BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kurde. Analizując to co się pojawia wygląda mi to po prostu na porządną kłótnie.
Zbyt szybko podano informacje o tym iż Richie nie zagra na całej Amerykańskiej części. Matt sprostowuje pomówienia, ale nie podaje konkretów więc chyba chcę łagodzić sytuacje.
Choroba bliskiego? musiałoby się to pojawić tak naglę i to coś mocno poważnego. Jednak po tej informacji Ava pisała podobno tweety więc w gre wchodzi jedynie jakiś bliski przyjaciel/przyjaciółka Richiego a nie rodzina.
Kasa? Nie chcę mi się wierzyć.
Bardziej bym widział kłótnie o promocję albumu. Rysiek robi promocję swojego solowego projektu, gdzieś na wydanie czeka 2 video, singiel do radia, a wiemy że teraz czas tez na 2 singiel Bon Jovi.
To jest oczywiście gdybanie, ale coś mi się wydaje, że kłótnie które podobno pojawiły się od początku trasy mają związek właśnie z nałożeniem się tych 2 albumów. Richie mógł mieć nadzieję na kolejne przesunięcie w czasie wydania WAN (pierwotnie planowano wydać w grudniu), ale Jon i wytwórnia się nie zgodzili. No i Jon pewnie myślał, że Richie da spokój z promocją Aftermath na rzecz WAN a jednak Richie dalej promuje swoje wydawnictwo.
Tak jak wspomniałem to jest gdybanie, ale jeśli miałbym obstawiać to wydaje mi się na kłótnie odnosnie promocji. Czas pokaże.
ps.
Pamiętajmy, że to nie pierwsze poważne tarcie w Bon Jovi. W 1990 podobno mieli być tak mocno skłóceni, że Jon gdzieś mówił, że jeżeli tamten czas przetrwali to już nic ich nie może rozdzielić.
Zbyt szybko podano informacje o tym iż Richie nie zagra na całej Amerykańskiej części. Matt sprostowuje pomówienia, ale nie podaje konkretów więc chyba chcę łagodzić sytuacje.
Choroba bliskiego? musiałoby się to pojawić tak naglę i to coś mocno poważnego. Jednak po tej informacji Ava pisała podobno tweety więc w gre wchodzi jedynie jakiś bliski przyjaciel/przyjaciółka Richiego a nie rodzina.
Kasa? Nie chcę mi się wierzyć.
Bardziej bym widział kłótnie o promocję albumu. Rysiek robi promocję swojego solowego projektu, gdzieś na wydanie czeka 2 video, singiel do radia, a wiemy że teraz czas tez na 2 singiel Bon Jovi.
To jest oczywiście gdybanie, ale coś mi się wydaje, że kłótnie które podobno pojawiły się od początku trasy mają związek właśnie z nałożeniem się tych 2 albumów. Richie mógł mieć nadzieję na kolejne przesunięcie w czasie wydania WAN (pierwotnie planowano wydać w grudniu), ale Jon i wytwórnia się nie zgodzili. No i Jon pewnie myślał, że Richie da spokój z promocją Aftermath na rzecz WAN a jednak Richie dalej promuje swoje wydawnictwo.
Tak jak wspomniałem to jest gdybanie, ale jeśli miałbym obstawiać to wydaje mi się na kłótnie odnosnie promocji. Czas pokaże.
ps.
Pamiętajmy, że to nie pierwsze poważne tarcie w Bon Jovi. W 1990 podobno mieli być tak mocno skłóceni, że Jon gdzieś mówił, że jeżeli tamten czas przetrwali to już nic ich nie może rozdzielić.
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 21:04 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
ale prawda w końcu wyjdzie na jaw, chyba nie myśli, że to było by zapomniane... Chociaż amerykańskie lemingi pewnie uwierzą we wszystko...studentmibm pisze:Tak tylko Matju to braciszek leadsingera wiec wszystko se tam moze wypisywac.prezes1 pisze:Btw Richie NOT leaving the band. They are NOT fighting.
Wg mnie najfajniej było by gdyby okazało się, że Rychu miał wziąć ślub ale nachlał na tych hawajach i wrócił z tatuażem "Jon smells liike old spirit" na twarzy, do tego zgubił wszystkie gitary. Hollywood zrobi z tego Kac Vegas IV i wszyscy będą zadowoleni... Nawet Jon bo dostanie w filmie dużą rolę

[ Dodano: 2013-04-03, 23:03 ]
Dzięki Kikusiakikusia28 pisze:Tomker zawsze pięknie rozładuje gorącą atmosferęTomker pisze:
ale pamiętajmy że Alec też "nie opuścił BJ"Thank You, bo aż mam wypieki na twarzy przez to wszystko !
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
A na końcu Bradley Cooper zostanie nowym członkiem BJ i fanki będą piszczały na jego widok, i Jon w ogóle będzie miał dość...Tomker pisze:Wg mnie najfajniej było by gdyby okazało się, że Rychu miał wziąć ślub ale nachlał na tych hawajach i wrócił z tatuażem "Jon smells liike old spirit" na twarzy, do tego zgubił wszystkie gitary. Hollywood zrobi z tego Kac Vegas IV i wszyscy będą zadowoleni... Nawet Jon bo dostanie w filmie dużą rolę
A tak serio, to oby się to szybko wyjaśniło...

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Mój ulubiony zespół przestanie tak na prawde istnieć dla mnie, egzystować normalnie.studentmibm pisze:Pierwszy raz w życiu cieszę się widząc realną szanse na opuszczenie BJ przez Sambore.
Po 2 Richie sam nie ma szans na sukces więc na dłuższą mete zginie. Co nie znaczy, że nie nagrywałby lepszej muzy. Ale człowieku pomyśl zanim napiszesz, a jak za ciężko Ci idzie myślenie live to rozpisuj sobie to na kartce i próbuj analizować.
Pozdrawiam zdrowo-rozsądkowiec
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Kondzik coś ostatnio bardzo nerwowy ....KondZik pisze:Po 2 Richie sam nie ma szans na sukces więc na dłuższą mete zginie. Co nie znaczy, że nie nagrywałby lepszej muzy. Ale człowieku pomyśl zanim napiszesz, a jak za ciężko Ci idzie myślenie live to rozpisuj sobie to na kartce i próbuj analizować.studentmibm pisze:Pierwszy raz w życiu cieszę się widząc realną szanse na opuszczenie BJ przez Sambore.
-
- Have A Nice Day
Jeśli moj ulubiony zespol, skadinad rockowy zespol mialby nagrac w przyszlosci kolejnego takiego stwora jak WAN lub jeszcze gorszego, bo nie ukrywajmy kazda kolejna plyta gorsza, to zdecydowanie wole aby przestali istnieć.KondZik pisze:Mój ulubiony zespół przestanie tak na prawde istnieć dla mnie, egzystować normalnie.
Po 2 Richie sam nie ma szans na sukces więc na dłuższą mete zginie. Co nie znaczy, że nie nagrywałby lepszej muzy. Ale człowieku pomyśl zanim napiszesz, a jak za ciężko Ci idzie myślenie live to rozpisuj sobie to na kartce i próbuj analizować.
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 21:09 przez studentmibm, łącznie zmieniany 3 razy.
Z wiekiem zaczynam coraz bardziej nie godzić się z głupotą... No cóż... Starzeje siękikusia28 pisze:Kondzik coś ostatnio bardzo nerwowy ....KondZik pisze:Po 2 Richie sam nie ma szans na sukces więc na dłuższą mete zginie. Co nie znaczy, że nie nagrywałby lepszej muzy. Ale człowieku pomyśl zanim napiszesz, a jak za ciężko Ci idzie myślenie live to rozpisuj sobie to na kartce i próbuj analizować.studentmibm pisze:Pierwszy raz w życiu cieszę się widząc realną szanse na opuszczenie BJ przez Sambore.
Pozdrawiam zdrowo-rozsądkowiecAle popieram popieram
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Zgadzam się z Adrianem, też mi się tak wydaje.
Od początku trasy dziwne wydawało mi się to że Richie nie śpiewa jakiejś swojej solowej piosenki z nowego albumu.
Myślę, że na pocieszenie dla Richiego wytwórnia umieściła ERLHTY na BWC. Może była jakaś umowa że w zamian Richie poświęci się promocji BWC.... ( moje przemyślenia)
Jednak jak widzimy Richie dalej promuje swoją płytę....
Od początku trasy dziwne wydawało mi się to że Richie nie śpiewa jakiejś swojej solowej piosenki z nowego albumu.
Myślę, że na pocieszenie dla Richiego wytwórnia umieściła ERLHTY na BWC. Może była jakaś umowa że w zamian Richie poświęci się promocji BWC.... ( moje przemyślenia)
Jednak jak widzimy Richie dalej promuje swoją płytę....
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Ricky Skywalker