Teledysk "Because we Can"

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Za 30 min poznamy drugi klip!
Przewidywania co do wersji? Żołnierz / Dziewczyny / Inna?

Ja chciałbym zobaczyć wersję z żołnierzem ;P
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Adrian pisze:Za 30 min poznamy drugi klip!
Przewidywania co do wersji? Żołnierz / Dziewczyny / Inna?

Ja chciałbym zobaczyć wersję z żołnierzem ;P
Ja typuję, że z żołnierzem. ;) Jestem ciekawy tej drugiej wersji teledysku. ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Czy mi coś aplikacja nawala czy mamy niemal identyczny klip?
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

"Tap the animation to unlock the clip of "Because We Can- video #2 The Boxer: Act 1""

To, co piszą na facebooku świadczyłoby o kolejnym bokserze..
What a beautiful mess..
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Identyczne to to nie jest :P Tylko wiecej bokserów i odgłosy walki w tle, i znowu sneak peak, wstawki zespołu te same, bez sensu :D a i w animacji te 2 dziewczyny tańczą.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Identyczne to to nie jest :P Tylko wiecej bokserów i odgłosy walki w tle, i znowu sneak peak, wstawki zespołu te same, bez sensu :D a i w animacji te 2 dziewczyny tańczą.
Uff.
To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.

Jestem zawiedziony!
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Adrian pisze: To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.

Jestem zawiedziony!
Z ust prawdziwego fanatyka nie mogą wychodzić takie słowa !!! Adrianie jestem Twoją postawą bardzo rozczarowana i zawiedziona ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

kikusia28 pisze:
Adrian pisze: To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.

Jestem zawiedziony!
Z ust prawdziwego fanatyka nie mogą wychodzić takie słowa !!! Adrianie jestem Twoją postawą bardzo rozczarowana i zawiedziona ;)
Przeginają ostatnio. Wczoraj odwołali live stream chociaz koncert zagrali. Dzisiaj mieli puścić klip, a wrzucili fragment. Do tego ten sam ring, te same osoby, dosłownie chyba 2-3 nowe ujęcia. Jak na kompletnie inne wideo trochę mało tych zmian ;)

Chyba sprzedam/wyrzuce/oddam biednym bilety jak tak dalej pójdzie ;P
KondZik

Post autor: KondZik »

Adrian pisze:
kikusia28 pisze:

Jestem zawiedziony!
Przeginają ostatnio. Wczoraj odwołali live stream chociaz koncert zagrali. Dzisiaj mieli puścić klip, a wrzucili fragment. Do tego ten sam ring, te same osoby, dosłownie chyba 2-3 nowe ujęcia. Jak na kompletnie inne wideo trochę mało tych zmian ;)

Chyba sprzedam/wyrzuce/oddam biednym bilety jak tak dalej pójdzie ;P
Dokładnie !!
Ja podarłem swój jak zobaczyłem, że Jon wczoraj był znowu w tej samej kurtce. :o Pff... "Jak mówią młodzi ludzie 'masakracja'" :P
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

W związku z tym, że tak Ci we wszystkim przytakuję , powiem tak : MASZ RACJĘ !!! Ja swój spalę na stosie , bo tak dalej być nie może !

[ Dodano: 2013-02-10, 23:38 ]
KondZik pisze:
Dokładnie !!
Ja podarłem swój jak zobaczyłem, że Jon wczoraj był znowu w tej samej kurtce. :o Pff... "Jak mówią młodzi ludzie 'masakracja'" :P
ha ha Tego, że był w tej samej kurtce nie zauważyłam :sciana: Boże dość ,że pazer na kasę to w dodatku nie zna się na modzie !
KondZik

Post autor: KondZik »

kikusia28 pisze:W związku z tym, że tak Ci we wszystkim przytakuję , powiem tak : MASZ RACJĘ !!! Ja swój spalę na stosie , bo tak dalej być nie może !

[ Dodano: 2013-02-10, 23:38 ]
KondZik pisze:
Dokładnie !!
ha ha Tego, że był w tej samej kurtce nie zauważyłam :sciana: Boże dość ,że pazer na kasę to w dodatku nie zna się na modzie !
No właśnie. Jak już tak okradają fanów i grają "brzydkie" utwory to chociaż by się ubrał a nie...
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Dla wszystkich, którzy nie znają zakończenia teledysku i nie chcą go jeszcze poznać - NIE CZYTAĆ ;)
Adrian pisze:To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Ja drugiego klipu nie widziałam, ale chyba już od początku było wiadomo, że to będzie jedna długa historia pocięta na kawałki – że jest ten bokser, widzi tę dziewczynę, mimo wielu prób nie mają okazji żeby się spotkać, potem jego wysyłają na wojnę no i na zakończenie jest wiadomo co. Więc teraz pewnie jest ciąg dalszy pierwszego teledysku i wszystko będzie się powoli rozkręcać. I raczej o to chodziło Jonowi z tymi "4 different videos".

PS. Chyba że pisałeś w żartach – to sorry, ciężko wyczuć :))
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Dobrze, ze Jon nie mowi np o nowej plycie "Bedzie na niej 12 zupelnie różnych od siebie kawałków" :D

A wracajac do klipu - zdziwiony nie jestem. Jovi w ostatnich latach na klipy wydaja grosze a mieliby zrobic 4 rozne do jednego kawałka? Mhm. Right.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dorota pisze:Dla wszystkich, którzy nie znają zakończenia teledysku i nie chcą go jeszcze poznać - NIE CZYTAĆ ;)
Adrian pisze:To jak prawdziwy "fanatyk" powiem, że to jest w takim razie bezsens ;P Bo jest bardzo podobny do pierwszego, a miały być kompletnie inne. No nic może w drugiej części tego klipu będzie coś innego. Jednak jak Jon mówił "4 completly different videos" to rozumiałem to tak jakbym miał oglądnąć Transformersów, Ojca Chrzestnego, American Pie i Przemineło Z wiatrem a nie Trylogie Władcy Pierścieni + Hobbita.
Ja drugiego klipu nie widziałam, ale chyba już od początku było wiadomo, że to będzie jedna długa historia pocięta na kawałki – że jest ten bokser, widzi tę dziewczynę, mimo wielu prób nie mają okazji żeby się spotkać, potem jego wysyłają na wojnę no i na zakończenie jest wiadomo co. Więc teraz pewnie jest ciąg dalszy pierwszego teledysku i wszystko będzie się powoli rozkręcać. I raczej o to chodziło Jonowi z tymi "4 different videos".

PS. Chyba że pisałeś w żartach – to sorry, ciężko wyczuć :))
Tu mówiłem serio. Nie słyszałem w wypowiedzi Jona tekstu, ze wszystkie klipy opowiadają tą samą historie. Tak jak pisałem spodziewałem sie kompletnie innych video. A nie jest przypadkiem tak, że w tym klipie pokazywano tego drugiego boksera? Tego co wygrał? Zobaczymy jutro.
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Adrian pisze:Tu mówiłem serio. Nie słyszałem w wypowiedzi Jona tekstu, ze wszystkie klipy opowiadają tą samą historie. Tak jak pisałem spodziewałem sie kompletnie innych video. A nie jest przypadkiem tak, że w tym klipie pokazywano tego drugiego boksera? Tego co wygrał? Zobaczymy jutro.
A nie, bo tego nie mówił Jon. Był taki wywiad z chłopakiem, który gra tego boksera i tam tak napisali. Kondzik kiedyś zamieszczał tutaj link. Ale to już jakiś czas temu było, jeszcze przed pierwszym teledyskiem. Nie wiem, czy będzie tak jak napisali, ale chyba wszystko na to wskazuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”