Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Tu nie trzeba czytać między wierszami. Mówi wyraźnie: gdyby to był The Edge, nie daj Boże, byłoby trudno go zastąpić. I dalej: można to albo rozwiązać, nie tylko przetrwać ale nawet 'zakwitnąć' a można powiedzieć: Nienawidzę mojego brata, opuszczam zespół...'
To mi się nie podoba...Nie powinien tak mówić bo do pieca dorzuca...
Albo mówi jak jest: Richiego nie ma na obecną chwilę...
To mi się nie podoba...Nie powinien tak mówić bo do pieca dorzuca...
Albo mówi jak jest: Richiego nie ma na obecną chwilę...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Din_Winter
- Have A Nice Day
a nie myśleliście że to mogą nie być słowa Jona?
jakiś czas po zniknięciu Richiego czytałem wywiad z nim (był ponoć przeprowadzony ze 2,3 tygodnie po zniknięciu) , było tam napisane ( i to ponoć słowa Richiego) , że pokłócił się z Jonem ponieważ zaśpiewał I'll Be There, Jon na to że ludzie wolą zobaczyć jego i że skoro on śpiewa jego piosenki, to następnym razem zaśpiewa Stranger In This Town, albo że David raz spytał czy może śpiewać In These Arms, a (łączne z Richim) wszyscy odpowiedzieli że nie, to może być kłamstwo, Jon RACZEJ by tak nie powiedział, albo jeśli już powiedział to inaczej a przeprowadzający wywiad już odpowiednio to przekształcił, póki nie bd oficjalnych informacji, spokojnie, trzeba wierzyć Obbiemu
jakiś czas po zniknięciu Richiego czytałem wywiad z nim (był ponoć przeprowadzony ze 2,3 tygodnie po zniknięciu) , było tam napisane ( i to ponoć słowa Richiego) , że pokłócił się z Jonem ponieważ zaśpiewał I'll Be There, Jon na to że ludzie wolą zobaczyć jego i że skoro on śpiewa jego piosenki, to następnym razem zaśpiewa Stranger In This Town, albo że David raz spytał czy może śpiewać In These Arms, a (łączne z Richim) wszyscy odpowiedzieli że nie, to może być kłamstwo, Jon RACZEJ by tak nie powiedział, albo jeśli już powiedział to inaczej a przeprowadzający wywiad już odpowiednio to przekształcił, póki nie bd oficjalnych informacji, spokojnie, trzeba wierzyć Obbiemu
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem... ten wywiad jest niepokojący, ale nie pochodzi ze strony BJ ani z twittera Matta czy innego bardziej wiarygodnego źródła. Moim zdaniem po prostu trzeba poczekać i zobaczyć co będzie się działo. Jon jest tak naciskany, że jak tylko będzie mógł, to powie czy i kiedy Richie wróci na trasę.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zaprzeczacie jak sie da, już widze nawet jak Richie znika ze zdjęcia to problemy ze stroną wymyślacie...Tak, pewnie to jakis dziwny trojan usunął Sambore z fotki.
Jon ewidentnie wkurzony,nawet sfrustrowany, wbija Richiemu szpile, myśle,że niekoniecznie dlatego,że naprawde wyżej ceni pozycje Edge'a w U2 niż RS w BJ ale po prostu wyzywa Ryśka do tego by zabrał głos, prowokuje go.
Jon ewidentnie wkurzony,nawet sfrustrowany, wbija Richiemu szpile, myśle,że niekoniecznie dlatego,że naprawde wyżej ceni pozycje Edge'a w U2 niż RS w BJ ale po prostu wyzywa Ryśka do tego by zabrał głos, prowokuje go.

- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Runawaygirl18
- It's My Life
Niech go prowokuje dalej, może w końcu coś powie na ten temat 
"So I live each day like I know it's my last
If there is no future there must be no past"
http://www.lastfm.pl/user/SITT18
- Runawaygirl18
- It's My Life
hahah nie zdziwiłabym się 
"So I live each day like I know it's my last
Gdzie tak powiedział z tym Edgem?Dand pisze:Zaprzeczacie jak sie da, już widze nawet jak Richie znika ze zdjęcia to problemy ze stroną wymyślacie...Tak, pewnie to jakis dziwny trojan usunął Sambore z fotki.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
http://www.standard.co.uk/showbiz/celeb ... 23519.htmlKondZik pisze:Gdzie tak powiedział z tym Edgem?
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Swoją drogą to London Evening Standard raczej ciężko nazwać "sprawdzonym źródłem informacji". Gazeta wieczorna, tabloid o zabarwieniu sensacyjno populistycznym, od 2009 wychodzącą jako "darmówka" rozdawana m.in. przy wejściu do metra.
To tak, jakby u nas taki artykuł ukazał się w "Metro" albo "Fakcie".
To tak, jakby u nas taki artykuł ukazał się w "Metro" albo "Fakcie".
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jest coraz gorzej. Serio, to wszystko st tak pomieszane że ja już nic nie rozumiem. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, jakby Jon bardzo chciał powiedzieć, ale nie może. Tylko te same personal reasons. Richie chciał żeby nic nie mówił? Ale on sam też nic nie mówi ? Tylko co jakiś czas pisze na twitterze że się świetnie bawi. Jon chyba faktycznie go prowokuje. Richie teraz siedzi gdzieś jak mysz w dziurze i cisza. Widać, że oni mają już tego dość. Zastanawia mnie to: He’s been through it before, fortunately for us the same guy who filled in last time was available this time. - czyli co ? znowu pije ? Jak ostatni raz był na odwyku, wtedy też Phil go zastępował ... i jeszcze to: You have a choice — you either figure it out, go and grow, not only survive but thrive. Or, you say, ‘I hate my brother and I’m gonna quit the band.’ ” czyli co ? Powiedział " Nienawidzę cie Jon, nie gram już z wami " ?
Dziwne jest to wszystko... Ta trasa jest strasznie pechowa ..
Dziwne jest to wszystko... Ta trasa jest strasznie pechowa ..
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pytanie o wywiad, o którym rozmawialiśmy wyżej:
Odpowiedź:Danny Aspinall @DannyAspinall 2godz.
@MatthewBongiovi Is this just bad reporting or are these really Jons words? :/ http://www.standard.co.uk/showbiz/celeb ... 23519.html …
Matthew Bongiovi @MatthewBongiovi 8 min
@DannyAspinall not bad reporting
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Din_Winter
- Have A Nice Day