Postulacik

Forum serwisu Always - Bon Jovi Portal - http://www.bonjovi.pl

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Postulacik

Post autor: Rattie »

Mam jeszcze jeden drobny postulacik. Przed chwilą dowiedziałem się że dzisiaj pod pretekstem 'braku związku z tematem' zostały wywalone moje posty. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to że napisałem je około 2 tygodni temtu i przez ten czas nikomu nie przeszkadzały... dziwne.
I tutaj jest moja prośba. Chciałbym aby w PW zamiast 'post usunięty przez obsługę forum' było napisane kto to dokładnie był. Da się to zrobić??

PS. i to już nie chodzi o to, czy mod mógł je usunąć czy nie, chcę po prostu wiedzieć kto to był.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

Post autor: LoRdI »

nie sposób sie nie zgodzic. to oczywiste ze powinno byc napisane który mod usuwa chyba ze sie boi odpowiedzialnosci za swoje decyzje...
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

dobry pomysl szczurku wiesz pozniej chociaz bylo by wiadomo na kogo sie poskarzyc i skladac reklmacje przeciez jesli ktos sie nie zgadza z usunieciem ma prawo pogadac z tym kto to usunol i sie dowiedziec dlaczego tak ta osoba postapila. dobry pomysl.:)
a co do usuwania czegos po takim czasie to juz dziwna spraw jesli nikt wczesniej tego nie zrobil znaczy ze nie bylo problemu zadnego to co komus odbilo? albo sie nudzil.. :evil:
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

wszystkie tematy obsługuje Mod's Team... i dlatego za wszystkie usunięte posty jest odpowiedzialnośc zbiorowa. Jedni kasują więcej, drudzy mniej... nie ważne jest kto tylko dlaczego...
i tak każde usunięcie postów jest konsultowane przez co najmniej 2 modów.
ale postulujcie sobie dalej... chyba strasznie wam sie nudzi :|
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

wazne kto i wazne dlaczego!!
chyba ze jest tak jak napisałem Ci co najwiecej usuwaja boja sie przyznac bo "beda mniej lubiani"
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Decyzja co do usunięcia każdego jednego posta jest konsultowana na forum moderatorów - jest więc wspólna, a co do usunięcia dysputy na temat nosa Jona w temacie nie do tego przeznaczonym, to usunęłam ją ja, w porozumieniu z innymi modami - i to, że posty te zostały usunięte dopiero po jakimśczasie, nie robi żadnej różnicy - tak czy siak, nie pasowały tam.

A co do bycia "mniej lubianym" - jeżeli ktoś ma się na mnie obrażać za usuniętego posta, to na pewno nie ja mam coś nie tak z głową, nie zamierzam więc się tym przejmować.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, o 13:16 przez olcat, łącznie zmieniany 1 raz.
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

To fajnie Kaska. Znaczy się, że gdybym był modem to mógłbym usunąć pół forum, nie przyznać się do tego i spodziewać się, że cała reszta z 'kadry' będzie świecić oczami za mnie??

[ Dodano: 2006-02-27, 12:44 ]
olcat pisze:Decyzja co do usunięcia każdego jednego posta jest konsultowana na forum moderatorów - jest więc wspólna, a co do usunięcia dysputy na temat nosa Jona w temacie nie do tego przeznaczonym, to usunęłam ją ja, w porozumieniu z innymi modami - i to, że posty te zostały usunięte dopiero po jakimśczasie, nie robi żadnej różnicy - tak czy siak, były nieodpowiednie.
Akurat o nos kogoś tam mi nie chodziło. Nieważne. Ważne jest natomiast to, żę mnie robi różnicę czy post został wywalony po godzinie od pojawienia się czy po ponad tygodniu. Skoro jakiś post utrzymuje się kawał czasu, to chyba znaczy że pasuje, prawda?? No chyba, że kadra jest tak wolno myśląca skoro decyzja o tym czy cos jest odpowiedznie czy nie zajmuje jej tyle czasu
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Rattie pisze:To fajnie Kaska. Znaczy się, że gdybym był modem to mógłbym usunąć pół forum, nie przyznać się do tego i spodziewać się, że cała reszta z 'kadry' będzie świecić oczami za mnie??
nik tutaj połowy forum nie usuwa, tylko raptem kilka postów niw na temat!!
Rattie pisze:Ważne jest natomiast to, żę mnie robi różnicę czy post został wywalony po godzinie od pojawienia się czy po ponad tygodniu. Skoro jakiś post utrzymuje się kawał czasu, to chyba znaczy że pasuje, prawda?? No chyba, że kadra jest tak wolno myśląca skoro decyzja o tym czy cos jest odpowiedznie czy nie zajmuje jej tyle czasu
nie wszyscy modzi maja 24h dostep do netu... jest takie coś jak ferie... pewne sprawy przeocza się, ale to nie znaczy, że powinny byc tylko dlatego, że tydzień na forum były... piszcie na temat to problemów nie bedzie...
mi też zdaża sie offtopować i nie robię nikomu halo za to, że mi posta wyrzucił/a!!
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Jak to powiedział mój kumpel kiedyś.... dyskusja z Tobą, Kaśka, to już nie rzucanie grochem, tylko arbuzami o ścianę.
Amen
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

I co będziecie znów zaczynać jakieś postulaty, tak? :P No serio, nudzi się tu komuś. I to strasznie chyba... ;] Skoro coś zostało usunięte to zostało skonsultowane z przynajmniej jednym z modów. I nic nie jest usuwane bez powodu. Za to co zostanie wycięte biorą odpowiedzialność modzi jako całość. I tyle mam do powiedzenia ;]
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

i znow sie zaczelo robic goraco...:)
jesli fakt o usuwaniu czegos jest konsultowany z paroma osbami to super a jesli ktos to robi z sobie tylko znanych powodow to juz inna sprawa.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

kto decyduje czy post jest na temat czy nie jest?? jesli ktoś napisał coś i było to trzymane przez pare tygodni - swoich tematów w ostatnim czasie już nie licze bo w kazdym jest że nie ma związku :P tak wogole to nic nie ma zwiazku z niczym :P i najlepiej zeby :x :x :x :x :x :x :x :x :x tak wygladaly posty :x :x :x :x w gruncie rzeczy to nie moja sprawa bo jak na razie tylko 10 postów moich usunięto :) (o temacie juz nie wspomne :P) wiec milego :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
No serio, nudzi się tu komuś.
widocznie modom ktorzy po 2 tygodniach znajduja posty ktore nie pasuja :P
I to strasznie chyba...
I tyle mam do powiedzenia
cytujac kogos mozna napisac czasami swietny post
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

Jezeli chodzi o temat przewodni:

Nie ma takiej technicznej mozliwosci. Forum nie ma takiej funkcji.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

wystarszy aby usuwajacy Mod napsiał pw z info ze to on i wyjasnieniem
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, o 12:56 przez LoRdI, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

Wiadomosc o usunieciu jest wysylana automatycznie bez ingerencji moderatorow.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Zablokowany

Wróć do „Always - Bon Jovi Portal”