Problemem może być tylko to, że apetyt rośnie w miarę jedzenia...
Kobiety związane z Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Brawo za odwagę dla kolejnej reprezentantki naszego kraju!
Piękne polskie fanki wychodzą wreszcie z cienia, tych wszystkich mniej lub bardziej związanych z BJ kobiet
Tak trzymać... Jestem na tak 
PS. Im więcej pojawia się polskich fanek w tym temacie, tym bardziej wierzę, że to nie ostatni koncert w Polsce
My z Tomkerem intensywnie działamy na rzecz polskiej reprezentacji w temacie kobiet i jak Prezes widzi - są efekty

Because we can sleep when we'll be dead

Piękne polskie fanki wychodzą wreszcie z cienia, tych wszystkich mniej lub bardziej związanych z BJ kobiet
PS. Im więcej pojawia się polskich fanek w tym temacie, tym bardziej wierzę, że to nie ostatni koncert w Polsce
Prezes nie ma Cię kilka dni i zobacz co się tu dziejeprezes1 pisze:No wreszcie coś drgnęło...![]()
My z Tomkerem intensywnie działamy na rzecz polskiej reprezentacji w temacie kobiet i jak Prezes widzi - są efekty
W Gdańsku spać? Bez takich żartów proszę... W Gdańsku nikomu nie damy spaćkikusia28 pisze:Dacie jej w Gdańsku spać spokojnie ?
Because we can sleep when we'll be dead
Alniac nie czytajalniac pisze:Jakie plany tutaj widzę...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Mówiłem o tym od początku...Jeszcze parę TAKICH zdjęć naszych polskich kobiet i wszystkie te amerykańskie plastiki-barbie-coś tam mogą się schować...
Alniac i Agata, dzięki! Jesteście bombowe!
No dobra, a gdzie Jovizna i Yana?
Damned - jako prezes mam wiceprezesów i mogę w weekend im zaufać, right? Tak więc, dzięki, dobra robota! A nie było mnie raptem 2 dni...
Alniac i Agata, dzięki! Jesteście bombowe!
No dobra, a gdzie Jovizna i Yana?
Damned - jako prezes mam wiceprezesów i mogę w weekend im zaufać, right? Tak więc, dzięki, dobra robota! A nie było mnie raptem 2 dni...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Agata BJ pisze:fanka incognito![]()
[ Dodano: 2013-05-13, 00:55 ]
Na szczęście zdążyłeś na czasprezes1 pisze:nie było mnie raptem 2 dni...
[ Dodano: 2013-05-13, 00:56 ]
Bartek popracuj trochę na swoje udziały, w końcu masz na tym forum dużą siłę przebiciabartekbb23 pisze:prawda jest taka że liczy się zarząd i udziałowcy ....