Mistrzowie gitary
Moderator: Mod's Team
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mistrzowie gitary
Dostałam wiadomość o koleżanki, że jutro na TV 3 o 15.45 w programie "Mistrzowie gitary" będzie nie kto inny jak Richie Sambora 
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
Hehe.... no fajny program. Koniecznie trzeba to widzieć. Przede wszystkim dla tych, co uczą sie grać (np ja
). Ostatnio nie było Sambory, ale na ogólnym, że tak powiem opisie programu (na stronie TVP3) jest jako jeden z ( 4/5 )głównych bohaterów. Ostatnio pokazywali Morse'a z Deep Purple i jego sztuczki. Musze powiedzieć, zę robi wrażenie ..........
:D:D
Ciekawe co pokąze nam jutro nasz Rychu
Ciekawe co pokąze nam jutro nasz Rychu
-
- I Believe
- Kontakt:
włala:
http://ww2.tvp.pl/tvppl/1464,20060327320167.strona
Tata mi powiedzial o tym programie, wczesniej kolega z klasy, a teraz zajrzalem na forum i wy mi przypomnieliscie :mrgreen:
http://ww2.tvp.pl/tvppl/1464,20060327320167.strona
Tata mi powiedzial o tym programie, wczesniej kolega z klasy, a teraz zajrzalem na forum i wy mi przypomnieliscie :mrgreen:
- Sebastian P.
- It's My Life
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Okropne, Rycha nie było, po co ja zmarnowałem te 30 minut
A poważnie to program fajny, podobało mi się jak produkują gitary, ale... spodziewałem się, że w tym programie gitarzyści będą pokazywać i uczyć jakiś zagrywek, taka mini-szkółka. Ale ogólnie nie jest źle, będe to oglądał.
Sebastian - sprawa pierwsza - jak to słowek o Samborze nic nie było?? W 'Intrze' przewinęło się jego nazwisko'
Dwa - o 15.45 jest powtórka, czyli ciężko będzie, żeby coś się zmieniło :mruga:
Sebastian - sprawa pierwsza - jak to słowek o Samborze nic nie było?? W 'Intrze' przewinęło się jego nazwisko'
Dwa - o 15.45 jest powtórka, czyli ciężko będzie, żeby coś się zmieniło :mruga:
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Ja bardzo się zawiodłam, że nie było o Richie'm i byłam zła, że niepotrzebnie tak wcześnie wstałam. No ale trudno się mówi. Nawet nie oglądałam tego programu do końca bo mi się nie chciało.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive