No przecież nie o moje pieniądze tu chodzi! Chodzi o szczęście ludzi!
Ja biorę tylko nikły procent za robociznę...Taki Bartek bierze 3000zł do ręki za spotkanie...Mi odpala marne grosze...
A skoro jest bezcenna to każdą kasę powinieneś wydać, tak to rozumiem I OK, umówmy się-nie biorę prowizji od Was!
prezes1 pisze:No przecież nie o moje pieniądze tu chodzi! Chodzi o szczęście ludzi!
Ja biorę tylko nikły procent za robociznę...Taki Bartek bierze 3000zł do ręki za spotkanie...Mi odpala marne grosze...
A skoro jest bezcenna to każdą kasę powinieneś wydać, tak to rozumiem I OK, umówmy się-nie biorę prowizji od Was!
Szczerze mówiąc to Agata po tym jak zobaczyła Twoje zdjęcie z Hugh już ze mną nie rozmawia... Straciłem siłę przebicia, musiałbyś mnie umówić co najmniej z Davidem lub Tico i wtedy jak bym sobie z nimi strzelił fotkę, to może spojrzała by na mnie łaskawszym okiem...
prezes1 pisze:No przecież nie o moje pieniądze tu chodzi! Chodzi o szczęście ludzi!
Szczerze mówiąc to Agata po tym jak zobaczyła Twoje zdjęcie z Hugh już ze mną nie rozmawia... Straciłem siłę przebicia, musiałbyś mnie umówić co najmniej z Davidem lub Tico i wtedy jak bym sobie z nimi strzelił fotkę, to może spojrzała by na mnie łaskawszym okiem...
Obawiam się, że musiałbyś mieć zdjęcie z Jonem Wtedy może nawet dałabym Ci swój autograf
A tak serio, chłopcy mili...za dużo gadania, za mało zdjęć!
No właśnie naciskają na mnie żebym kolejne zdjęcie zamieścił...I zrobię to wkrótce bo je przygotowuję...
Poza tym żaden ze mnie Jon czy Casanova i jestem żonaty
Więc może teraz spojrzy łaskawiej?
Co do zdjęć z Tico i Davem i Jonem(jak widzę też) - postaram się, zrobię co w mojej mocy!
I tak - bardzo ładnie się droczy...Fakt...
prezes1 pisze:No właśnie naciskają na mnie żebym kolejne zdjęcie zamieścił...I zrobię to wkrótce bo je przygotowuję...
Poza tym żaden ze mnie Jon czy Casanova i jestem żonaty
Więc może teraz spojrzy łaskawiej?
Co do zdjęć z Tico i Davem i Jonem(jak widzę też) - postaram się, zrobię co w mojej mocy!
I tak - bardzo ładnie się droczy...Fakt...
Co znaczy "przygotowuję"?
A w ogóle to ja sobie wypraszam, wszystkie pomówienia na mój temat są tylko..pomówieniami! Może żonata nie jestem, ale mężata to z pewnością. Także możesz być spokojny, podziwiam tylko cenne zdjęcia, nie czaję się na Ciebie zza krzaków
Powiem tylko tyle: Twój autograf już mam w kieszeni!
A co ze zdjęciem z Junior Admin?
No a krzaków jest sporo w Lublinie, szczególnie na Bronowicach...ale będę się czuł bezpieczniej...dzięki!