Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Hej w związku z tym że to temat związany z tym konkursem to ja mam pytanie techniczne jeśli się bierze udział w konkursie to można w tekście dodać coś od siebie? Na przykład drugi refren? Albo zmienić jedno słowo w linijce by się lżej śpiewało lub ładniej brzmiało?? Bardzo mi zależy na ultraszybkiej odpowiedzi! Czy takie coś jest dozwolone... czy przez coś takiego nie jest się zdyskwalifikowanym... Proszę pomóżcie...
hahah uśmiałam się prawie z krzesła spadłam ;p a tak na serio... wiem, że Richie mówił, że wszystkie chwyty dozwolone no weźcie pomóżcie ...bartekbb23 pisze:Hej w związku z tym że to temat związany z tym konkursem to ja mam pytanie techniczne jeśli się bierze udział w konkursie to można w tekście dodać coś od siebie? Na przykład drugi refren? Albo zmienić jedno słowo w linijce by się lżej śpiewało lub ładniej brzmiało?? Bardzo mi zależy na ultraszybkiej odpowiedzi! Czy takie coś jest dozwolone... czy przez coś takiego nie jest się zdyskwalifikowanym... Proszę pomóżcie...
Richie wyśle zabójce do Ciebie jak coś zmienisz.
Zmieniaj co chcesz :p
haha dobreRicky Skywalker pisze:Kuba, super wykonanie, bardzo wzruszającea moment jak zgubiłeś kostkę - prawie jak zawieszka Richiego przy The Answer w Berlinie...
Jak Rockstar nie zostanie chociaż wyróżniony w jakiś fajny sposób to ja wysiadam... Wiem, że z wokalem sobie totalnie nie poradziłMona Tozzi pisze:Jutro ogłoszenie wyników![]()
Mam nadzieję, że Rysiek osobiście ogląda nadesłane covery. Kuba, trzymam kciuki! A może i dla Rockstara trafi się gitara(ale się zrymowało, normalnie zacznę pisać piosenki
)