Who Says - Głosować !
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Who Says - Głosować !
No właśnie Jovisi zostali ostatecznie nominowani za teledysk Who Says. Głosować, będzie kolejna ciekawa nagroda do kolekcji
http://www.cmt.com/shows/events/cmt_music_awards/2006/
http://www.cmt.com/shows/events/cmt_music_awards/2006/
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bo mam. Dużą satysfakcje, że po 20 tu latach dalej potrafią zgarniać najważniejsze nagrody.Dla nas nagroda, czy dla nich? Jeśli dla nich to dlaczego, napisałeś to tak, jakbyś coś z tego miał? A może masz?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ?Bo mam. Dużą satysfakcje, że po 20 tu latach dalej potrafią zgarniać najważniejsze nagrody.

może ktos ich jeszcze w best rap nominuje to też pojdziemy głosowac? zajmijmy sie rockiem - a jesli ich nigdzie nie nominują to przykro mi ale na best country nie zaglosuje ! bo nie o to chodzi!
C'mon
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Mnie to nie odbiera satysfakcji, jeśli nagrali piosenkę country, to chyba lepiej, że dobrą, a może się mylę... :?:
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiesz co. Chyba traktujesz ta muzyke jak moi znajomi technomaniacy, którym na temat rocka zbiera się na wymioty ....w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ?
Sorki, ale dla mnie muzyka Country nie jest obciachem, jeśli jest to dobra muzyka. A Who Says bardzo mi się podoba.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Owszem, country nie jest obciachem, dla amerykanów to jest tak jak dla nas folk - brathanki, golec u orkiestra, zakopower itd. a co do "Who Says..." to podoba mi się, a amerykanom tymbardziej...25 miejsce na Billboardzie to jest naprawde wysoko, dla porównania pierwszy singiel "Have A Nice Day" dotarł tylko do 53 pozycji, a jeszcze lepiej, ten hit madonny "Sorry" dotarł w sumie...jakoś do 60-tej którejś pozycji, heh kiepsko... :mruga: 8)
czyli w waszym przypadku nastepna płyta powinna być country bo lepiej sie bedzie sprzedawac skoro ich ROCK plasuje sie niżej niz COUNTRY
i bez porównan do technomaniaków dla mnie rock to rock a nie skakanie z rocka do country jak pszczolka z listka na listek.
dla mnie who says to sia la la song i nie widze nic w nim nadzwyczajnego, a to ze nie potrafia wybierac piosenek na single to jest juz problem ich wydawcy!

i bez porównan do technomaniaków dla mnie rock to rock a nie skakanie z rocka do country jak pszczolka z listka na listek.
dla mnie who says to sia la la song i nie widze nic w nim nadzwyczajnego, a to ze nie potrafia wybierac piosenek na single to jest juz problem ich wydawcy!
C'mon
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
?omatko, zdaje się, że będę się musiała zgodzić z jovimjovi pisze:w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ?Bo mam. Dużą satysfakcje, że po 20 tu latach dalej potrafią zgarniać najważniejsze nagrody.![]()
może ktos ich jeszcze w best rap nominuje to też pojdziemy głosowac? zajmijmy sie rockiem - a jesli ich nigdzie nie nominują to przykro mi ale na best country nie zaglosuje ! bo nie o to chodzi!
Ale bez złośliwości XD.
Bon Jovi to zespół ROCKOWY i ROCKA grać powinni. Ja na piosenkę country też głosować nie zamierzam-sorry Winnetou, ale mimo tolerancji dla każdego (niemal XD) rodzaju muzyki sprzedawanie się jak Bret Michaels, który w celu zwiększenia popularności porzucił glam rocka na rzecz country, uważam za tragedyję muzyczną i koniec *-*.
Trzeba sobie odpowiedzieć, czy wolimy, by BJ stało się zespołem niszowym, ale ekskluzywnym, który nie jest popularny, lecz wykonuje ciągle dobrą muzykę rockową i jest w tym najlepszy, czy zespołem popularnym, który do duetu z Willie'm Nelsonem będzie bawił tłumy Amerykanów z małych miasteczek przy dźwiękach ich narodowego folkloru....
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Wielkie Joł!
, bo jestem pod wrazeniem, ze ktos w Polsce wie kto to Bret M.
*Jeo jest pod wrazeniem*
I tak nagrody w kategorii country to zdecydowanie nie fajna sprawa, zwlaszcza ze duet z Jenny byl tylko i wylacznie chwytem marketingowym.
I Adrian, jesli masz satysfakcje z tego, ze jakis zespol na innym kontynecie dostaje nagrode, to gratuluje, nigdy nie bedziesz mial depresji
:P:P
Restekpa!
Mateo
To moze i ja za ?omatkujeTwisted Sister pisze:sprzedawanie się jak Bret Michaels, który w celu zwiększenia popularności porzucił glam rocka na rzecz country, uważam za tragedyję muzyczną i koniec *-*.
*Jeo jest pod wrazeniem*
I tak nagrody w kategorii country to zdecydowanie nie fajna sprawa, zwlaszcza ze duet z Jenny byl tylko i wylacznie chwytem marketingowym.
I Adrian, jesli masz satysfakcje z tego, ze jakis zespol na innym kontynecie dostaje nagrode, to gratuluje, nigdy nie bedziesz mial depresji
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!