Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Jon jest wyraźnie zawiedziony postawą Richiego. Żal aż wylewa się z tego tekstu :/
Można gdybać i gdybać i gdybać... Gdy już na forum ustalamy wszyscy względnie najprawdopodobniejszą wersję wydarzeń, coś się zmienia, pojawia się komentarz wywiad... i dalej... nowe refleksje, dociekania, szukanie ukrytych znaków... eh... męczące jest to wszystko :/ Ja rozumiem, że poza byciem idolami i gwiazdami rocka ci kolesie są normalnymi ludźmi, ale mimo wszystko 30 lat bycia na scenie zobowiązuje do jakiejś otwartości względem fanów.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Matt jak zwykle wylewny. Jego odpowiedź jest dwuznaczna(nie po raz pierwszy). Oni sobie wszyscy z nas jaja robią na całego...
Not bad reporting - może znaczyć niezła pogłoska lub niezły materiał(reportaż etc).
Pytanie było proste - czy to tylko zła pogłoska czy słowa Jona? Ale on oczywiście musiał pokazać że ma poczucie humoru...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

prezes1 pisze:Matt jak zwykle wylewny. Jego odpowiedź jest dwuznaczna(nie po raz pierwszy). Oni sobie wszyscy z nas jaja robią na całego...
Not bad reporting - może znaczyć niezła pogłoska lub niezły materiał(reportaż etc).
Pytanie było proste - czy to tylko zła pogłoska czy słowa Jona? Ale on oczywiście musiał pokazać że ma poczucie humoru...
Dzięki za wyjaśnienie. Ja sama jak to przeczytałam to nie byłam pewna jak to rozumieć, ale widzę, że nie tylko ja :)
Najwyraźniej dla niego kontekst jest w pełni zrozumiały... szkoda, że dla nas nie jest.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

albo Matt już wie kiedy co i jak, a teraz zwyczajnie robi sobie jaja z fanów dla których w obecnej sytuacji najmniejsza informacja jest ważna, przykre, Jon ma ch******o brata :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Zauważyłam, że dowcipniś z tego Matta, ale niestety trzeba czymś nadrabiać jak się ma ''kompleks brzydszego brata ''' :( :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

yanni pisze:http://m.ocdn.eu/_m/12b5439ea706a4e1afe ... 63,4,1.jpg

To jest oryginalne zdjęcie - słaba jakość
Tu masz w FullHD
Obrazek
Awatar użytkownika
danieleq
It's My Life
It's My Life

Post autor: danieleq »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Chyba sobie zrobię koszulkę na koncert z tym zdjęciem - ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

danieleq pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Obrazek
Nie najlepszy pomysł :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Agata BJ pisze:

Obrazek

dlaczego?
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ja nie mam najmniejszej wątpliwosco o co chodziło Mattiemu. Not odnosi się do kwestii Jona (kończy się tym pytanie) a "Bad reporting" jest wyjaśnieniem sytuacji.

Generalnie chyba do koncertu trzeba sobie dać spokój z czytaniem forum bo trochę męczy mnie ta rozkmina. A co gorsza coraz bardziej mnie w tym irytuje Richie.

Wystarczy spojrzeć na krótkie wypowiedzi na temat obecnej sytuacji.
Jon:

"Well. All I can tell you, without lying, is 3:30 Tuesday afternoon, I get a phone call in Calgary that Richie will not be able to perform for personal reasons and he won’t be coming. So we went to the show and I had two choices. Pack up the trucks or play. And we’ve been through this before so we played and had a replacement for him the next night. We’re very supportive of whatever he’s going through but I have yet to speak to him. That’s all I can say because I just don’t know any more."

"Ok, well! All I can say is that, honest to God, it's a personal matter, but we love him very much and he's absolutely still a member of the band."

"He has not been fired from the band, he is not ill, he's got some personal stuff that he's gotta deal with and I can't comment any further and it's not me being elusive, but it's for him to answer any further than that. We did not have a row, but we go on and he is always gonna be welcome as long as he's up for it."

"To keep addressing the Richie thing, and it's very difficult for us because, in truth, it's almost to the point... you've gotta ask him. He didn't show up, that's all that happened. He didn't get fired, we didn't have a fight. We've been through this before. And when he works through his personal issues, then he can talk about what date, if at all, he chooses to come back. We love him, we miss him, it's different but it's still just as good, and we're fortunate that the guy that filled in for him last time that he had issues was available, so the shows have not suffered one bit."

Tico:

"Richie's been a big part of our band, and so its difficult sometimes in life, everybody has personal lives, and you have to give people space, we'll continue on as a band, we miss him, and before, whatever it's worth, it's important to have your own life."

Richie:

"I'm doing ****ing great. This is a private matter but please know I love the band and you fans!"

"Don't worry bout me... I'm tip top and smilin..."

"Rockbridge guitars simply the best right now....just killer!"
Chyba powyższego komentować nie trzeba.

A poza tym widać, że Tico i David stoją murem za Jonem.
Dopóki nie wyjdzie coś oficjalnego, a nie jakieś wyrwane z kontekstu zdania w jakiś faktach to ta sprawa nie jest już obiektem mojego zainteresowania.

Czy Richie wróci czy nie ja się będę zajebiście bawićm w Gdańsku.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Adrian pisze:Ja nie mam najmniejszej wątpliwosci o co chodziło Mattiemu. Not odnosi się do kwestii Jona (kończy się tym pytanie) a "Bad reporting" jest wyjaśnieniem sytuacji.
Oczywiście każdy sobie może po swojemu rozumieć... ;)
Ale gdyby odnosił się do kwestii słów Jona odpowiedź na pytanie: Is this just bad reporting or are these really Jons words? brzmiała by tak: No. Bad reporting.
A jaka jest odpowiedź każdy widzi... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Matt :
Lisa Lewis ❤ ‏@sashawasha_1 22godz.

@MatthewBongiovi Any truth to this? Trying to kill the rumor mill! pic.twitter.com/iXRY7I2T53
Szczegóły
Matthew Bongiovi Matthew Bongiovi ‏@MatthewBongiovi 12godz.

@sashawasha_1 the only one who knows when he will return is Richie. None of us know when he will return but we will continue.
Szczegóły
Anna Anna ‏@blv 4godz.

@MatthewBongiovi does that mean you lied when you said Richie would be missing only for the first leg of the tour (the US one)

Matthew Bongiovi ‏@MatthewBongiovi

@blv I never said he would o my miss the first leg

Na takie teksty faktycznie szkoda czasu

Co do artykułu "bad reporting" - jeśli nie zobaczę jak Jon to mówi to nie uwierzę. Jonowi w końcu moga puścić nerwy, ale dotychczas panuje nad sobą rewelacyjnie i nie kabluje na Rycha...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, o 20:50 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Fromasz1899 pisze:
Agata BJ pisze:

Obrazek

dlaczego?
Dlatego, że nie sądzę by nawet sam Richie życzył sobie wizerunku Avy na koncertowej koszulce. I to jeszcze wmontowanej w inne zdjęcie przez jednego z fanów. Takim kombinacjom zdecydowanie nie kibicuję.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Agata BJ pisze:
Fromasz1899 pisze:
Agata BJ pisze: Nie najlepszy pomysł :P

dlaczego?
Dlatego, że nie sądzę by nawet sam Richie życzył sobie wizerunku Avy na koncertowej koszulce. I to jeszcze wmontowanej w inne zdjęcie przez jednego z fanów. Takim kombinacjom zdecydowanie nie kibicuję.
Hmm... Rychu swoim ostatnim zachowaniem zrobił Avie międzynarodową reklamę, więc nie sądzę, żeby martwił się, że ktoś ma Ją na koszulce :cfaniak:

Fromasz, a "forumowa" koszulka Ci nie odpowiada?
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Obrazek

biedactwo :(
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”