Zaryzykuje uzyj swojejJakie cos? Każesz mi użyć mojej wyobrażni ? Lub uzyjesz swojej
tak zle tak nie dobrze , no wiesz jako mod musze swiecic przyklademwidzisz ledwo crash zrobil sie modem i juz kaze ludziom myslec kiedys tez myslalem ale nad jego literkowaniem a teraz ;( jush nie literkuje
pamietam pierwszą lekcje z technikum z urzadzen elektrycznycha to nie wiesz jak jest w polsce misiek ten co dojdzie do wladzy zawsze patrzy zeby dla siebie bylo jak najwiecej
Wy i te lancuchy wy SM czy co
lepiej żebyś Ty nie świeciltak zle tak nie dobrze , no wiesz jako mod musze swiecic przykladem
Szczerze mówiac to nie kumam bazyWy i te lancuchy wy SM czy co
nic nowegoSzczerze mówiac to nie kumam bazy
Szczerze mówiac to nie kumam bazy
hanic nowego
a bo to jovi cos ciagle marudzi o jakims lanuchu,ja tam na wolnosci zyje!no wy caly czas o tych lancuchach gadacie i takie tam wiec
no coz.... nie wiedzialam ze taki rodzaj pieszczot tez chlopcom odpowiadajak wyglada swiecacy misiek wloz zarowke do otworu gebowego wetkij place(lub cos i innego ) do kontaktu ustaw sie przed lustrem i patrz misiek ile chcesz (albo ile tego pieszczenia wytrzymasz )
pierwszy? ło a to Ci nowinkaSzczerze mówiac to nie kumam bazy
po raz pierwszy wiec chyba sie starzeje
mrau misiekjak wyglada swiecacy misiek wloz zarowke do otworu gebowego wetkij place(lub cos i innego ) do kontaktu ustaw sie przed lustrem i patrz misiek ile chcesz (albo ile tego pieszczenia wytrzymasz Suszę zęby )
misiekmoże dla długo pieszczenia i ty nie wytrzymujesz?
pogadamy o tym w domua bo to jovi cos ciagle marudzi o jakims lanuchu,ja tam na wolnosci zyje!
przesadzilasja naleze do tych grzecznych dziewczynek
czyli dziewczynom to odpowiada?no coz.... nie wiedzialam ze taki rodzaj pieszczot tez chlopcom odpowiada
niomjak ja malo jeszcze wiem o zyciu
ja wszystko wytrzymam (tamto bylo dla drugiego miska)może dla długo pieszczenia i ty nie wytrzymujesz?
milo ze moglem Ciebie rozbawicha ha crasz baaardzo zabawne
w praktyce a moze jakies szczegolya co do sm to juz mi wytlumaczyl ( w praktyce hehe )
i zapewniam Cie ze to nic z tych rzeczy
a ja do zakonu jezuitowja naleze do tych grzecznych dziewczynek
drugi misiek wytrzymuje zbyt wieleja wszystko wytrzymam (tamto bylo dla drugiego miska) bo ty misiek bys wytrzymal
misiekw praktyce a moze jakies szczegoly
niewierze ze tylko tydzien zajelo Ci znalezienie ze ta kobieta ma twarza i jeszcze misiowa co to za nowa twarz w avatrku
no ja nie wiemwiesz Jovi JA JESTEM BARDZO MI?A
eeee wydaje mi sie ze misiek lubi kazde rodzaje kobietale nie wiem czy crash lubi miłe kobiety
no to niestety Crash odpadaAle także bardzo lubię miłych mężczyzn
piwo, kobiety, mecze, bon jovi, dvd, wybory miss, swoj transfer 7Kb/s odcinki LOST, Przyjaciol, jeść, chodzić na poczte i mnieNie wiem co Crash lubi