Organizacja na PGE Arenie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

jestem stanowczo za !!!

kupować już hurtowo i rozdawać / sprzedawać przed bramkami !! :D
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

pałeczki i bransoletki takie do kupienia w empiku (przynajmniej u mnie) za grosze :PPPP a marakasy też się zamówi i to NAS zapamiętają jako pomysłowych, hahaha :cfaniak:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Może nie róbmy im tego? ;) Ja bym nie chciała by to nam ktoś podkradł pomysł..
Świecące pałeczki są za grosze na allegro o czym pisałam nie raz. I ja wciąż uważam, że powinniśmy je kupić i założyć na nadgarstki jako świecące bransoletki.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

Ogólnie rzecz biorąc - wyjdę na pesymistkę :P - niestety my (Polacy) nie będziemy mieć takiego zgrania jak Włosi, umówmy się- akcja UDINE by u nas nie wyszła.

Więc nawet z bransoletkami + pałeczkami + marakasami - nie dorównamy włochom z samymi marakasami :/

U nas bardziej by było "e tam, jak ja nie podniosę kartki to nikt nie zauważy" :P

No ale ogólnie to jestem za bransoletkami + marakasy
Awatar użytkownika
AlanPolonia
I Believe
I Believe

Post autor: AlanPolonia »

napisalem to wlasnie dla tego ze jestesmy przed mediolanem wiec mozemy od nich "pozyczyc" pomysl z marakasami. ponoc bardzo szybko sie rozladowuja wiec beda uzywane tylko podczas KTF i w miare mozliwosci w rytm.

wyobrazacie sobie jaki to by byl efetk jakby nawet polowa stadionu grala na marakasach??

a wlosi wcale nie sa lepsi od nas - mieszkalem u nich 10 lat i wiem ze wcale nie sa zorganizowani - oni nie potrafia niczego zrobic do konca choc udine sie udalo.

przed rozpoczeciem po calym stadionie chodzily osoby ze staff i machali karteczkami i dopiero wtedy wszyscy sie dowiedzieli co maja robic a to jest mozliwe wszedzie, nie tylko we wloszech. jest potrzebny tylko zespol ktory to zorganizuje.
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

AlanPolonia pisze: a wlosi wcale nie sa lepsi od nas - mieszkalem u nich 10 lat i wiem ze wcale nie sa zorganizowani - oni nie potrafia niczego zrobic do konca choc udine sie udalo.

przed rozpoczeciem po calym stadionie chodzily osoby ze staff i machali karteczkami i dopiero wtedy wszyscy sie dowiedzieli co maja robic a to jest mozliwe wszedzie, nie tylko we wloszech.
hmm, coś na ten temat wiem, potwierdzam i dopowiem, że Włosi są spoko, ale bałagan organizacyjny to ich drugie imię. :D
Oczywiście mieli już multum koncertów, więc coś niecoś się nauczyli. My mamy pierwszy.

Alan - fajnie, że to napisałeś - mnie nigdy nie przestanie zadziwiać to, że Polacy muszą wyjechać z kraju, żeby pozbyć się z głowy fałszywych stereotypów na swój własny temat :whoeva:
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

AlanPolonia pisze:napisalem to wlasnie dla tego ze jestesmy przed mediolanem wiec mozemy od nich "pozyczyc" pomysl z marakasami. ponoc bardzo szybko sie rozladowuja wiec beda uzywane tylko podczas KTF i w miare mozliwosci w rytm.

wyobrazacie sobie jaki to by byl efetk jakby nawet polowa stadionu grala na marakasach??
Byłoby fenomenalnie ;] Dlatego wydaje mi się, że nie ma co marudzić, tylko się z tym organizować.
Kyp Durron
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Kyp Durron »

ja powiem tylko że już zakupiłem na allegro 100 szt. światła chemicznego i podczas suportu będę robić z tego bransoletki, nas będzie 3 osoby więc tyle nie zużyjemy to reszt rozdam ludziom dookoła, mam miejsce na trybunie,m nie wiem czy z daleka to będzie widoczne ale przede wszystkim liczy się dobra zabawa :D
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A wiele takie coś kosztuje? :)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Pisałam już chyba ze trzy razy, że to kosztuje grosze na allegro :D Tu na przykład: http://allegro.pl/swiecace-bransoletki- ... 58888.html
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Kyp Durron
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Agata BJ pisze:Pisałam już chyba ze trzy razy, że to kosztuje grosze na allegro :D Tu na przykład: http://allegro.pl/swiecace-bransoletki- ... 58888.html
tu akurat dałaś linka gdzie cena z dostawą jest ok 50zł.... ale spokojnie za niewiele 20zł można kupić, pozdrawiam :D
usunięty użytkownik 4858

Agata BJ pisze:Pisałam już chyba ze trzy razy, że to kosztuje grosze na allegro :D
a nie bo cena w złotych podana... Ale fajne są okulary - jakby były z takim świecącym nochalem i wąsami prezydenta to bym wziął :D
Muszę sobie coś takiego kupić na nocne wycieczki rowerem :D

A tak serio: kupujecie biało czerwone czy kolorowe jak leci?
Kyp Durron
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Tomker pisze:A tak serio: kupujecie biało czerwone czy kolorowe jak leci?
ja tam brałem mix kolorów

ogólnie wpadłem na pomysł zimnych ogni (jeśli już ktoś o tym pisał to przepraszam)
jakby tak spora liczba osób odpaliła zimne ognie w tym samym czasie to by naprawdę dobrze wyglądało (i tanio), ale nie wiem czy byłaby możliwość wniesienia tego na stadion, w końcu to "materiały pirotechniczne" haha :D
usunięty użytkownik 4858

wątpię, żeby Cię przepuścili z zimnymi ogniami
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja jeśli będę kupowac te swiatla to kolory jak popadnie :P
ODPOWIEDZ