2013.02.21 Pittsburgh

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

bartekbb23 pisze:Nie bo dostaniemy set listę z całym what about now i całym the circle :p
Rzeczywiście. Nie pomyślałem. A potem jeszcze zagra na bis ze 2x Amen(bo to przecież może być zakamuflowana love song for Obama) :))
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze: A pamiętasz jak niemiaszki w stuttgarcie fajnie krzyczeli coś przed bisami?
Tak, nawet widziałem, że mięli wypisane tytuły utworów m.in. One Wild Night i These Days :)
No ale wyliczanki przecież Jon nie zrobi na kogo prośbę zagrać utwór, więc albo zorganizowana akcja albo nic ;)
prezes1 pisze:Dobry pomysł. Popieram. Coś takiego trzeba zrobić bo nam inaczej zagrają I love this town.
Można by jakieś głosowanie na forum zrobić...
Też tak myślałem. Wybrać z 5-10 utworów i głosować :)
bartekbb23 pisze:Nie zadziała raczej. W Barcelonie? Na ostatniej trasie były kartki z napisami o Love Song, ale nei zagrali mimo, że ćwiczyli na soundczeku ;p
Może nie skumali, o który Love Song chodzi... a takie Dry County jest tylko jedno ;)

A tak na poważnie, to jest jeszcze czas żeby pomyśleć, taką akcje można odpalić nawet na tydzień przed koncertem, ale ważne żeby uzyskało to na forum jakiekolwiek poparcie, to i szanse na sukces wzrosną.. ;)
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Damned, Adrian, Tu jest wg mnie dobre źródło co do ilości zagranych piosenek na ostatnich trasach. Nie jest rozbite na poszczególne lata, a na całe trasy ale bardziej liczy się chyba obraz ogólny:

The Circle Tour:
http://drycounty.com/jovitalk/showpost. ... tcount=179
http://drycounty.com/jovitalk/showpost. ... tcount=178

Lost Highway Tour:
http://drycounty.com/jovitalk/showpost. ... ostcount=3

Zresztą polecam lekturę całych powyższych tematów. Można prześledzić np. jak wyglądały setlisty na początku poprzednich tras, ile czasu zwykle zajmowało Jonowi zanim się w pełni rozkręcił, kiedy zaczął dorzucać perełki i że ilość LH songs w USA to norma od lat i obecna trasa niczym się od nich nie różni.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Dzięki Kuba za te linki.
Kolega Kev ładnie to przygotował i mniemam, że zrobił to rzetelnie.
Na drycounty.com (nie mylić z JoviTalk) jest też sporo archiwów z ubiegłych lat, podpartych recenzjami, polecam poszperać. Kiedyś to jedynie stamtąd można było się dowiedzieć co gdzie zagrali. :))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”