Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Yana pisze:
medicineman90 pisze:
Jeśli się myle, to nie pociskajcie mnie, ale Richie jest chyba ubrany tak samo ? :lol:
Nie, ma inną koszulę :lol:
Już sprawdziłem , dzięki ;)
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

ps. tylko teraz tak myśle... A np ten konkurs z coverem? Nadal nierozstrzygnięty. Jest tak nieodpowiedzialny, że nie chce mu się dotrzymać terminu i przesłuchać kawałków?
cholera wie, ale on chyba tego nie ogląda, albo bardzo wybiórczo...
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

prezes1 pisze: I ostatnia sprawa: jeśli powód jest prozaiczny i chodzi o Ave, o opiekę nad nią podczas roku szkolnego to z tego co wiem, rok szkolny w Californii kończy się zwykle pod koniec maja lub na samym początku czerwca. Może chce ją zabrać w trasę? Może ona woli ojca i z matką się dogadać nie może?
Cholera wie. Gdybać tak będziemy na okrągło chyba... ;)
Swego czasu (przed tą całą "aferą", Ava cieszyła się na Twitterze na tegoroczne wakacje w Europie ;)
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Milla pisze:Wkurzę się, jak Richie wróci kilka dni po Gdańsku...
A ja myślę, że tam gdzie już był nie chce mu się grać, ale coś wykombinuje, żeby zagrać dla swoich rodaków w Polsce :)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

No właśnie dziwna sprawa z tymi coverami. Gdyby sie pokłócił z JBJ to przecież nic by mu nie przeszkadzało ogłosić zwycięzcę.
Najważniejsze, że zdrowy, w dobrym humorze, nie zachlany czy zaćpany tylko normalnie opiekujący się córką. Najgorsza jest ta niewiadoma bo jakby było od razu jasne, że odchodzi to było by ok, nawet ( nie bijcie ) bym się cieszył ze względu na zwiększoną ilość solowych płyt i koncertów ale jeśli to jakiś błahy powód związany z opieką nad Ava to sie wkurze bo oleje koncert w Gdańsku a potem normlnie wróci do zespołu a my na tym widzimisie stracimy. Już wole by to był poważny rozłam ;p
Obrazek
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze:nie ma kto z dzieckiem zostać, hehe :D
Jest babcia i 10 opiekunek. W dobie internetu zostawienie tak dużej dziewczyny pod opieką kogoś innego to nie problem. Chyba, że Heather walczy o opieke nad córką i Rychu musi sie wykazać, że rodzina jest ważniejsza od pracy...

[ Dodano: 2013-05-03, 20:19 ]
KondZik pisze: Ta... i razem z tym jej chłopakiem doktorkiem pracują nad nową maseczką.
Bo jak powiedziała Heather należy stosować nasienie mężczyzny co zapobiega zmarszczkom itd.
Co za rodzinka :P
Dziwic się, że Ava woli z Richiem mieszkać.
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180°... Chociaż czego oczekiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 19:30 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Może chciał sobie 'pobyć' tatą trochę dłużej niż raz na tydzień, miesiąc... Takie widzimisię nawet jestem w stanie zrozumieć. Tylko czemu kosztem fanów, w trakcie trasy... O ile o to chodzi.
Oby wrócił na trasę europejską. No a jeśli nie na całą, to chociaż na tę część z Gdańskiem :P Nadzieja fajna sprawa.

[ Dodano: 2013-05-03, 20:36 ]
Tomker pisze:
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%... Chociaż czego oczeiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...
Ja nie KondZik, ale akurat szperałam za tym tematem, bo chciałam przeczytać o co chodzi. Nie wiem na ile wiarygodne źródło :D
http://www.pudelek.pl/artykul/54460/locklear_odmladza_sie_sperma_to_doskonala_maseczka/23/
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Tomker pisze:
Milla pisze:Wkurzę się, jak Richie wróci kilka dni po Gdańsku...
A ja myślę, że tam gdzie już był nie chce mu się grać, ale coś wykombinuje, żeby zagrać dla swoich rodaków w Polsce :)
Byłabym przeszczęśliwa.
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Jak się okaże (oby!), ze Richie będzie w Gdańsku, to moze w końcu amerykanie dowiedzą się gdzie jest Polska :P
KondZik

Post autor: KondZik »

Yana pisze:Może chciał sobie 'pobyć' tatą trochę dłużej niż raz na tydzień, miesiąc... Takie widzimisię nawet jestem w stanie zrozumieć. Tylko czemu kosztem fanów, w trakcie trasy... O ile o to chodzi.
Oby wrócił na trasę europejską. No a jeśli nie na całą, to chociaż na tę część z Gdańskiem :P Nadzieja fajna sprawa.

[ Dodano: 2013-05-03, 20:36 ]
Tomker pisze:
masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%... Chociaż czego oczeiwac od kobiety która była żoną Tommiego Lee...
Ja nie KondZik, ale akurat szperałam za tym tematem, bo chciałam przeczytać o co chodzi. Nie wiem na ile wiarygodne źródło :D
http://www.pudelek.pl/artykul/54460/locklear_odmladza_sie_sperma_to_doskonala_maseczka/23/
Ja to gdzieś na zagranicznym znalazłem jak szukałem kim jest ten jej nowy gość.
Nie chce odbiegać od tematu ale:
- Ava z twarzy bardzo podobna, wręcz kopia
- nogi Heather... widać że od młodości nie dbało się, picie i narkotyki i wszystko wychodzi
- sam pomysł maseczki pozostawiam bez komentarza :PPP
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Kleopatra też stosowała takie kuracje odmładzające ;)

Czasem od kasy dostaje się na łeb.
usunięty użytkownik 4858

Pudelek to akurat ie jest wiarygodne źródło. Czytałem tam o swoich znajomych takie rzeczy, że do dziś nie wierzę w nic co tam przeczytam. Ale z drugiej strony od czasu do czasu mogą podać jakąś prawdziwa informację. Może Heather gdzieś zażartowała sobie z tego i od razu brukowce to podchwyciły, a może w "wyższych sferach" taka moda, nie wiem szkoda mi czasu na wnikanie, a jedno ani drugie mnie nie zdziwi.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Analizując wszystkie fakty i mity, wydaje mi się że kilka osób z forum może mieć rację co do powodów nieobecności Rycha w trasie, ponieważ przyczyn może być wiele... Z tego co widać po filmikach Avy, na pewno Sambora chce poświęcić się córce, ale to tylko 1 wzgląd, a z pewnością jest ich więcej i dopiero ich suma sprawiła, że podjął taką, a nie inną decyzję. Z jego punktu widzenia, innymi powodami opuszczenia trasy mogłyby być "argumenty":

- trasa = chlanie (nie chce się pogrążać w nałogu)
- znudzenie/wypalenie koncertowaniem z BJ (ósma wielka trasa od 2000 r.)
- mniej Rycha, więcej Bobby'ego na koncertach
- słaby materiał do promocji (album What About Now i single go promujące)

To tylko moje prywatne snucie domysłów, ale każdy z tych "powodów", byłby lekceważeniem fanów i kolegów z zespołu.. więc jeżeli by tak było, to nie dowiemy się o tym od niego... Od członków bandu też nie, ponieważ na pewno będą do końca w porządku w stosunku do niego, więc o ile byłoby w tym coś z prawdy, to nie obchodzi mnie już wytłumaczenie, byleby wrócił na trasę z początkiem czerwca.

Tomker pisze:masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%
A może jednak o 180°? :D
KondZik

Post autor: KondZik »

Damned pisze:Analizując wszystkie fakty i mity, wydaje mi się że kilka osób z forum może mieć rację co do powodów nieobecności Rycha w trasie, ponieważ przyczyn może być wiele... Z tego co widać po filmikach Avy, na pewno Sambora chce poświęcić się córce, ale to tylko 1 wzgląd, a z pewnością jest ich więcej i dopiero ich suma sprawiła, że podjął taką, a nie inną decyzję. Z jego punktu widzenia, innymi powodami opuszczenia trasy mogłyby być "argumenty":

- trasa = chlanie (nie chce się pogrążać w nałogu)
- znudzenie/wypalenie koncertowaniem z BJ (ósma wielka trasa od 2000 r.)
- mniej Rycha, więcej Bobby'ego na koncertach
- słaby materiał do promocji (album What About Now i single go promujące)

To tylko moje prywatne snucie domysłów, ale każdy z tych "powodów", byłby lekceważeniem fanów i kolegów z zespołu.. więc jeżeli by tak było, to nie dowiemy się o tym od niego... Od członków bandu też nie, ponieważ na pewno będą do końca w porządku w stosunku do niego, więc o ile byłoby w tym coś z prawdy, to nie obchodzi mnie już wytłumaczenie, byleby wrócił na trasę z początkiem czerwca.

Tomker pisze:masz źródło? jeśli będzie wiarygodnie to zmienią zdanie o Heather o 180%
A może jednak o 180°? :D
Też chce tylko powrotu na Gdańsk.
A Tomker to wszędzie widzi tylko % najwidoczniej :P
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

KondZik pisze:A Tomker to wszędzie widzi tylko % najwidoczniej :P
Hehe, Tomker nie przejmuj się ja też :)
Taka polska natura, a Sambora jeszcze nie wie skąd u niego te problemy z alkoholem :D
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 19:29 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”