Dokładnie, nie ma sensu rozdzielać na dobrych i złych, bo może się paradoksalnie okazać, że to Richie był tym złym i to on coś sknocił. Ja w ostatnich latach mam mieszane odczucia w stosunku do Jona, ale musze przyznać, że liderem jest dobrym. Utrzymać w ryzach taką korporacje jaką stało się Bon Jovi to duża sztuka.Agata BJ pisze:A ja nie mam takiej nadziei bo nie ma nic gorszego od wieloletniej przyjaźni, która nagle kończy się z głupich powodów, a takim powodem są np. pieniądze. Poza tym nie rozumiem tego ciągłego przekonania, że Jon to jakiś tyran bez serca. Nie wierzę w to i koniec.studentmibm pisze:jeśli to nie problemy zdrowotne to jak to mawiał klasyk - 'nic ino się cieszyć':D:D:D kibicuje Richiemu i mam nadzieję że kopnął w dupe jona
Ja mam za to nadzieję, że to po prostu faktycznie jakaś sprawa osobista, o której Richie nie chce/nie może mówić na głos. Mam też nadzieję, że szybko się z tym upora i wszystko wróci do normy..
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
- Martixx
- Patron www.bonjovi.pl
-
Keep The Faith
Miałam już nie pisać, ale gdy przeczytałam to co napisaliście, uznałam że mam dość i zamknęłam okno, spojrzałam na zdjęcie zespołu (właśnie, ZESPOŁU) i poszły mi wszystkie hamulce. To miał być najwspanialszy dzień w moim życiu... Pierwszy koncert i to ukochanego zespołu... A teraz czuję, że jak zobaczę Phila i Bobbiego na scenie to zacznę płakać... Kocham CAŁY zespół i dlatego teraz siedzę i płaczę przed ekranem, ponieważ właśnie ten cały zespół chciałam zobaczyć na żywo. Oprócz słuchania Jona, Davida, Tico, marzyłam właśnie także o zobaczeniu Richiego w akcji. Nie wyobrażałam sobie koncertu bez Wanted, ale jeśli zagrają to w Gdańsku, to znów pójdą mi hamulce.
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
A ja uwielbiam Davidaprezes1 pisze:Oczywiście. Wiesz, ja na przykład uwielbiam nawet Hugh...Bon Joviatko pisze:Ale ja rozumiem, że Richie jest wyjątkowy i jest niezastąpiony.
A to, że są inni członkowie zespołu to fakt bo dla mnie Bon Jovi to nie tylko Richie ale także Jon, David, Tico czy Hugh. I dla mnie to oni tworzą całość.![]()
Nie o to chodzi...To nie będzie zespół, to będzie wybrakowany twór...
Jesteśmy też fanami Poison, prawda? Ritchie Kotzen to super gitarzysta ale powiedz mi czy zastąpił CC? Czy mógł to zrobić?
Wiem o co Ci chodzi
Frankie, JBJ&Friends??? Ty tak na poważnie? Piszesz, że bez urazy dla Tica i Davida po czym zupełnie ich zdegradowałeś.
-
- I Believe
Wiecie, co Wam powiem? Tyle Wam powiem... http://youtu.be/40UQDEtRxp8?t=2m21s
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Zastanawia mnie skąd w kwietniu info, że Ryśka nie będzie... w czerwcu. W sumie to niemal okrągłe dwa miesiące. Problem musi być duży, skoro oni już dziś uzgodnili taką kolej rzeczy.
btw. - skąd te ekscesy alkoholowe Richiego z wcześniejszych lat? Miał jakieś poważniejsze kłopoty w rodzinie?
Bo tutaj - córka zdrowa, kobieta zdrowa...
btw. - skąd te ekscesy alkoholowe Richiego z wcześniejszych lat? Miał jakieś poważniejsze kłopoty w rodzinie?
Bo tutaj - córka zdrowa, kobieta zdrowa...
I to chciałem zobaczyć w Gdańsku... Przy Wanted, przy Bad Name, Always, Bed of Roses, Dry County.... Dołożę jeszcze - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0oI#t=310salniac pisze:Wiecie, co Wam powiem? Tyle Wam powiem... http://youtu.be/40UQDEtRxp8?t=2m21s
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013, o 21:00 przez mst, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
Dorota, czemu się tak uwzięłaś na Jona? Kompletnie tego nie rozumiem. Masz jakieś sensowne argumenty, że Jon to bezwzględny tyran? A jeżeli okaże się, że to Richie nawalił to wtedy co? I tak będzie wina Jona?99-in-the-shade pisze:No, to jak będą szlo dalej w tym stylu to potem za coś wyleci David, Tico - i BJ będzie się składało z Pięknego Jana, czterech członków widmo i pięciu muzyków sesyjnych... :]
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Bon Jovi 2014:
Jon Bon Jovi - lead vocals
Everett Bradley - drums
Lorenza Ponca - violin/keyboards (podobno na pianinie umie grać
)
Bobby Bandiera - guitars
Hugh McDonald - bass
Jon Bon Jovi - lead vocals
Everett Bradley - drums
Lorenza Ponca - violin/keyboards (podobno na pianinie umie grać
Bobby Bandiera - guitars
Hugh McDonald - bass
Harlem rain coming down,
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ojciec mu umarł? Małżeństwo mu się rozpadło? Nie umiał sobie z tym poradzić? Po za tym Richie mówił, że w sumie pił od zawsze, i że w latach 80tych nikt nie uważał tego za alkoholizm, dopiero niedawno uświadomił sobie istotę problemu.mst pisze: btw. - skąd te ekscesy alkoholowe Richiego z wcześniejszych lat?
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
To trochę za daleko idziesz, Richie nikogo nie olał. Jest albo poważnie chory(wliczając alkohol) albo wyleciał z zespołu...A jak ktoś wylatuje czy sam odchodzi to wina jest z obu stron...Bon Joviatko pisze:Ale z drugiej strony, Phil nie zostanie członkiem zespołu a Richie (jak mu przejdzie) to wróciDopóki sprawa się nie wyjaśni to nie będę płakać za nim bo uważam, że nas po prostu olał.
Frankie, JBJ&Friends??? Ty tak na poważnie? Piszesz, że bez urazy dla Tica i Davida po czym zupełnie ich zdegradowałeś.
Mst - Richie miał mnóstwo problemów w ostatnich latach...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Po 1 nadal wierze, że poszło o coś innego niż muzyke. Prędzej o kase. Muzyka ostatnio i tak była do bani i nie ma co tego ukrywać, ale Richie jakoś grał i trzymał się na scenie bardzo dobrze.
W "alkochol" Adriana też nie wierze, tym bardziej w alkohol. Ogólnie sam już nie wiem
[ Dodano: 2013-04-30, 23:09 ]
Piszecie czy iść czy nie iść. Szczerze?
Gdyby nie było Tico bym miał taki dylemat, Davida również, chociaż mniej bo klawisze to nie perka i nie gitara w zespole rockowym nie są tak "z przodu".
Kto nie rozumie ile znaczy gitara prowadząca w zespole rockowym prosze posłuchać koncertu z San Jose. Phil X gra bardzo poprawnie a nawet dobrze ale styl i brzmienie wyrabia dana i niepowtarzalna grupa ludzi. Koniec kropka. Dla mnie BON JOVI to Jon Dave Tico Richie. Sam Jon mówił że zespół będzie dopóki wszyscy będą w nim grali więc albo to wyjaśniają i wiemy o co chodzi albo czekam do czerwca z biletem i o.
W "alkochol" Adriana też nie wierze, tym bardziej w alkohol. Ogólnie sam już nie wiem

[ Dodano: 2013-04-30, 23:09 ]
Piszecie czy iść czy nie iść. Szczerze?
Gdyby nie było Tico bym miał taki dylemat, Davida również, chociaż mniej bo klawisze to nie perka i nie gitara w zespole rockowym nie są tak "z przodu".
Kto nie rozumie ile znaczy gitara prowadząca w zespole rockowym prosze posłuchać koncertu z San Jose. Phil X gra bardzo poprawnie a nawet dobrze ale styl i brzmienie wyrabia dana i niepowtarzalna grupa ludzi. Koniec kropka. Dla mnie BON JOVI to Jon Dave Tico Richie. Sam Jon mówił że zespół będzie dopóki wszyscy będą w nim grali więc albo to wyjaśniają i wiemy o co chodzi albo czekam do czerwca z biletem i o.