Show yourselves :)
Moderator: Mod's Team
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Dlatego właśnie są takie ceny za meet&greet bo to spotkania autentyczne a nie jakiś fotomontaż.
Nie znam się na fotomontażu a jak mówię: przygotowuję to znaczy: muszę znaleźć, zeskanować, zmniejszyć rozmiar abym uploadu nie przekroczył i dodatkowo jeszcze muszę teraz jedną panią ze zdjęcia usunąć bo może sobie nie życzyć...
Co do tych osób- Tomker nie spotkałem ich...
Co do fotek Kikusi z basenu - jak najbardziej jestem za...
Nie znam się na fotomontażu a jak mówię: przygotowuję to znaczy: muszę znaleźć, zeskanować, zmniejszyć rozmiar abym uploadu nie przekroczył i dodatkowo jeszcze muszę teraz jedną panią ze zdjęcia usunąć bo może sobie nie życzyć...
Co do tych osób- Tomker nie spotkałem ich...

Co do fotek Kikusi z basenu - jak najbardziej jestem za...
No to mamy już 2 głosy na tak:) Niepisane zasady forum mówią, że jak będzie trzeci głos za, to Kikusia będzie musiała takie zdjęcie wysłać...prezes1 pisze: Co do fotek Kikusi z basenu - jak najbardziej jestem za...
[ Dodano: 2013-02-26, 13:26 ]
Nic straconego, gdyby się to miało wydarzyć w przyszłości to daj znaćprezes1 pisze: Co do tych osób- Tomker nie spotkałem ich...![]()
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dobra, zgodnie z obietnicą ostatnia odsłona. Czas akcji - ponad 12 lat temu: 5.09.2000 Berlin. Musiałem wyciąć pewną koleżankę bo mogła sobie nie życzyć, dlatego to chwilę trwało...Enjoy!
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Prezesie jak Cię spotkam w Gdańsku zrobię Ci tak :
z zazdrości !
A ja co mam z 05.09.2000? Dość ,że nic nie pamiętam , jedyne zdjęcia jakie posiadam są bez głowy Jona, 3 dni bez snu, pierwszy raz na dworcu ( w sensie nocleg ) w dodatku w przemoczonych ciuchach . Nie nieee tak dalej być nie może... Sprawiedliwość musi być!
Oczywiście żartuję
To był piękny dzień !
Wstaw mnie zamiast tej dziewczyny i będziemy kwita

A ja co mam z 05.09.2000? Dość ,że nic nie pamiętam , jedyne zdjęcia jakie posiadam są bez głowy Jona, 3 dni bez snu, pierwszy raz na dworcu ( w sensie nocleg ) w dodatku w przemoczonych ciuchach . Nie nieee tak dalej być nie może... Sprawiedliwość musi być!
Oczywiście żartuję
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Wstaw mnie zamiast tej dziewczyny i będziemy kwita
Coś mi się zdaje Prezesie, że najlepsze wyciąłeś...prezes1 pisze:Dobra, zgodnie z obietnicą ostatnia odsłona. Czas akcji - ponad 12 lat temu: 5.09.2000 Berlin. Musiałem wyciąć pewną koleżankę bo mogła sobie nie życzyć, dlatego to chwilę trwało...Enjoy!
Ale fotka i tak fajna, pozdrawiam!
[ Dodano: 2013-02-27, 23:44 ]
Kikusia, na koncercie podobno zrobisz nie takkikusia28 pisze:Prezesie jak Cię spotkam w Gdańsku zrobię Ci tak :z zazdrości !
![]()

[ Dodano: 2013-02-27, 23:46 ]
Damned pisze:dawno temu na Fields of Fire
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki Damned. Cieszę się że pamiętają niektórzy FoFire. Rzeczywiście chyba tam te zdjęcie cRash(brat) zamieszczał...Damned pisze:Kapitalny materiał Prezesie
Widziałem przynajmniej jedną z tych fotek bardzo dawno temu na Fields of Fire
Zgadza się Tomker. A najchętniej wyciąłbym swoją gębę ale wtedy nie byłoby to Show Yourselves tylko Show Jon!Coś mi się zdaje Prezesie, że najlepsze wyciąłeś
A i autograf mam mieć od Agaty BJ, zgadza się?