Już sprawdziłem , dziękiYana pisze:Nie, ma inną koszulęmedicineman90 pisze:
Jeśli się myle, to nie pociskajcie mnie, ale Richie jest chyba ubrany tak samo ?![]()
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
Swego czasu (przed tą całą "aferą", Ava cieszyła się na Twitterze na tegoroczne wakacje w Europieprezes1 pisze: I ostatnia sprawa: jeśli powód jest prozaiczny i chodzi o Ave, o opiekę nad nią podczas roku szkolnego to z tego co wiem, rok szkolny w Californii kończy się zwykle pod koniec maja lub na samym początku czerwca. Może chce ją zabrać w trasę? Może ona woli ojca i z matką się dogadać nie może?
Cholera wie. Gdybać tak będziemy na okrągło chyba...
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No właśnie dziwna sprawa z tymi coverami. Gdyby sie pokłócił z JBJ to przecież nic by mu nie przeszkadzało ogłosić zwycięzcę.
Najważniejsze, że zdrowy, w dobrym humorze, nie zachlany czy zaćpany tylko normalnie opiekujący się córką. Najgorsza jest ta niewiadoma bo jakby było od razu jasne, że odchodzi to było by ok, nawet ( nie bijcie ) bym się cieszył ze względu na zwiększoną ilość solowych płyt i koncertów ale jeśli to jakiś błahy powód związany z opieką nad Ava to sie wkurze bo oleje koncert w Gdańsku a potem normlnie wróci do zespołu a my na tym widzimisie stracimy. Już wole by to był poważny rozłam ;p
Najważniejsze, że zdrowy, w dobrym humorze, nie zachlany czy zaćpany tylko normalnie opiekujący się córką. Najgorsza jest ta niewiadoma bo jakby było od razu jasne, że odchodzi to było by ok, nawet ( nie bijcie ) bym się cieszył ze względu na zwiększoną ilość solowych płyt i koncertów ale jeśli to jakiś błahy powód związany z opieką nad Ava to sie wkurze bo oleje koncert w Gdańsku a potem normlnie wróci do zespołu a my na tym widzimisie stracimy. Już wole by to był poważny rozłam ;p

Jest babcia i 10 opiekunek. W dobie internetu zostawienie tak dużej dziewczyny pod opieką kogoś innego to nie problem. Chyba, że Heather walczy o opieke nad córką i Rychu musi sie wykazać, że rodzina jest ważniejsza od pracy...prezes1 pisze:nie ma kto z dzieckiem zostać, hehe
[ Dodano: 2013-05-03, 20:19 ]
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180°... Chociaż czego oczekiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...KondZik pisze: Ta... i razem z tym jej chłopakiem doktorkiem pracują nad nową maseczką.
Bo jak powiedziała Heather należy stosować nasienie mężczyzny co zapobiega zmarszczkom itd.
Co za rodzinka![]()
Dziwic się, że Ava woli z Richiem mieszkać.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 19:30 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Może chciał sobie 'pobyć' tatą trochę dłużej niż raz na tydzień, miesiąc... Takie widzimisię nawet jestem w stanie zrozumieć. Tylko czemu kosztem fanów, w trakcie trasy... O ile o to chodzi.
Oby wrócił na trasę europejską. No a jeśli nie na całą, to chociaż na tę część z Gdańskiem
Nadzieja fajna sprawa.
[ Dodano: 2013-05-03, 20:36 ]
http://www.pudelek.pl/artykul/54460/locklear_odmladza_sie_sperma_to_doskonala_maseczka/23/
Oby wrócił na trasę europejską. No a jeśli nie na całą, to chociaż na tę część z Gdańskiem
[ Dodano: 2013-05-03, 20:36 ]
Ja nie KondZik, ale akurat szperałam za tym tematem, bo chciałam przeczytać o co chodzi. Nie wiem na ile wiarygodne źródłoTomker pisze:
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%... Chociaż czego oczeiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...
http://www.pudelek.pl/artykul/54460/locklear_odmladza_sie_sperma_to_doskonala_maseczka/23/
Ja to gdzieś na zagranicznym znalazłem jak szukałem kim jest ten jej nowy gość.Yana pisze:Może chciał sobie 'pobyć' tatą trochę dłużej niż raz na tydzień, miesiąc... Takie widzimisię nawet jestem w stanie zrozumieć. Tylko czemu kosztem fanów, w trakcie trasy... O ile o to chodzi.
Oby wrócił na trasę europejską. No a jeśli nie na całą, to chociaż na tę część z GdańskiemNadzieja fajna sprawa.
[ Dodano: 2013-05-03, 20:36 ]Ja nie KondZik, ale akurat szperałam za tym tematem, bo chciałam przeczytać o co chodzi. Nie wiem na ile wiarygodne źródłoTomker pisze:
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%... Chociaż czego oczeiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...![]()
Nie chce odbiegać od tematu ale:
- Ava z twarzy bardzo podobna, wręcz kopia
- nogi Heather... widać że od młodości nie dbało się, picie i narkotyki i wszystko wychodzi
- sam pomysł maseczki pozostawiam bez komentarza
Pudelek to akurat ie jest wiarygodne źródło. Czytałem tam o swoich znajomych takie rzeczy, że do dziś nie wierzę w nic co tam przeczytam. Ale z drugiej strony od czasu do czasu mogą podać jakąś prawdziwa informację. Może Heather gdzieś zażartowała sobie z tego i od razu brukowce to podchwyciły, a może w "wyższych sferach" taka moda, nie wiem szkoda mi czasu na wnikanie, a jedno ani drugie mnie nie zdziwi.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Analizując wszystkie fakty i mity, wydaje mi się że kilka osób z forum może mieć rację co do powodów nieobecności Rycha w trasie, ponieważ przyczyn może być wiele... Z tego co widać po filmikach Avy, na pewno Sambora chce poświęcić się córce, ale to tylko 1 wzgląd, a z pewnością jest ich więcej i dopiero ich suma sprawiła, że podjął taką, a nie inną decyzję. Z jego punktu widzenia, innymi powodami opuszczenia trasy mogłyby być "argumenty":
- trasa = chlanie (nie chce się pogrążać w nałogu)
- znudzenie/wypalenie koncertowaniem z BJ (ósma wielka trasa od 2000 r.)
- mniej Rycha, więcej Bobby'ego na koncertach
- słaby materiał do promocji (album What About Now i single go promujące)
To tylko moje prywatne snucie domysłów, ale każdy z tych "powodów", byłby lekceważeniem fanów i kolegów z zespołu.. więc jeżeli by tak było, to nie dowiemy się o tym od niego... Od członków bandu też nie, ponieważ na pewno będą do końca w porządku w stosunku do niego, więc o ile byłoby w tym coś z prawdy, to nie obchodzi mnie już wytłumaczenie, byleby wrócił na trasę z początkiem czerwca.

To tylko moje prywatne snucie domysłów, ale każdy z tych "powodów", byłby lekceważeniem fanów i kolegów z zespołu.. więc jeżeli by tak było, to nie dowiemy się o tym od niego... Od członków bandu też nie, ponieważ na pewno będą do końca w porządku w stosunku do niego, więc o ile byłoby w tym coś z prawdy, to nie obchodzi mnie już wytłumaczenie, byleby wrócił na trasę z początkiem czerwca.
A może jednak o 180°?Tomker pisze:masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%
Też chce tylko powrotu na Gdańsk.Damned pisze:Analizując wszystkie fakty i mity, wydaje mi się że kilka osób z forum może mieć rację co do powodów nieobecności Rycha w trasie, ponieważ przyczyn może być wiele... Z tego co widać po filmikach Avy, na pewno Sambora chce poświęcić się córce, ale to tylko 1 wzgląd, a z pewnością jest ich więcej i dopiero ich suma sprawiła, że podjął taką, a nie inną decyzję. Z jego punktu widzenia, innymi powodami opuszczenia trasy mogłyby być "argumenty":
A może jednak o 180°?Tomker pisze:masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%
A Tomker to wszędzie widzi tylko % najwidoczniej
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Hehe, Tomker nie przejmuj się ja teżKondZik pisze:A Tomker to wszędzie widzi tylko % najwidoczniej
Taka polska natura, a Sambora jeszcze nie wie skąd u niego te problemy z alkoholem
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 19:29 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.