Wiecie co, czytam to wszystko z niepokojem Cho rozluźnił mnie troche scenariusz Tomkera Ale tak naprawde nie wierze w zadne ekscesy alkoholowe (deklarowal prz AOTL czystosc) czy slub (o tym by chlopaki wiedzieli wczesniej). Juz bardziej sa prawdopodobne spiecia na fali Jon - Richie, bo mi tez sie bie podoba lansowanie Bandiery, ale to moja osobista opinia. Czekam niecierpliwie na jakis konkret i mam nadzieje ze Matt sie w koncu zepnie i da znac o co kaman
Ja póki co czytam Was z niepokojem, nie uwierzyłem plotkarskiemu serwisowi, uspokoił mnie trochę tweet Matta. Cholera, oby nie trzymali nas w niepewności zbyt długo...
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
Mkwiatek93 pisze:Wiecie co, czytam to wszystko z niepokojem Cho rozluźnił mnie troche scenariusz Tomkera Ale tak naprawde nie wierze w zadne ekscesy alkoholowe (deklarowal prz AOTL czystosc) czy slub (o tym by chlopaki wiedzieli wczesniej). Juz bardziej sa prawdopodobne spiecia na fali Jon - Richie, bo mi tez sie bie podoba lansowanie Bandiery, ale to moja osobista opinia. Czekam niecierpliwie na jakis konkret i mam nadzieje ze Matt sie w koncu zepnie i da znac o co kaman
Wiesz Mkwiatek, też zastanawiały mnie gesty "ukazujące" Bobbiego, ale z drugiej strony podczas ostatnich koncertów Jon nieraz wyraźnie szukał rękoma Rycha, żeby przybić piątkę, przynajmniej tak mi to wyglądało. Nawet wtedy pomyślałem, że pewnie Jaś coś nagadał Rychowi a podczas koncertu chce załagodzic spór. Tyle lat na scenie, tyle występów razem - tam musi dochodzić do kłótni... ale chodzi o to, żeby potem potrafili się pogodzić...
Jest jeszcze trochę czasu na pogodzenie się:) Na razie mamy szczęście, że to nie stało się w czerwcu, wtedy to bym chyba zawału dostał...
Mówimy o kłótni między Richiem a Jonem - ale, cholera, przecież widzimy jak dobrze dogadują się na scenie. Richie może sie wyszaleć, przecież nie grają tylko i wyłącznie WAN w kółko, pamiętamy końcówki Keep The Faith z nowej trasy chociażby... a nie wierze by ta ich przyjaźń na scenie była pompowana i sztuczna. Jeśli już się posprzeczali, musiało pójść o kasę, albo promocje albumów ( czyli o kasę w sumie... ) albo... cholera wie. Mam jedynie nadzieje że wszystko będzie okej, Richie wróci i będzie happy end.
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
yanni pisze:
Jednak jak widzimy Richie dalej promuje swoją płytę....
Niestety tego trochę nie pojmuję ....
Akurat nie wiem, co ma piernik do wiatraka, John Norum z Europe potrafił wydać płytkę niedługo po, a także niedługo po wydaniu płyty zespołu, promować obie, i nikomu to nie przeszkadzało
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Tomker pisze:
Wiesz Mkwiatek, też zastanawiały mnie gesty "ukazujące" Bobbiego, ale z drugiej strony podczas ostatnich koncertów Jon nieraz wyraźnie szukał rękoma Rycha, żeby przybić piątkę, przynajmniej tak mi to wyglądało. Nawet wtedy pomyślałem, że pewnie Jaś coś nagadał Rychowi a podczas koncertu chce załagodzic spór. Tyle lat na scenie, tyle występów razem - tam musi dochodzić do kłótni... ale chodzi o to, żeby potem potrafili się pogodzić...
Jest jeszcze trochę czasu na pogodzenie się:) Na razie mamy szczęście, że to nie stało się w czerwcu, wtedy to bym chyba zawału dostał...
Bardzo słuszna uwaga . Również miałam takie wrażenie . Czasem Jon szukał go wzrokiem , próbował się uśmiechać , a Richie jakby niewzruszony ... (na mnie zapewne takie gesty by działały )
yanni pisze:
Jednak jak widzimy Richie dalej promuje swoją płytę....
Akurat nie wiem, co ma piernik do wiatraka, John Norum z Europe potrafił wydać płytkę niedługo po, a także niedługo po wydaniu płyty zespołu, promować obie, i nikomu to nie przeszkadzało
Co Ty masz z tym Europe Uważam , że nie powinno tak być . Albo skupiasz się na jednej rzeczy i robisz to dobrze ,albo na 10 i wychodzi dupa zbita.
kikusia28 pisze:
Co Ty masz z tym Europe Uważam , że nie powinno tak być . Albo skupiasz się na jednej rzeczy i robisz to dobrze ,albo na 10 i wychodzi dupa zbita.
...albo raczej: realizujesz się na różnych polach i dzięki temu się nie nudzisz w życiu...
Co ja mam z tym Europe? To zespół, który w prywatnej hierarchii stawiam tylko za BJ i Stonesami, i pod wieloma względami postawiłbym ich na wzór postępowania dla Jona i spółki. Z jednym wyjątkiem na pewno - setlisty mają nudniejsze, na trasie się rzadko zmieniają
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Tomker pisze:to mnie zastrzeliłaś tym tekstem KM...
A tak serio - na trzeźwo też potrafimy myśleć
Może wolniej... ale jak juz napisałem jest sporo czasu...
Eee tam Tomker, ty serwujesz tylko wirtualne...
Co innego my z Dobkiem, jak się już wcześniej zaopatrzymy to za kołnierz nie wylewamy
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?
prezes1 pisze:
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?
Ale Ricky na pewno Ich nie witał w KrK na lotnisku A ja niby nie jestem fanką , a tam byłam i nie widziałam nawet pół fana tego zespół . Pięknie ! Gdzie wtedy Ricky byłeś , co ?
Ja tam BJ w wawie w 2000 pięknie przywitałam
Prezesie już nie przesadzaj , że Jon taki tyran David tez coś tam nagrywa i jakoś nie robi tego w czasie gdy jest trasa