Teledysk "Because we Can"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Identyczne to to nie jest
Tylko wiecej bokserów i odgłosy walki w tle, i znowu sneak peak, wstawki zespołu te same, bez sensu
a i w animacji te 2 dziewczyny tańczą.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Uff.Identyczne to to nie jestTylko wiecej bokserów i odgłosy walki w tle, i znowu sneak peak, wstawki zespołu te same, bez sensu
a i w animacji te 2 dziewczyny tańczą.
To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Jestem zawiedziony!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Z ust prawdziwego fanatyka nie mogą wychodzić takie słowaAdrian pisze: To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Jestem zawiedziony!

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przeginają ostatnio. Wczoraj odwołali live stream chociaz koncert zagrali. Dzisiaj mieli puścić klip, a wrzucili fragment. Do tego ten sam ring, te same osoby, dosłownie chyba 2-3 nowe ujęcia. Jak na kompletnie inne wideo trochę mało tych zmiankikusia28 pisze:Z ust prawdziwego fanatyka nie mogą wychodzić takie słowaAdrian pisze: To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Jestem zawiedziony!! Adrianie jestem Twoją postawą bardzo rozczarowana i zawiedziona
Chyba sprzedam/wyrzuce/oddam biednym bilety jak tak dalej pójdzie ;P
DokładnieAdrian pisze:Przeginają ostatnio. Wczoraj odwołali live stream chociaz koncert zagrali. Dzisiaj mieli puścić klip, a wrzucili fragment. Do tego ten sam ring, te same osoby, dosłownie chyba 2-3 nowe ujęcia. Jak na kompletnie inne wideo trochę mało tych zmiankikusia28 pisze:Z ust prawdziwego fanatyka nie mogą wychodzić takie słowaAdrian pisze: To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Jestem zawiedziony!! Adrianie jestem Twoją postawą bardzo rozczarowana i zawiedziona
Chyba sprzedam/wyrzuce/oddam biednym bilety jak tak dalej pójdzie ;P

Ja podarłem swój jak zobaczyłem, że Jon wczoraj był znowu w tej samej kurtce.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
W związku z tym, że tak Ci we wszystkim przytakuję , powiem tak : MASZ RACJĘ
! Ja swój spalę na stosie , bo tak dalej być nie może !
[ Dodano: 2013-02-10, 23:38 ]
Boże dość ,że pazer na kasę to w dodatku nie zna się na modzie !

[ Dodano: 2013-02-10, 23:38 ]
ha ha Tego, że był w tej samej kurtce nie zauważyłamKondZik pisze:
Dokładnie
Ja podarłem swój jak zobaczyłem, że Jon wczoraj był znowu w tej samej kurtce.Pff... "Jak mówią młodzi ludzie 'masakracja'"

No właśnie. Jak już tak okradają fanów i grają "brzydkie" utwory to chociaż by się ubrał a nie...kikusia28 pisze:W związku z tym, że tak Ci we wszystkim przytakuję , powiem tak : MASZ RACJĘ! Ja swój spalę na stosie , bo tak dalej być nie może !
[ Dodano: 2013-02-10, 23:38 ]ha ha Tego, że był w tej samej kurtce nie zauważyłamKondZik pisze:
Dokładnie
Ja podarłem swój jak zobaczyłem, że Jon wczoraj był znowu w tej samej kurtce.Pff... "Jak mówią młodzi ludzie 'masakracja'"
Boże dość ,że pazer na kasę to w dodatku nie zna się na modzie !
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Dla wszystkich, którzy nie znają zakończenia teledysku i nie chcą go jeszcze poznać - NIE CZYTAĆ
PS. Chyba że pisałeś w żartach – to sorry, ciężko wyczuć
Ja drugiego klipu nie widziałam, ale chyba już od początku było wiadomo, że to będzie jedna długa historia pocięta na kawałki – że jest ten bokser, widzi tę dziewczynę, mimo wielu prób nie mają okazji żeby się spotkać, potem jego wysyłają na wojnę no i na zakończenie jest wiadomo co. Więc teraz pewnie jest ciąg dalszy pierwszego teledysku i wszystko będzie się powoli rozkręcać. I raczej o to chodziło Jonowi z tymi "4 different videos".Adrian pisze:To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tu mówiłem serio. Nie słyszałem w wypowiedzi Jona tekstu, ze wszystkie klipy opowiadają tą samą historie. Tak jak pisałem spodziewałem sie kompletnie innych video. A nie jest przypadkiem tak, że w tym klipie pokazywano tego drugiego boksera? Tego co wygrał? Zobaczymy jutro.Dorota pisze:Dla wszystkich, którzy nie znają zakończenia teledysku i nie chcą go jeszcze poznać - NIE CZYTAĆ![]()
Ja drugiego klipu nie widziałam, ale chyba już od początku było wiadomo, że to będzie jedna długa historia pocięta na kawałki – że jest ten bokser, widzi tę dziewczynę, mimo wielu prób nie mają okazji żeby się spotkać, potem jego wysyłają na wojnę no i na zakończenie jest wiadomo co. Więc teraz pewnie jest ciąg dalszy pierwszego teledysku i wszystko będzie się powoli rozkręcać. I raczej o to chodziło Jonowi z tymi "4 different videos".Adrian pisze:To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
A nie, bo tego nie mówił Jon. Był taki wywiad z chłopakiem, który gra tego boksera i tam tak napisali. Kondzik kiedyś zamieszczał tutaj link. Ale to już jakiś czas temu było, jeszcze przed pierwszym teledyskiem. Nie wiem, czy będzie tak jak napisali, ale chyba wszystko na to wskazuje.Adrian pisze:Tu mówiłem serio. Nie słyszałem w wypowiedzi Jona tekstu, ze wszystkie klipy opowiadają tą samą historie. Tak jak pisałem spodziewałem sie kompletnie innych video. A nie jest przypadkiem tak, że w tym klipie pokazywano tego drugiego boksera? Tego co wygrał? Zobaczymy jutro.