Wnioski dla koncertu w Gdańsku:
1. Bad Name - jak Jon nie będzie miał nosówki to jestem za
2. Lost Highway - nuda, robię zdjęcia
3. Whole lot of Leavin - nuda, kręcę film bez dźwięku
4. Because We Can - męska, amerykańska wersja koko koko euro spoko, na stadionie będzie hit!
5. That's What the Water Made Me - utwór pod dzisiejsze możliwości wokalne Jona, jestem za
6. Wild is the Wind - IMHO, nosówka przeszkadza, ale zobaczymy
7. It's My Life - w Stuttgardzie i Londynie wyszło tak sobie, jak na taaaaki hicior
8. What About Now - szału nie ma, ale utwór pod dzisiejsze możliwości wokalne Jona, jestem za
9. When We Were Beautiful - eee... idę po carlsberga za 9zł
10. We Got it Going On - jestem za, świetnie wypada nawet teraz
11. Keep the Faith - nie słyszałem ostatnio na żywo, pewnie takiego utworu nie można spieprzyć, poza tym może kogoś z forum pokażą z marakasami...? (not me)
12. Amen - z kobietą przy boku, można posłuchać...
13. The Fighter - o rany, za jakie grzechy... no tak już wiem za jakie.
14. Someday I'll Be Saturday Night (acoustic) -ekstra! jestem za!
15. Army Of One - szału nie ma, ale utwór pod dzisiejsze możliwości wokalne Jona, jestem za
16. We Weren't Born to Follow - poprawnie ale nie porywa, są ważniejsi czekający na wejście na setlistę...
17. What's Left of Me - złośliwi będą robić "gęś gęgawę" podczas słynnych zwrotek

18. Wanted Dead or Alive - must be, niezależnie od formy
19. Who Says You Can't Go Home - porażka, jak dla mnie, pójdę szukać "toi toia"
20. Captain Crash and the Beauty Queen from Mars - porażka, jak dla mnie, ale na szczęście wrócę z kolejki do toi toia dopiero na koniec
21. Bad Medicine - jak Jon nie będzie miał nosówki to jestem za
Encore
22. Have a Nice Day - yes I'll have a nice day
23. Born to Be My Baby - jak Jon nie będzie miał nosówki to jestem za
24. Livin on a Prayer- must be, niezależnie od formy
Encore II
25. I'll Sleep When I'm Dead - na 2-gi bis może być, choć brakuje tyle utworów, które nie zostały zagrane...?
26. I Love This Town - iii tam, jak byś kochał to byś zaśpiewał Homebound train, diamond ring, runaway (bez nosówki) itd
P.S. Żeby tak Jon zapomniał swojej akustycznej...