Ja osobiście nie znam nikogo a bardzo chciałabym was wszystkich poznać
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
tak... masz rację... to był wielki błąd...Rokitka pisze:Oj Kasiu jak milo ze wogole raczylas o mnie sobie przypomniec ,wiem ze pare razy sie widzialysmy i ze moze mimo spedzonych zlotow ogniska i sylwestra tobie ledwo w pamieci sie zapisalam, oj tak czasem trudno pomyslec gdzie dana osobe ulokowac , czy do tych co sie zna czy nie zna ....jak milo ,ze na ostanim zaszczytnym miejscu...oj tak milo...ze wogole raczylas mnie uwzglednic w tym poscie. :|
A wiesz, że ja mogę to samo napisać o Tobie i wielu innych osobach, któe wiedziały lepiej co chaicłem napisać w poście i dopatrywały sie obrażania wszystkiego i wszystkich nawet wtedy kiedy nie miałe takiego najmniejsze zamiaru?? Cóż, trzeba czasami pomysleć zanim cos sie napisze. Ja zacząłem tak robić i teraz jak kogoś obrażam w poście to z 100% świadomością tegoco poniektórzy na tym forum wiedzą lepiej ode mnie co chciałam w danym poście przekazać, ew. kogo obrazić.... szkoda, że ja tego nie wiem pisząc swoje własne posty :|
Buehehehe, wybacz Kasiu, ale jesteś raczej nieodpowiednią osobą do cytowania Biblii bo akurat do Ciebie ten cytat też dobrze pasuje"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą."