Uncasville 09.02.2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
KondZik

Post autor: KondZik »

Chyba dobrze się stało...
http://www.wtnh.com/dpp/news/new_london ... Raq26kdXdl
KONCERT ODWOŁANY
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Myślałem, że zrobią jednak koncert. Ale chyba dobrze zrobili, że odwołali..
KondZik

Wg mnie to najmniejsze zło.
Zawsze byłoby źle, ale jednak Jon pomyślał.
Tak sobie myśle, że może na Jego miejscu bym zagrał 20-30min dla streamu do neta, pozdrowił fanów, że nie możemy się spotykać itd. Tylko że CI którzy tam czekali teraz a kazano im iść że nie bedzei koncertu byliby źli. Więc biedna sytuacja...
EVENo

Post autor: EVENo »

Oby ten koncert i Because We Can jako pierwszy singiel były ze sobą powiązane - złego dobre końce :P
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Sądząc po zdjęciach całego regionu to chyba rzeczywiście najrozsądniejsza decyzja. Ale mimo wszystko żal...
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
KondZik

Brawo dla Jona i tych którzy na to się zdecydowali :brawo:

Tymczasem... Axl zrobiłby po swojemy. Po 2 godzinach wpada na scene i dostaje kubeczkiem po piwie za spóźnienie :D Looser
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Proponuję jeszcze monitorować całą sytuację: na razie nie ma oficjalnych komunikatów na stronie Mohegan Sun ani BJcom
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

właśnie, popatrzcie na komentarze ludzi- tylko ta jedna strona podała taką informację, raczej nie jest to oficjalne. nawet nie wiemy co to za strona, może to taki plotkarz typowy. na BJ.com, Twitterze czy Facebooku nic nie ma .
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ja tam czekam na kocnert.
Odwołanie uważam za największy możliwy bezsens. Przecież mogą zrobić z tego live stream dla fanów + ewentualnie zagrać dla tych co są.

Anulowanie pewnie wiążę się z odszkodowaniem dla organizatora więc zapewne to oni zdecydują.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja mimo wszytsko licze na wystep, skrócony co prawda, ale takie symboliczne otwarcie trasy powinno być :( choc wiadomo, bezpieczeństwo ważniejsze niż czyjeś ambicje
KondZik

I czułbyś się ok, że zagrają dla Jana Nowaka a dla Ciebie nie ponieważ nie dojechałeś nie z własnej winy? To ani wina zespołu ani fanów. To nie jest takie proste jak Ci się wydaje.

[ Dodano: 2013-02-09, 21:37 ]
Mkwiatek93 pisze:Ja mimo wszytsko licze na wystep, skrócony co prawda, ale takie symboliczne otwarcie trasy powinno być :( choc wiadomo, bezpieczeństwo ważniejsze niż czyjeś ambicje
A o jakim bezpieczeństwie mówisz ?
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

KondZik pisze:I czułbyś się ok, że zagrają dla Jana Nowaka a dla Ciebie nie ponieważ nie dojechałeś nie z własnej winy?
Nie rozumiem co da tym co i tak nie dojechali, że nie będzie koncertu ? że ci co są nie będą mogli się bawić ? To ma być zadośćuczynienie ? Skoro i tak ludzie nie dojada to co dla nich za problem by koncert sie odbył ? Łżej na sercu ? I tak nie zobaczą BJ i tak. A co z tymi co dojechali mimo wielkich trudności ? Według mnie odwołanie jest nie fair.

Najlepsza wersja to przełożenie koncertu na inny termin ale dla tych co są na miejscu zespół powinien zgrać, nijako za free.
Obrazek
KondZik

Dand pisze:
KondZik pisze:I czułbyś się ok, że zagrają dla Jana Nowaka a dla Ciebie nie ponieważ nie dojechałeś nie z własnej winy?
Nie rozumiem co da tym co i tak nie dojechali, że nie będzie koncertu ? że ci co są nie będą mogli się bawić ? To ma być zadośćuczynienie ? Skoro i tak ludzie nie dojada to co dla nich za problem by koncert sie odbył ? Łżej na sercu ? I tak nie zobaczą BJ i tak. A co z tymi co dojechali mimo wielkich trudności ? Według mnie odwołanie jest nie fair.
Poczytaj na fb co piszą. Bo wcześniej też tak uważałem. Ale nie wiem czy to takie proste do rozwiązania. Żadna z opcji nie jest sprawiedliwa. Chodzi o to, że tam pewnie są fani którzy czekają na swój 1 koncert BJ i woleliby żeby koncert został przełożony i dostali swoje.
Ale przecież przełożenie koncertu kiedy mamy trase jest wręcz niewykonalne.
Ogólnie zawsze będą pokrzywdzeni, którzy nie rozumieją na czym to polega a piszą swoje głupoty.
Na JT też już ktoś napisał, że Jon jest chciwy itd. Na FB też. Są krytyczne opinie dlaczego jeszcze nie odwołali, że tak traktują fanów.

Powtarzam, to nie jest takie proste jak się Wam wydaje.

Na kiedy niby Dand?
Trasa jest zaplanowana, każdy przelot, rezerwacja, każdy dzień. To trasa koncertowa, nie dożynki.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Show has been postponed until October 25. However, band will be performing abbreviated set for those there, Just got that from a person at the show.
Mam nadzieje, ze to prawda.

tylko... ściągneli stream z głównej Bonjovi.com! No żesz ku**a!!!!
KondZik

1 Mohegan Sun Blvd, Uncasville, CT 06382
Fri, Oct 25, 2013 08:00 PM
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”