kupować już hurtowo i rozdawać / sprzedawać przed bramkami

Moderator: Mod's Team
hmm, coś na ten temat wiem, potwierdzam i dopowiem, że Włosi są spoko, ale bałagan organizacyjny to ich drugie imię.AlanPolonia pisze: a wlosi wcale nie sa lepsi od nas - mieszkalem u nich 10 lat i wiem ze wcale nie sa zorganizowani - oni nie potrafia niczego zrobic do konca choc udine sie udalo.
przed rozpoczeciem po calym stadionie chodzily osoby ze staff i machali karteczkami i dopiero wtedy wszyscy sie dowiedzieli co maja robic a to jest mozliwe wszedzie, nie tylko we wloszech.
Byłoby fenomenalnieAlanPolonia pisze:napisalem to wlasnie dla tego ze jestesmy przed mediolanem wiec mozemy od nich "pozyczyc" pomysl z marakasami. ponoc bardzo szybko sie rozladowuja wiec beda uzywane tylko podczas KTF i w miare mozliwosci w rytm.
wyobrazacie sobie jaki to by byl efetk jakby nawet polowa stadionu grala na marakasach??
tu akurat dałaś linka gdzie cena z dostawą jest ok 50zł.... ale spokojnie za niewiele 20zł można kupić, pozdrawiamAgata BJ pisze:Pisałam już chyba ze trzy razy, że to kosztuje grosze na allegroTu na przykład: http://allegro.pl/swiecace-bransoletki- ... 58888.html
a nie bo cena w złotych podana... Ale fajne są okulary - jakby były z takim świecącym nochalem i wąsami prezydenta to bym wziąłAgata BJ pisze:Pisałam już chyba ze trzy razy, że to kosztuje grosze na allegro![]()
ja tam brałem mix kolorówTomker pisze:A tak serio: kupujecie biało czerwone czy kolorowe jak leci?