Ja osobiście kupię chyba deluxe edition. Bo jednak With These Two Hands w miarę mi się spodobało.
Powstaje nowy album Bon Jovi...
Moderator: Mod's Team
Sam Bora, widzę, że zmieniło Ci się zdanie. O ile dobrze pamiętam twoją opinię z odsłuchania piosenek live była trochę inna. Ale wiadomo wyznacznikiem jest płyta studyjna, a nie piosenki live usłyszane dużo wcześniej przed wydaniem płyty. Więc się nie dziwie tobie.
Szczerze nie chciałbym w przyszłości podobnej sytuacji, że znamy cześć piosenek live przed poznaniem studyjnej płyty..
Ja osobiście kupię chyba deluxe edition. Bo jednak With These Two Hands w miarę mi się spodobało.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
W empiku była dzisiaj wersja 'polska cena'
Jest ona z normalna poligrafią -na płycie jest naklejka że jest to pełna wersja.
Różni sie tylko tym że na okładce dookoła jest napis że polska cena....
Więc jeżeli ktoś nie ma zamiaru kupować delux to nie opłaca się kupować wersji europejskiej.
Tak tylko informacyjnie.
Niemniej jednak przed zakupem polecam sprawdzić bo płyty nie rozpakowywałem i nie otwierałem. Ale na 99 % jest pełna poligrafia.... o ile można tak nazwać tak tą rozkładaną wkładkę
Jest ona z normalna poligrafią -na płycie jest naklejka że jest to pełna wersja.
Więc jeżeli ktoś nie ma zamiaru kupować delux to nie opłaca się kupować wersji europejskiej.
Tak tylko informacyjnie.
Niemniej jednak przed zakupem polecam sprawdzić bo płyty nie rozpakowywałem i nie otwierałem. Ale na 99 % jest pełna poligrafia.... o ile można tak nazwać tak tą rozkładaną wkładkę
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Trochę nie chce mi się w to wierzyć bo "polska cena" oznacza właśnie, że książeczki w środku nie ma, a jest jedynie okładka. Ja przynajmniej nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby było inaczej.yanni pisze:W empiku była dzisiaj wersja 'polska cena'
Tak tylko informacyjnie.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Ostatnie GnR tak było wydane, za polską cenę była pełna wersja.Agata BJ pisze:Trochę nie chce mi się w to wierzyć bo "polska cena" oznacza właśnie, że książeczki w środku nie ma, a jest jedynie okładka. Ja przynajmniej nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby było inaczej.
Na 99 % tak też jest tym razem. Patrząc z boku widać, że jest pełna wkładka.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Bo musi się czymś różnic od wersji europejskiej 
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
W końcu nadeszła ta chwila....mam album w ręku
Wersja Deluxe kupiona dziś w Empiku.
Tygodnie czekania (a w zasadzie lata), walki ze sobą żeby nie przesłuchać ani wersji live, ani snippetow, ani leaku. Ale udało się i było warto. Znów czuje się jak nastolatek trzymający nową kasetę BJ w latach 90'
Ta sama pasja, ta sama ciekawość, to samo podekscytowanie, ta sama jedna wielka niewiadoma co czeka na mnie po wciśnięciu "play". Czas zacząć przedstawienie......Welcome to my world... welcome to Bon Jovi land ....... lights out 
Tygodnie czekania (a w zasadzie lata), walki ze sobą żeby nie przesłuchać ani wersji live, ani snippetow, ani leaku. Ale udało się i było warto. Znów czuje się jak nastolatek trzymający nową kasetę BJ w latach 90'
niższa cena - koszt druku i pakowania to jedna z wersji wyjaśnieńMilla pisze:Wie ktoś dlaczego POLSKA CENA nie ma nigdy książeczek?
[ Dodano: 2013-03-12, 23:13 ]
SzacunKuba80BJ pisze:W końcu nadeszła ta chwila....mam album w ręku(...) żeby nie przesłuchać ani wersji live, ani snippetow, ani leaku.

Widze ze premiera w polskich sklepach opozniona, zbiegla sie z amerykanska 
Rowniez dzis zakupilem plyte wersja delux. Zakupu dokonalem w duzym sklepie departamentowym, gdzie premiera krazka ukazala sie wysokim nakladem i widac duze zainteresowanie kupujacym a wnioskuje tak bo na zakup plyty przyslugiwala mi znizka, ktora przedstawiajac sprzedawcy, byl na nia juz przygotowany, majac pod kasa, ksero kuponu z kodem upowazniajacym do tej znizki na konkretnie WAN BJ.Zapytany o sprzedaz, odpowiedzial ze zdecydowanie nr 1 dziejszych premier w tej konkretnie lokacji.
Sama plyta w samochodzie brzmi swietnie, czysto, glebokie basy.Nie jakos przesterowana, nawet glosno wlaczona brzmi doskonale. Utwory znam z wersji live, za snippety nie zabierajac sie nawet, zeby nie wyciagnac zbyt pochopnych i czesto blednych wnioskow. Rowniez teraz na goraco nie wydaje opinii na temat albumu z ktorym trzeba sie lepiej zapoznac. Brak tekstow razacy, szkoda, fajnie sie zawsze czytalo sluchajac. Greatest Hits przebacze, ale nowemu wydawnictwu, nigdy! Brak podziekowan, autorow tekstow, kompozytorow. Nie lubie! :/
To na tyle teraz, ocena odczuc w najblizszym czasie.
Rowniez dzis zakupilem plyte wersja delux. Zakupu dokonalem w duzym sklepie departamentowym, gdzie premiera krazka ukazala sie wysokim nakladem i widac duze zainteresowanie kupujacym a wnioskuje tak bo na zakup plyty przyslugiwala mi znizka, ktora przedstawiajac sprzedawcy, byl na nia juz przygotowany, majac pod kasa, ksero kuponu z kodem upowazniajacym do tej znizki na konkretnie WAN BJ.Zapytany o sprzedaz, odpowiedzial ze zdecydowanie nr 1 dziejszych premier w tej konkretnie lokacji.
Sama plyta w samochodzie brzmi swietnie, czysto, glebokie basy.Nie jakos przesterowana, nawet glosno wlaczona brzmi doskonale. Utwory znam z wersji live, za snippety nie zabierajac sie nawet, zeby nie wyciagnac zbyt pochopnych i czesto blednych wnioskow. Rowniez teraz na goraco nie wydaje opinii na temat albumu z ktorym trzeba sie lepiej zapoznac. Brak tekstow razacy, szkoda, fajnie sie zawsze czytalo sluchajac. Greatest Hits przebacze, ale nowemu wydawnictwu, nigdy! Brak podziekowan, autorow tekstow, kompozytorow. Nie lubie! :/
To na tyle teraz, ocena odczuc w najblizszym czasie.
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Również jestem ciekawa co stworzy Kuba , jak oceniDand pisze:^^ to czekamy na recenzje
Dand chyba Ty kiedyś napisałeś , że się wzruszyłeś przy Amen . Pamiętam jak to czytałam , trochę się zdziwiłam . Teraz mam zupełnie inne spojrzenie na ten utwór . Na płycie brzmi po prostu genialnie !
Póki co , bardzo przyjemnie słucha się tego "koszmarka" pt "WAN"
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
a można bardziej łopatologicznieMartixx pisze:Nie wiem czy ktoś już to wrzucał. Znalazłam na JT taki link:
http://artists.universal-music.de/uid/_ ... t/bonjovi/
Gdy wpiszemy swój e-mail dostaniemy maila z kodem na darmowy zakup Into The Echo na niemieckim Media Markt