Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- I Believe
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No możliwość odbioru chyba zależy od tego co mają akurat na stanie, w przeciwieństwie do sklepu empik.pl gdzie zamówienie wysyłają z centrali i odbiór następuje dopiero po 2/3 dniach.Tomker pisze:niestety nie są do odbioru w każdym mieście...
Co do płyt za 20zł - ktoś wie czy to są wersje "polska cena"?
A płytki za 20zł to są normalne edycje bez tych dopisków "Polska Cena". Ja mam jedno CD z tej serii "special edition" - Bounce. Bounce mam zamówione z amazon.co.uk, bo do tej pory nie był ten wypust z 2010 roku specjalnie dostępny w Polsce. Różnica polega na tym, że płyty zamówione z zagranicy (przynajmniej mój Bounce) jest w pudełku plastikowym, a w Mediamarkt są opakowania kartonowe.
Dzięki za infomisiek_93 pisze:No możliwość odbioru chyba zależy od tego co mają akurat na stanie, w przeciwieństwie do sklepu empik.pl gdzie zamówienie wysyłają z centrali i odbiór następuje dopiero po 2/3 dniach.Tomker pisze:niestety nie są do odbioru w każdym mieście...
Co do płyt za 20zł - ktoś wie czy to są wersje "polska cena"?
A płytki za 20zł to są normalne edycje bez tych dopisków "Polska Cena". Ja mam jedno CD z tej serii "special edition" - Bounce. Bounce mam zamówione z amazon.co.uk, bo do tej pory nie był ten wypust z 2010 roku specjalnie dostępny w Polsce. Różnica polega na tym, że płyty zamówione z zagranicy (przynajmniej mój Bounce) jest w pudełku plastikowym, a w Mediamarkt są opakowania kartonowe.
W środku jest normalna książeczka z tekstami? Czy są to wersje zremasterowane?
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Na prawdę interesujące te ceny.. mam całą dyskografię, tyle że kupowaną w granicach 50 zł za album, bo takie ceny były jeszcze kilkanaście lat temu, ale zainteresowała mnie pozycja DVD, One Last Wild Night. Mam oczywiście ten koncert, ale w pliku .avi, a DVD to oczywiście o wiele lepsza jakość..misiek_93 pisze:Na stronie www.mediamarkt.pl są super promocje na płyty Bon Jovi, przy zamówieniu przez internet i odbiór w sklepie jest darmowy.
Czy ktoś ma tą płytkę i może poświadczyć o sensie kupowania tej płytki? Z góry dzięki
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A wiesz może czy te kartonowe wersje maja koncertowe przepustki ?misiek_93 pisze: Różnica polega na tym, że płyty zamówione z zagranicy (przynajmniej mój Bounce) jest w pudełku plastikowym, a w Mediamarkt są opakowania kartonowe.
Żebyśmy sie dobrze zrozumieli - ja mam special These Days, w normalnym plastikowym pudełku i w środku jest taka koncertowa przepustka :

- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niestety nie ma tekstów, jest tylko wkładka z opisem danego albumu.Tomker pisze:W środku jest normalna książeczka z tekstami? Czy są to wersje zremasterowane?
Niestety nie wiemDand pisze:A wiesz może czy te kartonowe wersje maja koncertowe przepustki

- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No rzeczywiście dziwne... Ale tak sobie teraz myślę, że mogłem swoją gdzieś zgubić, bo coś mi się kojarzy, że było coś takiego, a na odwrocie, o ile się nie mylę, był opis jak otrzymać dostęp do dodatkowych materiałów na stronie www.bonjovi.com.Dand pisze:Dziwne, powinieneś mieć. Tutaj fotka wszystkich replik przepustek jakie są w specjalnych edycjach :
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day